Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Kako ti sljaka sad kada je dual sim?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako ti sljaka sad kada je dual sim?

Isto kao i single sim samo sto je sad dual sim :) Osta je isti IMEI, zakljucan bootloader, sve je originalno...Inace telefon je iz Vip-a, bio na verziji vns-l21c66b131, a sad je na vns-l21c432b130...

Da li je neko našao kod nas Nillkin staklo za P9 Lite? Ne čeka mi se da stigne iz Kine...

U linku je za verziju L31, a ovi nasi telefoni imaju oznaku L21 da li ste sigurni da je to za ove nase telefone?

Kako ste stavili karticu drugu u fiocicu, ide micro sim i nano sim u kombinaciji?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Kako ste stavili karticu drugu u fiocicu, ide micro sim i nano sim u kombinaciji?

U slot staju 2 nano-SIM kartice (druga umesto MicroSD), dakle fizički nije problem. Fazon je u softveru koji ne podržava drugu karticu. Ovde se praktično flešuje softver sa dual-SIM verzija P9L koji ima opcije za rad sa dve kartice, koje fale u softveru na verzijama od naših operatera. U tome je caka. Ista stvar je funkcionisala i kod P8 Lite a sada su, izgleda, uspeli i sa P9L.

Oeminfo + custom.bin su uzeti I dual sim c432 EU verzije

Hoce. Ja sam posle ovog toolkita tj prebacivanja u dual sim, flesovao namerno c432b120 i cim sam se nakacio na net ponudio mi je OTA b130

Ne razumem se bas u ove stvari,niti dobro stojim sa engleskim,pa ako bi neko bio ljubazan da postupno objasni onako do detalja,ne bilo mu tesko,kako da isflesujem to? :)

Jel moguce da se apsolutno niko nije nasao za ova dva dana da ispise taj postupak?

Ja nisam rutovao tel, ali pogledaj na xda, tamo verovatno ima sve lepo objasnjeno, koristi malo google prevodilac.

Mene mrzi da se cimam. Isto ga još nisam ni rutovao jer nemam potrebu za tim, a trenutno mi ni dual SIM ne treba. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Ma ne pomaze mi mnogo taj google prevodilac. Kad ga neko bude izrutovao,neka opise detaljno kako je odradio,korak po korak,bio bih mnogo zahvalan.

E *** sad ocekujes da neko odvoji pola sata sat da bi tebi preveo i napravio tutorijal na srpskom.
Engleski moras znati.

Sent from mTalk

Ako ne znaš eng, bolje ne pocinji nista da nebi nesto krenulo po zlu.

Ma ne pomaze mi mnogo taj google prevodilac. Kad ga neko bude izrutovao,neka opise detaljno kako je odradio,korak po korak,bio bih mnogo zahvalan.
Ne znaš engleski, onda u prevodu, ne diraj nista, ostavi kako kako jeste i uživaj u telefonu, da ti ne bi na kraju služio kao parče ukrasa :)

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Stiglo kao visak,ako nekom treba,nek se javi na pm ;)

attachment.php

attachment.php

Prilozi

• IMG_20160822_210237 (Copy).jpg
    IMG_20160822_210237 (Copy).jpg
    108.4 KB · Pregleda: 974
  • IMG_20160822_210134 (Copy).jpg
    IMG_20160822_210134 (Copy).jpg
    95.1 KB · Pregleda: 977
E *** sad ocekujes da neko odvoji pola sata sat da bi tebi preveo i napravio tutorijal na srpskom.
Engleski moras znati.

Sent from mTalk

Iskreno, Švaba koji je i pokrenuo thread je opisao malo konfuzno, nije bio naročito deta5an, kao da podrazumeva da je neko već čačkao ROM na P9L i zna šta da radi...
Pošto mi nije frka da imam dual SIM (onda gubim MicroSD, što mi je sada važnije - jbni hibridni slotovi), neću ništa da pokušavam.

Kad ga flesujes jeste, ovako dolazi kao single sim.

Hvala što moraju uvek da komplikuju stvari...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa ovako možeš da biraš hoces li sa jednom ili dve kartice. Mislim da je to ipak bolja solucija.

A jer zna neko cenu ovog telefona u MTSu? Trenutno ga nema u ponudi...

Nazad
Vrh Dno