Iako nisam ni prisustvovao dogadjaju, kao ni ocenjivanju recenzija, rekao bih samo par reci a propo komentara na to da je Corvus Corax bio "predodredjen" da dobije telefon...
Naime, Peca je nekako posebno apostrofirao (u temi o dogadjaju na kom je telefon predstavljen i dat clanovima foruma na koriscenje) da bi voleo da vidi Corvus Coraxa na tom dogadjaju, jer je on istaknuti, visegodisnji clan ovog foruma koji je svoju privrzenost ovoj zajednici pokazao time sto je nebrojeno mnogo puta pomogao mnogima strucnim, a opet narodski ispricanim savetima, svesrdno svoje vreme troseci da unapredi generalni nivo znanja ljudi na ovom forumu - upravo i kroz korisnicke testove koje je pisao.
Iskreno, stvarno mislim da je logicnije da glavni administrator pre pozeli takvog forumasa da vidi medju konkurentima, nego nekoga sa par desetina postova, bez osobite tezine. Stoga je i taj komentar bio poziv da se prosto obogati ekipa koja se pojavila na skupu. Apsolutno ne pokusavam da umanjim i omalovazim svakoga ko je bio tamo pored Corvusa ili ikoga ko nije bio, prosto je i meni licno bilo drago da je jedan tako korektan i znacajan forumas bio u prilici da se takmici, iako ne zivi blizu Bg-a.
Iskreno mi je tesko da poverujem da je iko uspeo da skuje citavu teoriju zavere o poklanjanju telefona unapred odredjenoj osobi i namestanje citavog konkursa...
Moje "kriticko" misljenje je da recenzija jeste pomalo genericka (ali, i moje su, pa nemam mnogo prava da to preterano komentarisem), ali je prilicno sveobuhvatna i realna. Daleko od toga da nije moglo bolje, daleko od toga da nije moglo drugacije, pa i zanimljivije, ali znajuci ljude koji su sacinjavali ziri - zaista sumnjam da je tu bilo ikakve pristrasnosti i glupiranja.