Vazi.Koristi opciju edit/izmeni, nemoj pisati post za postom.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Vazi.Koristi opciju edit/izmeni, nemoj pisati post za postom.
Vazi. Hvala. A zveckanje u mobilnom jel se cuje nekom. Kad se sitno udarka u gornjem delu. Primetio sam to i na huawe g625.Da ti se pojasni malo, naziv zaštićene aplikacije. To znači da odabere aplikacije koje su tebi potrebne npr whatsapp, viber itd da bi dobijao notifikacije kad ti je fon zaključan, to jest da te aplikacije uvek rade u pozadini, tako da je to do tebe sta tebi treba, ne koristimo svi isto telefon. Ukoliko npr whatsapp nastaviš u zaštićene aplikacije, nećeš dobiti sms ton da si dobio poruku, nadam se da si sad razumeo.
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Pisalo se već par puta da se dešava zveckanje. To je izgleda normalno kod Huaweia jer sam čitao da se dešava na raznim modelima, uključujući i Nexus 6P.Vazi. Hvala. A zveckanje u mobilnom jel se cuje nekom. Kad se sitno udarka u gornjem delu. Primetio sam to i na huawe g625.
Zavisi kako si ih udarao. Mora sitno da se udara u gornjem delu a da se drzi pri dnu. Tako hoce samo da se cuje.4 Huawei uređaja imam, nema zveckanja..
Zavisi kako si ih udarao. Mora sitno da se udara u gornjem delu a da se drzi pri dnu. Tako hoce samo da se cuje.
Ma ko zna kakav krš od uređaja šalju za Srbiju. Vi tamo ipak dobijate najkvalitetnije, a za nas šta ostane. :d4 Huawei uređaja imam, nema zveckanja..
Odlicne slike. Jel neko primetio da se cuje neko zveckanje kad se telefon malo udari u delu gde je kamera. Na sitno da se udara i nesto sitno lupka.
Ok. Hvala.To je normalno, ne opterecuj se.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tabla sa obavestavanjem kad udjes u podesavanjima. Tu ima naziv operatera pa ga iskljuci.Da li neko zna kako da uklonim ili bar skratim nekako ovaj naziv mreze... zauzelo pola ekrana za notifikacije.
![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Settings -> Notification panel & status bar -> Carrier nameDa li neko zna kako da uklonim ili bar skratim nekako ovaj naziv mreze... zauzelo pola ekrana za notifikacije.
![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Telefon dolazi sa fabrički zalepljenom zaštitnom folijom... sad jedino ako je neko lud da je skida da bi isprobao ovo što ti tražiš. :dmože li neko da stavi kap vode na displej da proveri da li ima oleophobic premaz posto čitam da staklo nije gg..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari