Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Nagazih sat i puče staklo. Sve radi ok samo preko cijelog sata, cijelom dužinom jedna ogrebotina (pukotina), skoro da se i ne vidi ali me nervira. Može li se staklo zamijeniti ?
Mislim dane. Ja imam neku ogrebotinu koja se skoro i ne vidi ali je ja vidim i gledao sam da zamenim staklo i teska prica. Mozda moze kao na telefonu ali ja ne znam ko to radi kod nas i da li ima da se nadje samo staklo.

Screenshot_20260328_092805_One UI Home.jpgKako da sklonim ovo obavestenje, pocelo je od jutros da se pojavljuje i krenulo je da me nervira? Gledao sam podesavanja, nema nista ili nisam primetio.

Pogledajte prilog 533577Kako da sklonim ovo obavestenje, pocelo je od jutros da se pojavljuje i krenulo je da me nervira? Gledao sam podesavanja, nema nista ili nisam primetio.
Koliko vidim, ova opcija je dosla sa azuriranom verzijom aplikacije. Kliknuo si na Dozvoli i to je to... Ali dobro..lako je resivo... Otvori Aplikaciju/ Dole desno na svoj profil/ Podesavanja/ Upravljanje obavestenjima/ Prikazi broj koraka na tabli sa obavestenjima - iskljuci...1000076751.jpg

Curve Pay za Huawei satove dostupan u HR.

Prilozi

• IMG_20260408_170338.jpg
    IMG_20260408_170338.jpg
    188.2 KB · Pregleda: 42
Pa za sad ok, jednom mi nije htio platit javio je POS da je kartica nepodržana ... a ostalo je OK za sad.

Nazad
Vrh Dno