То је смешно у поређењу са GT сатовима, где траје од 12 - 14 дана, реалне употребе.Dan i po lagano uz sve moguće opcije uz always on displej i trenutno ga baš jašem.
Imam još Garmin Venu 2 plus, sa uključenim always on displejom i aktivnim korišćenja4 dana, bez always on 7-8 dana.
Malo koji sat daje performanse koje se reklamiraju u specifikaciji.
ALi za Samsung mogu da kažem da je nakoppletniji a imao sam i Apple watch.
Dobra stvar zbog čega gledam Huawei je cena, GT5 legalno košta 19.900 što je džabe.
Watch 8 classic je skoro 3 puta toliko.
Sve si u pravu. Kažem Ti imam Garmin Venu 2 plus i Garmin Fenix 5 plus, imaju bolju bateriju ali nisu sofisticirani po opcijama kao Wathc 8 Classic.То је смешно у поређењу са GT сатовима, где траје од 12 - 14 дана, реалне употребе.
Па прочитај опет шта сам написао.Kako moze da ne radi nesto sto ne postoji?![]()
Šta to imaš na Samsung satu a nema na Huawei GT?Sve si u pravu. Kažem Ti imam Garmin Venu 2 plus i Garmin Fenix 5 plus, imaju bolju bateriju ali nisu sofisticirani po opcijama kao Wathc 8 Classic.
Možda i uzmem GT5 zbog cene jer takva izrada za tako malo para, to se ne viđa često.
Pa tek ga imam 3 dana, tako da ne mogu detaljno ali evo par detalja.Šta to imaš na Samsung satu a nema na Huawei GT?
Baš me zanima podatak..
Nemoj samo da bude glavni adut NFC.
Sto kolega gore kaze, 12 dana ne stavljaš na punjač GT5.. Ne možeš da ga potrošiš, baš su ga napravili top po pitanju baterije i autonomije..
Za Samsung kao i Apple satove se zna da ih puniš svako veče, ili eventualno kao ti dan ipo... Ako moram telefon puniti svako veče, ne moram svaki dan skidati sat i puniti, pre bi ga polomio o pločice, niti bi nosio tako nešto da moram svaki dan skidati, puniti, vraćati na ruku.. Kako da mi meri konstantno parametre, predjene kilometre, otkucaje, spavanje, kalorije, u 24h ako ga moram skidati i puniti u tom periodu..
Po meni bas zbog toga nisu efikasni, bez obzira što je to Apple i Samsung kao brend koji se izdvaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari