Šta je novo?

Huawei P50 serija

Da, ali nema nikakvih leakova da se sprema P50, priča se o tabletu, novim satovima i slušalicama koliko sam ispratio

Da, ali nema nikakvih leakova da se sprema P50, priča se o tabletu, novim satovima i slušalicama koliko sam ispratio
Takođe, to jeste tačno, ali nada poslednja umire.. zaista ne znam kad bi inače hteli da objave jer evo vec je jun, jedino ukoliko ne žele da smeste launch, kad inače izlazi mate, ali mogli su i u tom slučaju nešto da kažu, ali jok..

Вала баш. У међувремену Leica склепала сопствени телефон, додуше ребрендирани Sharp Aquos R6, али опет изгледа чак и моћније по мени од овог Хуавеј😁

Sad citam po netu da je predstavljanje krajem jula. Pise da ce biti u dve varijante, Kirin 9000 i Sd888 (kako god)... Kakve su sanse da ovaj sa SD bude sa GS? Ne znam ni kako planiraju da radi taj HarmonyOS sa SD procesorom..

Да, SD888 стиже на обичан P50 али 4G верзија ( додуше не видим тренутно потребу за 5G моделима ).

Glasine o predstojećoj p50 seriji

Prilozi

• 20210728_123155.jpg
    20210728_123155.jpg
    349.2 KB · Pregleda: 38
  • inCollage_20210728_122115303.jpg
    inCollage_20210728_122115303.jpg
    182.9 KB · Pregleda: 37
  • 20210728_123234.jpg
    20210728_123234.jpg
    174 KB · Pregleda: 33
Sve je ovo lepo, ali dzabe kad jedna stvar fali nazalost. Pro plus ako bude imao sigurno ce biti bruka. Sutra cemo sve znati.
Citao sam i da imaju bas malo kirin 9000 proc i da ce kao njih koristiti samo za pro ili pro plus verzije.
Da nisu dobili sankcije bili bi bruka tel i ne bi niko ni razmisljao o samsungu, a kamoli o xiaomi.
Jel se zna nesto oko sankcija, jel se moze ocekivati da se nesto promeni?

Huawei u Kini više nije ni u top 5, ako je vjerovati zadnjim statistikama.
Šteta, po meni i dalje najbolji uređaji, ali ovo ih je itekako dobro streslo.

Da se razumijemo, meni osobno je Huawei N1 i dalje, ali ovo je svekako utjecalo na njih.
Nekad ne tako davno, bili su broj jedan, ne samo u Kini, nego vjerovatno i šire.

Tko ih je prestigao u Kini ?
Dakle, na domaćem tržištu su ispred njih gotovo svi bitniji konkurenti na tom tržištu, Vivo, Oppo, Xiaomi, a tu je i Apple.
Čak ih je prestigao i Honor, koji se nedavno odvojio.

Kažem, šteta, ali ovo svakako ostavlja posljedice na njihovo poslovanje.
Koliko će se to odrazit na daljnju kvalitetu hardvera i softvera, to ne znam.

Gledam specifikacije na Gsmareni, koja je logika da P50 ima 5x opticki zum, a P50 pro 3.5x opticki zum?

Dobri telefoni, hit mi je zadnja strana kod Pro modela koja svetli cela na notifikacije :)

Šteta što bez Google servisa faktički ni ne postoje.

Ne znam za P50 ali kod mene na P40 Pro rade sve notifikacije. Sve se vrlo lako namesti... Mislim na GMS. 95% app radi bez problema ali uvek se nađe neka🤔

Ali da ne menjam temu meni je zadnja strana na P50 seriji neverovatno ružna

A meni neverovatno lep telefon. Znaci notch izbačen skroz samo tačkica, perverzija, ekran pokriva sve skoro, nazad ajde tu i tamo ali nije lose. Najezim se kad vidim notch kao na Iphone npr 😢

Auuu izvinjavam se, napisao si zadnja strana ružna, ne ceo telefon 😁

Pro opet egde ekran.. Običan P50 je ok. Samo da li će uopšte biti prodaje u Evropi... Steta sto su skroz ispali iz trke!

Nazad
Vrh Dno