Да, само што нема логике. Зато што сам, нека буде, прешао 50 корака више и нека је сваки корак по метар (а сигурно није, јер је је око 70-80цм) то би било 50м више, није 200.Nesto razmisljam, on je kratio putanju, ima manje koraka, pa odatle mi i logicno da je i manje presao od tebe, zar ne?
Nemoj kilazu da diras,ona ne igra ulogu,izgleda da ima develih kineza...😀Да, само што нема логике. Зато што сам, нека буде, прешао 50 корака више и нека је сваки корак по метар (а сигурно није, јер је је око 70-80цм) то би било 50м више, није 200.
Више ми има логике ово што је @-vorens- написао. Значи, сада да смањим висину са 181 на 160 и кусур цм, а када смршам са 105 на 95, онда да вратим висину 😁
*********, где смо и ми виђели Кинеза преко 180 цм... Наравно да се сат заглупио.
Mislim da sam negde na temi čak i postovao sliku sata.Upravo sam narucio gt5 pro sa titanijumskom narukvicom, sutra bi trebalo da stigne. Odustao sam od crne boje posto su se ljudi zalili da se skida boja.
Pokusao sam. Imam nalog onaj kineski, ali nece. Dobijem neke opcije oko artmija, variranja pulsa, koje mi nemamo na EU verzijama, ali ne moze da se akrivira Nfc.Pisalo se da se moze aktivirati EKG,mozda moze na isti nacin i NFC,vrati 2-3,strane unazad
Ima NFC cip, ali koliko citam samo radi u Rusiji i Kini. To je to sto se tice Nfc.Da nije nfc samo za pro verziju? Pogledaj na netu sta pise.
Nasao sam kako da broji samo korake i aktivnosti sa sata, treba da se zabrani dozvola za fizicke aktivnosti.
Gde u okruzenju sve funkcije rade kako treba, Hrvatska i Madjarska?
Ista stvar. Par meseci ga nosim i nigde se nije boja skinula iako je "zakačen" koji put.Mislim da sam negde na temi čak i postovao sliku sata.
Imam crni već 6 meseci, nošen u svim uslovima, na poslu malo malo pa ga "zakačim" nikakva zaštita na njemu i još uvek nije prikazao nigde ni tačkicu skidanja boje.
Našao sam kako bi mogao Nfc da se koristi. Otvori se Huawei nalog na Poljsku, i onda se ulogujes u Huawei app i instaliras Quicko wallet aplikaciju iz App gallery. Istu aplikaciju instaliras i na mobilnom sa play prodavnice. Međutim, malo je komplikovanije verifikovanje platne kartice na aplikaciji jer traži mnogo podataka, licnu kartu i sl. I mislim da naplaćuju neku proviziju kod placanja karticom.I
Ima NFC cip, ali koliko citam samo radi u Rusiji i Kini. To je to sto se tice Nfc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari