Evo ovako,ja sam danas odradio citav postupak,iz prve sam imao problema i nisam bio zadovoljan,ali sam na kraju uspeo da sredim sve kako treba. Pri prvom pokusaju,problem mi je pravila sd kartica koja je dosla uz telefon i trebalo mi je malo vise vremena da provalim...ali dovoljno da mi iskida zivce jer sam prvi put radio ovako nesto. Telefon se restartovao sam od sebe,svaki put se vracao na pocetno setovanje za android. Prvo sam nabacio FZF 5.1, pa FZF 5.2,pa sam pokusao i sa The Celestial Teapot koji nije nikako hteo da se pokrene. U vise pokusaja sam particionisao karticu i odradjivao postupke i svaki put je bilo sve isto...Kada sam na kraju izludeo i izvadio tu njihovu karticu,telefon je proradio sa verzijom FZF 5.1 i sve je sljakalo kako treba.Zatim sam ubacio maxell 2GB kartici i citav postupak prosao jos jednom ,pocev od particionisanja pa na dalje,ali sam ubacio verziju FZF 5.2 i dok se android pokrenuo,primetio sam da mi telefon sa istom radi osetno sporije tako da sam se definitivno odlucio za FZF 5.1 .Skinuo setovanje za mt:s i sve je proradilo bez problema. Na prvi pogled interfejs mi je bio dosta ruzniji od onog stock interfejsa,cak mi je i dalje ruzan ovaj gore notification bar i ikonice za mrezu,bateriju itd. no sta je tu je.
Nabacio sam LauncherPro,ADW EX,ADW Themes,dClock,SlideIT jer mi je i ova tastatura koja je stigla u paketu sa FZF 5.1 bila ruzna i bez svih dodataka (smajlija npr.)...
Uglavno,posle svega sam vrlo zadovoljan, SetCPU je pokazao da procesor radi na 633,nisam imao zelju danas cacakam sa MHz,to nekom drugom prilikom. Telefon zaista radi sa mnogo manje stucanja,kalibracija je osetno bolja.
@the_tosic: Ja sam pokusavao u ovom prvom slucaju (sa sd karticom koja je pravila problem) da vratim nandroid backup koji sam sacuvao na kompjuteru,kako je u tutorijalu i objasnio trojmeklur ali mi je vracanje backup-a pucao i izbacivao gresku "error run nandroid-mobile.sh restore via adb" izguglao sam resenje i za to,pokusavao da ga ispratim ali mi nije ni to uspelo,posle cega sam izvadio karticu i vec opisao sta se potom desilo.
@trojmeklur: Hvala na jasno objasnjenom postupku,da nije neko tako koncizno sve predstavio ne bih ni poceo da se bakcem sa svim ovim kao pocetnik u android prici.