@gaca
Probacu da odradim sto si rekao, ali sumnjam da ce temperature biti dobre. Kuler mi je Noctua NH-U12P. Za sada mi sve jako lepo radi. Odradio sam CB R10, x264 benchmark, radio u vegasu render itd. i ni jednom nije pukla mashina i temp. nije prelazila 65C (mozda i manje). Naravno i igre sam igrao (ali to i nije neko opterecenje za CPU). Ove godine cu dosta raditi u Max-u pa cu i tu videti kako se ponasa.
@borab
Cim odradim ono sto si trazio, saljem ti. Trenutno nemam bas vremene, pa mozda malo potraje. Sistem je (ko sto sam vec rekao) stabilan, barem za moje uslove i radi (ali istvarno) skoro 24/7. Mada moram priznati da ASUS ima neki programcic (EPU-6 Engine) koji obara clock i napone u zavisnosti od opterecenost sistema, tako da mozda i moje tvrdnje i nisu toliko pouzdane. Ma vreme ce pokazati sve. Za sada je sve u najboljem redu (kuc, kuc, kuc) 🙂
@PHENOM II
Stvarno si se mnogo uzbudio oko ove teme, a realno, nemas razloga. Zasto bi tebe pogadjala intelova propaganda i intelove lazi, kad imas dobar procesor koji ce te jos jedno dobro vreme sluziti.