Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Nemam HMS, uparen je preko Huawei Health, ali iskreno ne znam odakle sam skinuo, ako je to bitno...

Nemam HMS, uparen je preko Huawei Health, ali iskreno ne znam odakle sam skinuo, ako je to bitno...
Probaj odavde,zadnja verzija,takodje je i global

Ista stvar, skinuo i sa tog linka, dao sve dozvole, rekoh da nisam negde nesto blokirao, ali dzaba, kad postavim alarm na telefonu i dalje samo na telefonu zvoni.

Probaj ovo što sam ti napisao. Instaliraj prvo HMS, pa zatim instaliraj Huawei AppGaleriju pa skini Huawei Health i upari sat sve iz početka.
Posle možeš da obrišeš Huawei AppGalery ali nemoj brisati HMS.

Rade li na GT5 pozivi, mobilna, Viber, WhatsApp?

Позиви проверено раде (пријем, наравно) и пристојно се чује. SMS стиже и може да се одговори са телефона под условом да се набоду онако ситни "тастери". Нисам се играо са предефинисаним шаблонима одговора на поруке. Вајбер такође долази и могуће је одговорити.

Много лепше изгледа са оваквим темама

1000003640.jpg

Za pozadine je l' samo ova Huawei Health aplikacija ili ima još nekih opcija za dodavanje?
Šta možete preporučiti od tih dodataka, narukvica/remena, zaštite za staklo sa Aliexpressa?

За регуларне теме (из продавнице) - Huawei Health. За ове "брендиране" - модована верзија Huawei Health. Теме и модована верзија се налазе на телеграм каналима.

t.me/huaweimdwatchfaces
t.me/huawei_GT_watchface_Global - овде имате "закачену" модовану верзију. Испратите упутсва о инсталацији апликације и убацивању тема.

t.me/huaweimdwatchfaces
t.me/huawei_GT_watchface_Global - овде имате "закачену" модовану верзију. Испратите упутсва о инсталацији апликације и убацивању тема.
Koju ti modovanu verziju koristis preko koje ubacujes watch faces,skinutu iz ove grupe ?

Сви увек користимо задњу верзију, и она је увек закачена.

Evo nedelju dana koristim gt 5 pro black. Baterija izuva evo na 7 dana sam jos 50 posto imam msm tu sam prezadovoljan. Klasicno sam instalirao sve nisam skidao modovane aplikacije niti prebacivao na honk kong isl,znam da se moze dobiti valjda taj egk i sta vec jos mada mi to nije toliko ni potrebno a kontam da ne bi mogao da kupim npr neki watch face posle a imam vec jedan kupljen koji koristim stalno. Parametri sportski kidaju puls ,koraci kalorije, merenje sna jako dobro. Ostalo ima dosta nedostatak u vidu da mi se ne svidjaju ove aplikacije koje moras da instaliras da bi imao nzm note,mape, vremenska prognoza je isto katastrofa. Moze da se razgovara preko njga ok se cuje, moze da se odgovara na poruke viber wpp ako je bas nuzno. I to bi bilo to vise manje ima vrlina ore svega baterija i sportki parametri ima i mana sad zavisi sta kome treba

Da li bi neko mogao da mi preporuci neku narukvicu koja je pogodna za trcanje sport ovo toplo vreme sada,vrv neka silikonska ali da moze lepo da se zategne namesti isl?

Nazad
Vrh Dno