Da li jos neko sem mene ima problem sa slanjem mms-a. Zakacim sliku za poruku i posaljem i kasnije mi jave nije moguce poslati poruku. Telefon je uzet preko VIP-a
Ljudi sta vi mislite? Menjao bih ovaj fon za g3. G3 sam vec imao, verzija sa 2GB rama, bio sam veoma zadovoljan, ali zbog finansija je prodat, bio sam neko vreme bez telefona pa uzeo ovaj, sada me nesto vuce da opet uzmem g3, sta vi mislite koji je bolji?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja sam podneo zahtev za prenosenje broja u vip,a onda su me pozvali iz mts-a da mi ponude bolje uslove i da obustavim proceduru,tako da cu ipak uzeti ovaj telefon,ali iz mts-a,pa cu javiti,ako se neko ne javi u medjuvremenu![]()
Pa i ja sam gledao. Kad snimam neizgleda bas onako. Mada sam samo gledao na mobilnom video snimak i nema onoliko seckanja. I neprimecujem da secka. Nek snimi neko drugi pa da javi utiske.Ono što sam ja vidio na klipovima je očajno
Sve je moguce. Najcudniji klip mi je kad SmartphoneHrvatska predstavlja P9 lite i na 3:34 od ukupno 4:13 vidi se da pise da mob ima emui 2.0 i procesor od 4 jezgra. Kako to ? Video se zove Huawei P9 Lite Unboxing.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari