Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

znam za ovu opciju no ja zelim druge koje mogu da instaliram besplatno (piratski)
Malo su zakomplikovali izlaskom nove serije GT5, plus što su novim updejtovima aplikacije Huawei health ukinuli opciju dodavanje sa trećih strana.. Dok nije izasla GT5 serija, lepo je to funkcionisalo sa GT4/pro, jer se tada nalazila opcija za ADD sa interne memorije telefona, odnosno sta si skinuo sa interneta, dodaš u zvaničnu aplikaciju i instaliraš kao ove sad...
Da bi sad to uradio, MOŽE , ali se instalira druga slična aplikacija poput Huawei Health, i moraš zvaničnu aplikaciju na disable.. Posle kroz tu nezvaničnu imaš sve opcije za praćenje, san, distanca, koraci, otkucaji, sve, osim očitavanje temperature na satu, ne može se odraditi sinhronizacija za temperaturu/vreme.. To je mana.. Inače normalno možeš instalirati watchface sa trece strane..
Ja sam ti ovo opisao ali ništa precizirao, malo guglaj na internetu i pronacices ako se dobro sećam na Radditu ovo o čemu pričam...
Ja sam prošle godine isprobao, može i izvodljivo je, ali mi se nije svidelo što ne sinhronizuje vreme..
Mada imaš u prodavnici u zvaničnoj apk, i da kupiš, možeš pronaći sigurno nešto za svoju dušu..
Kucaj u pretrazi ALT i OZ, pa enter, od ta dva Deva ćeš naći sigurno nešto po svom ukusu, samo što nisu Free.

Vrh Dno