Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Da ti se pojasni malo, naziv zaštićene aplikacije. To znači da odabere aplikacije koje su tebi potrebne npr whatsapp, viber itd da bi dobijao notifikacije kad ti je fon zaključan, to jest da te aplikacije uvek rade u pozadini, tako da je to do tebe sta tebi treba, ne koristimo svi isto telefon. Ukoliko npr whatsapp nastaviš u zaštićene aplikacije, nećeš dobiti sms ton da si dobio poruku, nadam se da si sad razumeo.

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Da ti se pojasni malo, naziv zaštićene aplikacije. To znači da odabere aplikacije koje su tebi potrebne npr whatsapp, viber itd da bi dobijao notifikacije kad ti je fon zaključan, to jest da te aplikacije uvek rade u pozadini, tako da je to do tebe sta tebi treba, ne koristimo svi isto telefon. Ukoliko npr whatsapp nastaviš u zaštićene aplikacije, nećeš dobiti sms ton da si dobio poruku, nadam se da si sad razumeo.

Vazi. Hvala. A zveckanje u mobilnom jel se cuje nekom. Kad se sitno udarka u gornjem delu. Primetio sam to i na huawe g625.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Vazi. Hvala. A zveckanje u mobilnom jel se cuje nekom. Kad se sitno udarka u gornjem delu. Primetio sam to i na huawe g625.

Pisalo se već par puta da se dešava zveckanje. To je izgleda normalno kod Huaweia jer sam čitao da se dešava na raznim modelima, uključujući i Nexus 6P.

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

E dobro onda. Reko da nije samo kod mene. Moguce da im se neki kontakt otkacio pa zvecka

4 Huawei uređaja imam, nema zveckanja..

Probao sam, tako da nema zveckanja....

Pa nista posebno. Slucajno sam to primetio kad sam spustao mob na stolu. Pa posle sam video da zvecka negde.

4 Huawei uređaja imam, nema zveckanja..

Ma ko zna kakav krš od uređaja šalju za Srbiju. Vi tamo ipak dobijate najkvalitetnije, a za nas šta ostane. :d

Odlicne slike. Jel neko primetio da se cuje neko zveckanje kad se telefon malo udari u delu gde je kamera. Na sitno da se udara i nesto sitno lupka.

To je normalno, ne opterecuj se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

u Srbiji sa garancijom ide samo 2gb verzija ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Da, samo za Azisko trziste je predvidjena verzija sa 3gb. Mada i ovaj radi savrseno sa 2gb.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa bilo je i za ocekivati da ce se prodavati slabija varijanta.

bagra.. podržava li lte800 ?
i valja li selfi peškir kamera ? :)

Edit: i ako može ss da vidim koliko sistem uzima Rama posle par dana korišćenja..

Poslednja izmena:
Ok je kamera, nisam je ni koristio nesto, ali pravi sasvim pristojne slike. Lte to je 4g?
c0ee60a87bcdc2e76104ea5f8d1f2e0a.jpg

Da li neko zna kako da uklonim ili bar skratim nekako ovaj naziv mreze... zauzelo pola ekrana za notifikacije.

401af1944b80f07598d3f17f653ced8c.jpg

Da li neko zna kako da uklonim ili bar skratim nekako ovaj naziv mreze... zauzelo pola ekrana za notifikacije.

Tabla sa obavestavanjem kad udjes u podesavanjima. Tu ima naziv operatera pa ga iskljuci.

To je zato sto je dual sim. :)
Salim se, kod mene je mts sto se vidi u postu gore, nemam pojma da li ima opcija da se skrati to ili ukloni skroz.

brana
nisam mislio tu sliku nego onu u dev opcijama pa running services.
i još jedno pitanje može li neko da stavi kap vode na displej da proveri da li ima oleophobic premaz posto čitam da staklo nije gg..

Poslednja izmena:

Settings -> Notification panel & status bar -> Carrier name

može li neko da stavi kap vode na displej da proveri da li ima oleophobic premaz posto čitam da staklo nije gg..
Telefon dolazi sa fabrički zalepljenom zaštitnom folijom... sad jedino ako je neko lud da je skida da bi isprobao ovo što ti tražiš. :d

o *** ladno koristite tu foliju od 20din što ide uz mob.. ništa moraću da kvasim displej u mts :)

Fabrička folija je odlična, bar u mom slučaju, na x2 stoji folija još od oktobra, i nema da se odlepila , tako da su te folije više nego dobre na Huawei telefonima.
Što bi neko odlepio tu foliju pa lepo neku drugu? :)

Huawei Mediapad X2 7.0

zašto bi uopšte i lepio foliju ? ni jedna folija ne može da zameni osećaj oleo premaza preko displeja ,jedino neko kvalitetno kaljeno staklo.

uživate ljudi u mobovima vi ste njih kupili a ne oni vas :)

Je l' kontaš da je telefon došao sa već zalepljenom folijom? Niko je nije od nas lepio. [emoji14] Folija je inače odlična i skinuću je tek kad sakupim para za kaljeno staklo. :)

I baš zato što sam ga ja kupio ću ga čuvati maksimalno. ***, na kraju me košta 21.000 din, što je cela moja plata. :d

Poslednja izmena:
Ista prica i kod mene. Kupio sam i staklo dodatno al' mi se ne mili da menjam ovu foliju koja je vec na njemu posto je odlicna :)

P.s. namestio notification bar. Hvala za hint.

Poslednja izmena:
Narucio sam preko ebay nillkin silikonski bumper, neko je kacio ovde kako izgleda. Ovih dana treba da stigne, zeznuo sam se sto nisam i neko staklo narucio.

Nazad
Vrh Dno