Kao novi vlasnik galaxy-ja iscitah jovu temu od pocetka do kraja i koliko sam uspeo da vidim deluje kao najopsirnije mesto na rs domenu gde je obradjena ova tema.
Nego jednu stvar nikako ne mogu da shvatim i nadjem (u stvari ima ih vise ali jedna se izdvaja prilicno)
Kako mogu na androidu konkretno galaxy da uradim nesto sto sam vec 5 godina koristio na nokia/symibian kombinacijama
To je da napravim profile spavanjei da kazem kad je ovaj telefon u ovom profilu on je silent za sve osim za clanove odredjene grupe (kod mene se ta grupa zove "UvekDostupan")
Cesto zaginem u nocnoj smeni kada ne bih bas da me bude posle dva sata spavanja zbog caskanja ali za odredjene brojeve moram da budem dostupan (red lines)
Na symbianu to podrzava ona ugradjena profiles aplikacija a na androidu ne uspeh nista da uradim ni sa ugradjenim ni sa nekoliko koje sam naknadno instalirao.
Sad tek sam od juce u ovoj prici tako da je moguce da sam negde prevideo ocigledno ali bih molio nekog ko zna resenje da ga podeli sa mnom sto pre
Hvala puno unapred i potrudicu se da i sam dam doprinos ovoj temi cim budem imao cime da je dam![]()
Jedino da probas da nadjes neki program na marketu koji pravi profile zvonjava, ovako iz telefona takvo nesto ne moze da se odradi:d
Drugari, evo jednog zanimljivog programa koji će vam olakšati rad sa vašim Android telefonom:
Droid Explorer
![]()
Mozes da pojasnis sta radi ovaj program???![]()
sad vidim da je gotovo nemoguce naci na netu h8 ili I5 ... :S
svi linkovi su uklonjeni..
jel ima neko mozda uploadovano ?
ili ako zna gde se moze skinuti neka javi na PP..
hvala unapred![]()
Ja sam na K4 vec par dana, brzi je od predhodnih, nema kocenja, baterija traje isto kao i na predhodnim sw kako mi se cini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari