branaaa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.09.2007
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600, Vodeno hladjenje
- Matična ploča
- MSI MAG B550M MORTAR MAX WI-FI
- RAM
- DDR4 32gb (2x16gb) 3200mhz; Kingstone Fury
- GPU
- RTX 2060 6GB DDR6
- Storage
- Nvme m2 250gb Samsung 970 Evo Plus, Sigate 6TB
- Zvuk
- Integrisan
- PSU
- Be Quiet 80+
- Kućište
- Gamemax
- Monitor
- Aoc zakrivljeni 27"
- Miš & tastatura
- A4Tech Bloody edition
- Ostale periferije
- PS5 :D
- Tablet
- Mi Pad 6
- Mobilni telefon
- S24 Ultra
- Pametni uređaji
- Huawei watch GT4
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa pazi, realno ti si ocekivao da ti bude bolji od Z3 predpostavljam, jel nebi verovatno menjao (bar ja nebi) bolji tel za losiji. Nema potrebe da se iskljucujes iz teme, diskutujemo i poredimo. Da, sony ima super gps prijemnik. Imao sam par sony modela pa znam. Ali generalno vecina telefona lose hvata gps u kuci. Pogotovo u nekoj zgradi gde ima vise ploca izmedju spratova, pa stim losije i hvata. Ali realno sto bi i koristio gps u kuci? Sem da istestiras da li dobija signal ili ne. Od nas desetak koji smo ga uzeli svi su poprilicno zadovoljni sa ulozeno-dobijeno. Evo ja sam moj kupio ovde na oglasima na benchu pre mesec dana odma kada se pojavio. Platio ga 210e. Od njega sam ocekivao da radi kao sto radi, da kamera nije budjava, a nije i da se nadovezem bolja je od G2, imam G2, (nije stock kamera) trenutno tako da sam poredio. Baterija je fantasticna, signal odlican, zvuk super... Ja neznam stvarno sta ocekujes od telefona za ove pare? Opet napominjem ovo je tel SREDNJE KLASE. A to poredjenje kuce na selu i u gradu je... Kao da poredim Golfa i BMW na primer. Imao sam bmw pa sam kupio golfa i sad ga pljujem jel za te pare sam ocekivao da bude skoro kao bmw, da leti, da se ribe okreću za njim i sl. Srednja klasa i visoka nikad nece iti isto. Tako da koliko para toliko muzike.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Poslednja izmena: