Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Kad sam kupio sat, imao sam problem jedno vreme jer kilometrazu nije hteo da pokazuje isto kao u aplikaciji na telefonu.. Koraci, kalorije, otkucaji, san, sve je bilo dobro sem distance/kilometraze..
Dok nisam negde pročitao i u aplikaciji u svom profilu, smanjio svoju visinu na 170cm,a visok sam 188..
U tom momentu sma bio težak 105kg..probao sam bio da menjam kilazu a visina da ostane 188,nije radila Distanca kako treba.. Cak sam menjao i visinu, probao 180,175,195...nigde nije ocitavalo kako treba distancu na satu, osim na 170cm..u međuvremenu sam skinuo kilazu na 98kg,a visina je i dalje u profilu neprenjena, stoji na 170,i sve meri kako treba, sat i aplikacija u telefonu se prate.. Ranije mi bilo na primer, u aplikaciji pokazuje 5000 koraka i 3.60km,dok na satu pokazuje 5000 i 4.5km...To je tako bilo sve dok nisam smanjio visinu.. Sad je sve ok.. Zašto je tako, niko ne zna..
Što je najzanimljivije, to je kod randum korisnika, nisam jedini bio, a kod nekog sve ok..
Pisao i Huawei podršci, ništa mi nisu pomogli..

Koje koristite watchface na svojim satovima?
Ja ovakav, imam sve na jednom mestu u svakom momentu bacanja oka na sat.

Prilozi

• WatchScreenshot_20250903_021000.png
    WatchScreenshot_20250903_021000.png
    123.9 KB · Pregleda: 12
Sto se preciznosti tiče,GT5 je veoma precizan u više navrata sam merio recimo trim staza Košutnjak dužina je 1200m sat pokazuje 1210,i bukvalno posle svakog kruga je tih 10m više.

Sa li se još nekome dešava da posle poslednjeg ažuriranja kad se upali baterijska lampa ne sija konstantno belo, nego blink a non stop, ne nalazim kako da vratim na stalno belo. GT5 PRO

Sad probao, konstantno je belo kod mene.

Krunicom podešavaš jačinu svetla, povlačenjem na gore ulaziš u podešavanja.

Bravo! Skontao sam onu dole marka iju, ali ne I da treba povuci na gore... Hvala

Nema na čemu, mada nije mi jasno kako se uključio da blica jer po defaultu je lampa.

^ i meni se to desilo posle poslednjeg azuriranja, doduse imam obicnu verziju, ne pro

Vrh Dno