jel ovo pro ili obicni i kako se zove watchface?Koje koristite watchface na svojim satovima?
Ja ovakav, imam sve na jednom mestu u svakom momentu bacanja oka na sat.
Šta je promenjeno ? Kod prethodnog update je dodata opcija za snimanje kratkih usmenih beleški .Stigao je novi abdejt za gt5 pro. Slucajno proverio jutros pre treninga i "lepo" sacekao dok je zavrsio.
Ništa bitno .Pogledajte prilog 504814U principu nista posebno.
Možeš ga naći i sa običnim GT5 i GT5 pro.. Zove se :jel ovo pro ili obicni i kako se zove watchface?
Зависи... од расположења, од ситуације (какво одело носим, где идем...)...Koje koristite watchface na svojim satovima?
Ja ovakav, imam sve na jednom mestu u svakom momentu bacanja oka na sat.
Ne, samo Huawei Watch 5Podrzava li GT5 (obican) esim? A GT4?
znam za ovu opciju no ja zelim druge koje mogu da instaliram besplatno (piratski)Инсталираш на телефон апликацију Huawei Health, направиш налог и имаш бесплатних колико хоћеш. Апликације наравно нема у гугл продавници, али се једноставно скида https://consumer.huawei.com/rs/mobileservices/health/
Imaj samo u vidu da pravila foruma zabranjuju postavljanje linkova ka piratskom sadržaju ili traženje piratskog sadržaja.znam za ovu opciju no ja zelim druge koje mogu da instaliram besplatno (piratski)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari