Ni kod mene nema update,GT5.
Daj neki screenshot od novog interfejsa, da vidimo kako izgledaju promene.
Ни код мене. Покушавам преко Кљуавеј здравље апликације, али ћорак.Još nemam update
Imas ovde dnevno, nedeljno mesecno godisnje.Gde se u aplikaciji huawei health nalazi odeljak da pratim dnevnu potrošnju kalorija, i u protekli danima..
Postoji Exercise records, ali tu je samo kad si trenirao neki sport i aktivirao praćenje treninga, šetnje, itd..
Meni treba dnevna potrošnja kalorija bez treninga..
Zna li neko?
Mislim da ne, nego me zanima da li uopste moze da se menja baterija da li je neko menjao? Nzm ni ko to uopste radi niti kako se to radi.Подлеже ли то уопште гаранцији? 🤔
ProMobi servis. Ako je sat kupljen u Srbiji, garancija je dve godine i zamena je besplatna. Ja nosio GT2pro i zamenili bez problema.Mislim da ne, nego me zanima da li uopste moze da se menja baterija da li je neko menjao? Nzm ni ko to uopste radi niti kako se to radi.
Наравно да може да се мења,што рекоше колеге замени ако ти је још у гаранцији. Буди опрезан, може бити и да је отишла матична, тако је било код мене на ГТ3 про.Mislim da ne, nego me zanima da li uopste moze da se menja baterija da li je neko menjao? Nzm ni ko to uopste radi niti kako se to radi.

drugi red desna slika koja je ovo tema?Uzeh skoro i gt 5 plavi, posle zelene 4...
Još šesticu zelenu da uzmem i biće to ok 🙂
Sam osećaj kad uzmem 5 posle 4, ne znam nešto mi još uvek nije to to. Nešto mi nije legao na prvu.. Kao da mi je 4 nekako bolja u svemu,kao da je pro za ovaj 5. Nekako mi je i narukvica bolja na 4, pojma nemam više. 🤣
Pogledajte prilog 529475 Pogledajte prilog 529476
Pogledajte prilog 529477 Pogledajte prilog 529478
Pogledajte prilog 529479
Isto prijavljen, za sada ništa od toga.Jel postoji neki workaround za kupovinu watch face preko aplikacije ako sam se registrovao na kinu? Ne prihvata mi karticu a registrovao sam se na kinu da bi mi radile sve funkcije. U pitanju je gt 6 pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari