Fkloznica, mislim da previse detaljises.
Ne bio u kozi nekom ko ti prodaje recimo kola ili stan ili jos nesto vece i skuplje
Kako si uspeo ovo da odradis. Tj kako se podesava.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
To sam uspeo. Nego sam mislio kako si uspeo sve da pogasis aplikacije i da oslobodis ovoliko ram. Stim da si i produzio bateriju gasenjem tih aplikacija. Gde se to podesava.Settings > About phone > kucneš nekih 7-8x na Build number dok ti ne kaže da si aktivirao Developer options. Onda ti se u Settings pojavi još jedna stavka, Developer options. U njoj imaš razna podešavanja, za ovo odeš na Running services.
Pa nešto ti konstantno drži telefon budnim. Pogledaj tamo pod nivo potrošnje koja aplikacija je prva po potrošnji.![]()
Jel ima neko ideju sta mi pojede ovu bateriju od sinocnog punjenja. Nisam ga koristio ali je baterija sama iscurela.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Vazi. Sad cu da probam.Pa nešto ti konstantno drži telefon budnim. Pogledaj tamo pod nivo potrošnje koja aplikacija je prva po potrošnji.
I u backup & reset isključi Google backup i restartuj telefon.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Sigurno ce i za singl sim da uzbace novi firmware. Mozda malo kasnije. Tek sto je izaso p9 lite. Mada i moj je sa vipa i odlicno radi.Telefon iz Vip-a single sim. Danas sam flesovao ovaj firmware sto je izasao za dual sim VNS-L21C432B120 i sve radi kako treba. Naravno i dalje je single sim. Utisak da bolje drzi bateriju, nema lagova, promenjeni detalji ikona...
Imao sam G2 pre ovog i prezadovoljan sam ovim. Inace J5 je veliki krs, imaju ga kolege kod mene na poslu, pre njega su imali S3, kazu bolji im bio stari...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari