Dana
Danas je Huawei predstavljanje OS i uređajaNije jos izasao? Da prvo nije bio 31.05?
Danas je Huawei predstavljanje OS i uređajaNije jos izasao? Da prvo nije bio 31.05?
Tune in from 14:00 CEST as we introduce something brand new.Dana
Danas je Huawei predstavljanje OS i uređaja
Takođe, to jeste tačno, ali nada poslednja umire.. zaista ne znam kad bi inače hteli da objave jer evo vec je jun, jedino ukoliko ne žele da smeste launch, kad inače izlazi mate, ali mogli su i u tom slučaju nešto da kažu, ali jok..Da, ali nema nikakvih leakova da se sprema P50, priča se o tabletu, novim satovima i slušalicama koliko sam ispratio
Mogao bih ovde podužu listu datuma, kada su najavili "insajderi". Dok ga Huawei ne izađe sa datumom, iskreno, smatraću da ne postoji, izgoreo sam od želje od januaraМогао би бити 29. јул
![]()
Huawei P50 Series Smartphones Launch Date Announced: July 29
If our calculations are true, we know the specific launch date of the Huawei P50 series smartphones. That should be July 29.www.gizchina.com
Izgleda kao igračkaБоја - врх за девојчице 😁
![]()
Huawei P50 na prvim fotografijama uživo
Huawei je već nagovestio sistem kamera, a sada imamo prve fotografije uživo za Huawei P50www.benchmark.rs
Pa koji su to ispred 😅 da nije xiaomi raspaliHuawei u Kini više nije ni u top 5, ako je vjerovati zadnjim statistikama.
Šteta, po meni i dalje najbolji uređaji, ali ovo ih je itekako dobro streslo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari