Kupio! Ova dva P50 Pro po ovoj ceni nisam mogao da odolim. I da Fantastično stanje, bez tačkice oba, stalno u maskama i sa folijama, znaš kad se to vidi.
Verzije sa 256gb, sa originalnim punjačima 66W.
Upravo sedim za kompom i rešavam/setapujem sve. Ovo sa microG nije komplikovano uopšte, namestio sam basic google aplikacije, sve radi....... fantastično, google nalog, čak i gboard je tu, gde imam puno ''sačuvanih'' reči je tu. Mislim stvarno kao da je to tu. Sve se sinhronizovalo, baš ekstra - da ne ureknem!
Imam dosta poslovnih aplikacija, to tek sledi, za sada sve perfektno!
Nisam još namestio viber/whatsup to ću na kraju, znam da ima fora kad se izloguješ sa jednog telefona to ti je to. A moram dobro obratiti pažnju za backup viber/whatsup. To mi je bitno zbog istorije prepisaka sa ljudima,klijentima, kao i slike. Pa razmišljam čak i da uradim varijantu da platim Huawei na cloud mesec dana, kako bi uradio viber backup bez problema, svih slika i svega.
Veličina kao P30 Pro, kamera je mnooogo bolja , ajd meni i toliko ne bitno ja uglavnom imam 80% slika sa posla koje kakvih tablica,delova itd itd ali osetno bolja, brža, video zapis takođe.
Sve je naravno mnogo fluidnije, visoko osvežavanje ekrana..... Meni je ovo super jer je po obliku/velilčini isti kao telefon koji sam nosio do sada pa mi 1/1 legao.
Da li posle cele instalacije, da onemogućim auto-update aplikacijama? Ono....ako radi radi, da ne diram, eventualno baš neka ako se baguje pa ajde
Svaka čast ovima..... tačno bi rasturili tržište da se nisu zakačili... ali dižu se opet nema šta.
Ljudi šta da kažem, hvala vam od srca na uloženom vremenu, na pisanju i odgovaranju na pitanja koja verujem ste prežvakali X puta.
Potajno se nadam da ću temu posetiti isto kao posmatrač/davalac informacija a ne da pitam kako da rešim nešto
Svako dobro