Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

Danas sam se totalno razocarao u mp3 player galaxy-ja...

Naime, kupio sam juce Creative EP-830 slusalice (vecina zna o cemu se radi i kakve su to slusalice te je suvisno da pored oznake ista vise pisem) i zvuk koji dobijam sa njih je neuporedivo neuporedivo bolji nego sa ovim koje dolaze uz galaxy ...

Ali.. opet.. ocekivao sam mnogo vise od tih sluski..
Danas na poslu ih probam na nokia 5610 i na iPode Touch-u...

Neverovatno.. razlika nebo i zemlja.. neuporedivo jaci zvuk, kristalniji, izbalansiraniji... Od bas-a imam utisak da mi se oci tresu...

uporedicu to ovako:
Ako sa ova dva uredjaja sluske daju svojih 100%, sa galaxija ne daju preko 60%

Daleko daleko tisi zvuk, osetno slabiji niski tonovi, nedostatak eqilazer-a..

mark_o
znaš li ti možda kako da riješim ovaj problem kada idem restor g.apss pojavi mi se: restor abortet look at /tmp/recovery.log
prije toga sam napravio sve po uputama, snimio i preimenova u II5.tar i ostalo?
ako imaš koju ideju bio bi ti zahvalan..

mark_o
znaš li ti možda kako da riješim ovaj problem kada idem restor g.apss pojavi mi se: restor abortet look at /tmp/recovery.log
prije toga sam napravio sve po uputama, snimio i preimenova u II5.tar i ostalo?
ako imaš koju ideju bio bi ti zahvalan..

Video sam tvoje pitanje ranije, al ne znam sta bi to moglo da bude, po gresci koja je prijavljenja rekao bi da ne moze da pronadje II5.tar odakle vraca google aplikacije, znaci nesto u tom koraku nisi dobro uradio , ili nije iskopiran rom na root kartice(tj. interne memorije) ili je nesto drugo u pitanju , verovatno je totalna glupostu u pitanju . Probaj sve ponovo , i prati korak po korak, ako ne uspes postavi pitanje na sajtu pa ce ti onda neko odgovoriti ko je vise upucen u tu problematiku...

mark o, jesi ti uradio update?

Jesam, telefon je duplo brzi posebno kad se ubaci GalaHero_no:gpu, nema vise lagg-a kad pritisnete home dugme da na prvoj strani ucitava widgete , sve radi kao podmazano :) i sve funkcionise za sad . Ko zeli da proba, moze slobodno nema nikakvih peripetija , i ne mora da se ubacuje recovery 4.3 ja sam uradio sa starim i sve je proslo ok . Kazu italijani da kad se primeni GalaHero_no:gpu baterija traje dosta duze sa brdo ukljucenih aplikacija,non stop konekcijom i gmail ukljucen da sinhronizuje stalno . Uglavnom sve preporuke

Ako neko jos uvek nije resio problem sa playlistama:
Ja sam ih pravio uz pomoc winamp-a i na kraju kopirao svaku u svoj folder sa pesmama na micro.

1. Run the music player, for example the MPlayer, on PC, draw MP3 on the memory card to MPlayer;

2. Click playlist under play menu and save as m3u format;

3. If some names of MP3 contain non-ASCII characters, then use the NotePad to open the m3u file just created, choose file -> save as -> choose UTF-8 encoding -> save;

4. Copy the m3u file to memory card.

Ima li nekakvih novina sto se tice GPS-a za android???

Imam jedno pitanje...jel moze na ovom samsungu da se koristi internet mts-a? Jer je telefon telenor....

Aparat neće uopšte sarađivati sa MTS karticom. Tako da ne, neće moći da se korsiti MTS internet.

Bane R mislim da si ti ili neko od kolega spomenuo wifi tether sa galaxijem , anyway .. uspeo sam da instaliram recovery img, dodao root ... i sada, kada izaberem update.zip , browsujem do fajla tj madaco rom-a , dobijem gresku (bad) pri loadovanju zipa ...

neko imao slican problem?

Paaa mislim, ne garantujem, da modaco neće na II5. Ja sam ga imao na H8. Ne još na II5. Što je najgore, mislim da je prestao da se razvija.

da prestao je da se razvija, pishe na toj temi .. .
anyway reshio sam ovo upravo, tako sto sam renamovao ($%$%???) fajl u update.zip , i ishao na tu stavku iz recovery menija , dok ispod te stavke postoji "update from any zip on sd" ... glupos'

odo da probam tether :p

Ako neće, uradi update iz same aplikacije. Meni nije hteo da radi do 1.60 verzije čini mi se.

U stvari, javi ako radi na ii5, pošto nisam probao :).

radi super, izvuko sam 2 i nesto mbps-a na speedtestu :)
verzija aplikacije je 1.60 da ...
inache instalirao sam ovaj madaco rom zato sto mi se galaxyhero od drakaza ne svidja u grafickom smislu , ovaj je ostao na fabrickom izgledu sto se meni licno vishe svidja .. (htc sense je super ali na htc-u ;) )

steta sto je prestao da ga razvija :/

Kakva je situacija sa baterijom na II5?

Sa trajanjem baterije sam se pomirio, ali me nervira ovo što pokazivač luduje. Trenutno sam na H8.

Ko hoce da mu baterija traje duze preporucujem da predje na galaxo_hero 1.1 , meni recimo traje 1,5 dan bez gasenja nocu uz 1h gps a , non stop na netu, 5 widgeta ukljucenih ,twitdroidom non stop u pozadini ,20min razgovora, oko 20 poruka. Naravno bez gps a ce trajati jos duze :)

Poslednja izmena:
Da li u "osnovnoj" verziji ovog telefona mogu da otvaram excel tabele ili moram da instaliram neki poseban program?

I ako moze misljenje sta da odaberem E71, I7500 ili S8000???

Ne može. Mora da se instalira. I7500 je daleko najbolji telefon ovde od ova 3. Jedino E71 ako ti treba cela tastatura. S8000 zaobiđi :).

Vesela vest za vlasnike I7500, Drakaz (tvorac galaxo roma) radi na portovanju donut 1.6 na galaxy , tako da uskoro ocekujte update :).

Pa sad kolko je vesela u vreme kad se već priča o 2.1 Androidu, ne znam.

Pa bolje i to nego da ostanemo na 1.5 . Obzirom da ovo covek radi sam bez ikakve pomoci samsunga, posto ocigledno njih to ne zanima. Ljudi napravili tel., uradili par update-a softvera i to vam je to , verovatno idu logikom ko hoce android 2.0 kupice novi tel ...

A moze li se Android 2.0 ubaciti u I7500 umesto 1.5?

Vrh Dno