- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Dajte neki test baterije. Ovo što sam do sada video deluje nerealno.

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Dajte neki test baterije. Ovo što sam do sada video deluje nerealno.
Pogledajte prilog 203211
Baš me zanima koliko bih još izvukao sa preostalih 20% baterije ali moram u san, čeka me kuluk. Ovaj rezultat je nakon celovečernjeg surfa...
Ako ti baš smeta tapni na counter da otvoriš app, pa gore levo na tri crte, settings i otkači da ti ne pokazuje u notifikacionom panelu.A zapazio sam da ona aplikacija Zdravlje stalno mi meri korake. Kad udjem u nju nema opcija da se iskljuci da meri korake. Neki savet ili denstalcija.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
E sad kasno. Skroz sam je otkacio. Otislo u kantu za smece. Neznam da li sad mogu da je skinem opet. Na play prodavnicu nisam naso da je skinem.Ako ti baš smeta tapni na counter da otvoriš app, pa gore levo na tri crte, settings i otkači da ti ne pokazuje u notifikacionom panelu.
Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Telefonu je slab GPS prijem,isto tako dosta slabiji wifi prijem u odnosu na vecinu modela koje sam imao,ej bre na Alcatelu C7 mi je imao bolji domet wifi,kada izadjem u dvoriste hvatao je opusteno,bar crticu dve,a ovaj ima crticu kad sidjem dole u prizemlje kuce(ne zivim u zgradi),kamera je isto vrlo losa...
Menjao sam jer je zastareo model,samo iz tog razloga,a i volim da ih menjam bukvalno svakih nedelju dana i namenjao sam ih se dosta za zivota. A naravno kao razlog menjanja je i isticanje ugovora,te produzenje istog. Hteo sam napokon neki duze da zadrzim,bar 2 godine,ali sumnjam da ce mi se ovaj zadrzati duze od mesec dana...
Je l' skontao neko kako da se promeni region, a da se ne menja automatski i jezik? Kad stavim region na Srbiju, automatski mi se prebaci i jezik na srpski. Hoću da mi region bude Srbija, a jezik da mi ostane na US ili UK.![]()
I dobro je što ne radi... Gledao sam Pewds kad je igrao Pokémon GO i ljudi se tripovali da ih snima. Ovde će još neko i da me umlati ***! Znaš kakva je srBska paranoja. :dJedino me ljudi brine sto nema ziroskop.Pa nije u mogucnosti da se koristi VR CARDBOARD, vr igre.Kao u novom pokemonu ne moze AR zbog ziroskopa. Znaci bez virutelne realnosti bar za sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari