Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Prodajem ga zato sto mi se moze, ne zato sto ti mislis pametnjakovicu. Ali sa mongoloidom koji *****ava preko pm nemam sta da kazem. Uzivaj u svom telefonu koji si kupio. Ja tebe ne diram nemoj ni ti mene. Prosto.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Uzeo za drugara telefon i on mi ga vrati za sat vremena nazad. SW je raspad zivi. Evo se i ja patim 2 dana i verovatno putuje dalje. Ne mogu da nateram viber i skype da rade u pozadini pa to ti je. Multitask jednak nuli. Jel moguce da posle toliko vremena ne mogu da srede sw?

Sad ću ja k'o prozordžije... Kod mene sve radi ok. :d
Zaista nemam nikakvih problema i baš lepo radi. Notifikacije sve ok stižu. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Evo sad sam probao opet Viber i WA da budem siguran. Pogašene sve app, telefon u sleepu, pošaljem poruku preko obe app sa ženčetovog telefona i u par sekundi se javlja tel.
Pokušao sam i da restartujem telefon, ostavim ga tako pa opet poslao poruke i ista stvar. Nigde ništa nisam nameštao, samo instalirao Vbr i WA. :)

Poslednja izmena:
Kod mene je problem sto nakon pola sata ne koriscenja telefona ne stize ni jedna poruka. Tek po ulasku u aplikaciju stizu poruke.

Bzvz... :(

Evo ja sam viber zadnji put koristio u utorak i nisam ga od tada pokrenuo dok sad nisam otvorio tu poruku što sam poslao sam sebi sa drugog telefona. :)

Fon ko fon,nisam mogao tri dana da ga zadrzim,emui stvarno smara,problemi sa obaveštenjima,podesavaj ovo,ono...Tako da je treći dan otputovao i uzeo sam m8s.

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

Fon ko fon,nisam mogao tri dana da ga zadrzim,emui stvarno smara,problemi sa obaveštenjima,podesavaj ovo,ono...Tako da je treći dan otputovao i uzeo sam m8s.

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока
To ti je ona dilema - da li kupiti nov P9L ili polovan ex flagship (nekoliko meseci star, sa garancijom) npr M8, Z2/Z3, S5.
Mozda cak i polovan 5X moze da se nadje za te pare.

Mislim da je jasno sta je bolja opcija mada se slazem da je P9L dobra kupovina kod operatera.

Huawei pravi hardverski sve bolje telefone ali moraju da poboljsaju softver.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Supruga koristi tel mjesec dana otprilike, prosjecan korisnik (instagram, viber, fb ) sve radi za sada ok, nema problema sa kasnjnjem poruka na viber, izgleda sam ga dobro podesio :)

Sent from mTalk

U skoro svakom Kineskom romu postoji neki softver za "optimizaciju" baterije, čišćenje ram memorije, nekakav firewall i sl. Huawei je isuviše ozbiljna firma i zato očekujem da što pre izbaci takve "optimizacije" iz svog softvera.
Besmisleno je da se očekuje od ljudi da podešavaju svoj uređaj da bi imali prijem notifikacija od wa ili vibera. Veliki broj ljudi to ni ne zna da uradi (a i nema potrebe da se opterećuje time), pa će reći da ne valja telefon...

Mozda cak i polovan 5X moze da se nadje za te pare.

Mislim da je jasno sta je bolja opcija mada se slazem da je P9L dobra kupovina kod operatera.
To. Da sam imao keša išao bi najvrv N5X sa garancijom preko KP, ali ovako je jedino moglo nešto na rate tako da je moralo preko operatera, a za te pare je bio najbolji izbor. :)

Poslednja izmena:
Znaci mora root. Jel ima neka fora oko roota. I kako se posle vraca na stock,zbog garancije i ostalog. Ako neko ima link kako i gde bio bih zahvalan

Da li je neko stavljao kaljeno staklo, koje i da li ima problema sa senzorom?

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Ja sam stavio neko. Nema problema, radi odlicno sa njim.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ne razumem kako je moguce da neko ima problema sa notifikacijama a neko ne. Kod mene sve radi kako treba (a konacno stigao i update), notifikacije najvise stizu za 5s max ako je na 3g... na wifi instant skoro. Nista nije cackano sve difolt.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Perfektan test..... pregrst informacija, fotografija i utisaka.
Sjajnoooo!
Hvala veliko redakciji Benchmark-a.

Hvala puno. Moglo je i detaljnije, ali ponekad obaveze ne dozvoljavaju.

Poslednja izmena:
Da li je jos neko dobio onaj drugi updejt.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Uzeo sam ga danas u VIP-u.
Mogu vam reci da je perverzija.....kvalitetno izradjen, brz i veoma lep (bele boje).
U paketu sam dobio Mikasa odbojkasku loptu.
Koga nesto vise zanima, moze mi pisati na: [email protected]

Od juce i ja imam p9 lite, ne bih se slozio sa postom iznad, daleko je ovo od perverzije, ali za te pare skroz ok. Bice utisci uskoro. Nego sad me zanima ima li zainteresovanih da narucimo spigen i ustedimo na postarini ?

Sta si koristio pre njega?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Batak pre njega g3 3/32gb pa flex 2 2/16gb. Uz maltene svakodnevno cackanje s5 I s6 edge.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

E pa zato ti i nije perverzija. Ipak je S6 edge flagship. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno