Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

^ kako ti se cini P9L u odnosu na Nexus 5 koji imas? Najvise me zanima koliko losije radi od Nexusa u smislu brzine/fluidnosti?

Stvarno mnogo gotivno deluje fon a i cene kod operatera su prihvatljive. Ocigledno ce Huawei vrlo brzo postati ''Samsung broj 2'' po ponudi telefona a verovatno su vec sada drugi po prodaji sto nije toliko bitno koliko kompletnost i kvalitet smartfona.

Poslednja izmena:
Narucio sam preko ebay nillkin silikonski bumper, neko je kacio ovde kako izgleda. Ovih dana treba da stigne, zeznuo sam se sto nisam i neko staklo narucio.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Koliko para? Daj link. :D

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

http://m.ebay.com/itm/NILLKIN-Matte...r-For-HUAWEI-P9-Lite-/162068343697?nav=SEARCH
Nije nista specijalno, posto nevolim nabudzene i glomazne. Utra tanka da dodje do izrazaja i debljina telefona.

A sto se tice brzine nemam zamerku. Nexus malo tecnije otvara aplikacije, ali ne zaostaje puno huawei. Za nekih 200e koliko kosta, da ga uzmes od nekog sa garancijom operatera, je po meni definitivno jedna od najboljih kupovina. Stvarno neznam da li ima trenutno nesto bolje. Super ekran, super kamera, citanje otiska radi super, baterija odlicna... U ostalom vidis i sam komentare. Niko ga nekudi sem tog sporijeg punjenja baterije. :)

Poslednja izmena:
+1

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

^ kako ti se cini P9L u odnosu na Nexus 5 koji imas? Najvise me zanima koliko losije radi od Nexusa u smislu brzine/fluidnosti?

Stvarno mnogo gotivno deluje fon a i cene kod operatera su prihvatljive. Ocigledno ce Huawei vrlo brzo postati ''Samsung broj 2'' po ponudi telefona a verovatno su vec sada drugi po prodaji sto nije toliko bitno koliko kompletnost i kvalitet smartfona.

merkam ga ,jos ga nisam uzeo. i dalje cekam SS nekoga ovde iz teme sa detaljnim zauzecem rama :) (dev options pa running services )

bio danas do mts da ga cackam i oleo premaz deluje losije nego na p9 (oleophobic premaz jedna od meni najbitnijih stvari na mobu :D ), totalna je misterija koje staklo koristi ovaj p9 lite..

Poslednja izmena:
Pa kupi taj oleophobic premaz pa namaži staklo sam, nije valjda da bi zbog toga odustao od telefona?

Sent from my Nexus 5X

kada bi to tako moglo :)

samo fabricki premaz valja.. traje oko god dana intezivnog koriscenja i najlepsi je na dodir

Poslednja izmena:
Evo.
0324096d78108e2ae54c5ba057e473ee.jpg

Onda uzmi nilkin tempered glass, tu je premaz isti kao na fabričkim staklu, ili ja ne umem da vidim razliku.

Sent from my Nexus 5X

I kod mene

ee22ad43fc83a90f7dbbe590c18cac85.jpg

da nillkin je kvalitetan ,bice ta neka varijanta.

hvala brani i marku ali vam je mali up time ,treba mi neko sa 2,3 dana :)

Gde ovo gledate za memoriju.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Kako si ti skapirao da je mali up time :)
Mislim da ga nisam gasio 2 dana :)

Setings\Developer options\Running services.
Moras prvo da aktiviras developer opciju u meniju, posto je skrivena. Ides u Settings\Abouth phone\ i onda klikces na Build number dok ti ne pise da si aktivirao developer mode. Onda se samo vratis u nazad u settings i imaces pod opciju developer options.

Setings\Developer options\Running services.
Moras prvo da aktiviras developer opciju u meniju, posto je skrivena. Ides u Settings\Abouth phone\ i onda klikces na Build number dok ti ne pise da si aktivirao developer mode. Onda se samo vratis u nazad u settings i imaces pod opciju developer options.
Ok. Hvala

Kako si ti skapirao da je mali up time :)
Mislim da ga nisam gasio 2 dana :)

Pa vidi se, whatsapp 2 minuta ukljucen :)

Barem 50 sati da imaju servisi, tad je to to.

Klikni na ono "prikazi kesirane procese", pa okaci i taj screenshot.

Korektno skroz.

sistem vuce koliko i na nexus 5 maltene.. zanimljivo,jedino da malo bolje kesira ali sta je tu je, nije tu batak pa cemo lakse preci preko toga :D

Poslednja izmena:
Da se nadovežem...

Screenshot_2016-06-29-18-22-00.png

To mi je stand-by...nemam potrebe da imam išta aktivno u pozadini, društvene aplikacije proveravam kad mi dune, 3G i WiFi uk5učujem po potrebi...u proseku mi je oko 1 GB slobodno.
Još mi nijednom nije secnuo ili ukočio, sve otvara brzo...baterija je bombona, trenutno imam 3h SOT i još 68% baterije, i to sa 3h surfa na 3G. Ako ga ne drndam mnogo, garantovano mogu da izvučem 9+ sati SOT. Za sada sam odušev5en ovim telefonom...

Poslednja izmena:
bio danas do mts da ga cackam i oleo premaz deluje losije nego na p9 (oleophobic premaz jedna od meni najbitnijih stvari na mobu :D ), totalna je misterija koje staklo koristi ovaj p9 lite..
Čekaj, hoćeš da kažeš da ovi u mts nemaju zalepljenu zaštitnu foliju? Mislim, nije mi jasno kako bi preko folije mogao ovo da zaključiš pošto u Vipu sve i jedan dolazi sa zalepljenom folijom.

Da se nadovežem...

Pogledajte prilog 203475

To mi je stand-by...nemam potrebe da imam išta aktivno u pozadini, društvene aplikacije proveravam kad mi dune, 3G i WiFi uk5učujem po potrebi...u proseku mi je oko 1 GB slobodno.
Još mi nijednom nije secnuo ili ukočio, sve otvara brzo...baterija je bombona, trenutno imam 3h SOT i još 68% baterije, i to sa 3h surfa na 3G. Ako ga ne drndam mnogo, garantovano mogu da izvučem 9+ sati SOT. Za sada sam odušev5en ovim telefonom...
Kako si uspeo ovo da odradis. Tj kako se podesava.

Fkloznica, mislim da previse detaljises.
Ne bio u kozi nekom ko ti prodaje recimo kola ili stan ili jos nesto vece i skuplje

Poslednja izmena:
da u mts je skinuta ,sto je i normalno :)

pricam o modelima koji su izlozeni u poslovici

da u mts je skinuta ,sto je i normalno :)

pricam o modelima koji su izlozeni u poslovici
Zašto? Zašto bi skidali odličnu fabrički zalepljenu foliju? Pa ja je kući sigurno ne bih tako savršeno zalepio da nema ni jedan mehurić, a još je i bolja nego ove koje se prodaju po radnjama.

Nazad
Vrh Dno