dulic993
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.04.2022
- Poena
- 165
Idi u podesavanja i osvezi azuriranje rucnoMeni jos nije stigao!
Idi u podesavanja i osvezi azuriranje rucnoMeni jos nije stigao!
EMUI 14.2 (ako je stigao taj update) i MicroG. Pogledaj recenziju Bencha za Pura 70, imaš tamo sve.Treba danas da mi stigne P50 Pro. Koja je trenutno aktuelna/najbolja solucija sa ubacivanjem Google aplikacija?
I naravno da rade notifikacije za njih.
Apsolutno se slazem, sve radi savrseno. Kamere idalje siju na ovom modelu, jedina mana je baterija. Ako dobijes fabricki pinjac sa njim, onda ce ti brze napuniti.EMUI 14.2 (ako je stigao taj update) i MicroG. Pogledaj recenziju Bencha za Pura 70, imaš tamo sve.
Instaliraj MicroG pa preko Aurora store skini Vibera i WhatsApp vratiće ti sa Google naloga. Nikako prvo da skineš iz Huawe AppGalerije pa da ažuriraš kroz Auroru.Srigao malo pre.
Da li se mogu i kako na Viber i WhatsApp vratiti rezervne kopije poruka, koje se naravno cuvaju na Google nalogu?
Dosao je sa Emui 14.2.0.
Da li da ga azuriram na Harmony OS ako mi zatrazi?
Koji EMUI imaš, koja verzija?Nece u AppGallery da mi izbaci/nadje microG service. Huawei nalog je bio na region Srbija, pa sam ga menjao na Englesku, Hrvatsku, ali i dalje nema microG service. Ima Google aplikacije, ali microG Service nema.
Menjaj na indoneziju. Ako nece ni to, onda skini Micro G sa googlea pa ides dalje. Prati ovu temu https://smartlife.mondo.rs/tech/ure...-Huawei-telefonima-microG-najbolji-metod.htmlNece u AppGallery da mi izbaci/nadje microG service. Huawei nalog je bio na region Srbija, pa sam ga menjao na Englesku, Hrvatsku, ali i dalje nema microG service. Ima Google aplikacije, ali microG Service nema.
14.2.0.140Koji EMUI imaš, koja verzija?
Ček, je l menjaš region u AppGallery-u ili telefonu?14.2.0.140
Nema ni na Indoneziji.
Glupo pitanje - izbaciš nakon toga AppGallery iz memorije i ponovo pokreneš App?U App Gallery sam menjao.
E ja sam za to koristio posebnu aplikaciju. Drago mi je sto je post pomogao, kako si zadovoljan za sad? Neki prvi utisci?Izvinjavam se za dupli post, ali moram.
Kontakti se nisu sinhronizovali.
Nema cemu, drago mi je sto smo pomogli. Zato i sluzi forum. E savet za futrole da znas, imam novu crnu futrolu, al ne valja. Izbusene su pozadi samo rupice za kamere, zato sam se zalepio za nju i kupio i tek onda uvideo problem. Naime, kad hoces da slikas sa sirokougaonom kamerom, ne mozes lepo da slikas, jer hvata deo, okvir futrole. Zato savet kad kupujes futrolu, neka otvor pozadi bude kao ovde na sliciZahvaljujem članovima dulic99, NevisStarShine, Grga Pitić i Stefanu1995 na pomoći da osposobim kako valja telefon! HVALA momci!
A kontakti su se ipak sinhronizovali u međuvremenu.
Što se utisaka tiče, odlični su. Telefon je brz, fluidan, ne greje se ni malo(ne igram igrice), ni prilikom punjenja se ne greje, možda tek, tek malko.
Kamera kao što svi znaju odlična.
Sad bih i ovde(možda će više članova videti nego u malim oglasima, gde sam postavio oglas da kupujem) naravno ako moderatori dozvole pitao.
Ako neko ima neku dobru crnu futrolu za P50 Pro, a da mu ne treba da mi proda. Može i nova, a može i polovna(samo da nije izgrebana).
Na KP ima, ali kad pitam prodavca da li ima na stanju, odgovor je da nema.
Apsolutno tačno! Počinje da zeza zoom i autofocus, neće da ''uvati'' kako treba. Sve prepisujem tumbanju, habanju pa i ispadanju. Sve poslovne aplikacije rade bez problema, multitasking, ma nema šta ne možeP30 Pro kameru i dalje pamtim kao nesto naj naj, egal sa sadasnjim 14-15 ajfonima po mnogo cemu (po mnogo cemu i losije, ali ne za ono sto je meni bitno), narocito boja koze i generalno izgled fotografija, pravi Leica sarm.
E to je ono što mi treba, živimo brzo, pišemo i pamtimo malo.... Ova vrsta podsetnika je dobra. Znači mi.Mozda ako nekom treba login, da ostavlja recenzije, loaduje mu prethodno sacuvane pinove, itd, meni ne pa mi je radilo super.
Nemoj. Uzmi mate 50 pro, mogu se naći već za 300e , mnogo bolji telefon u svakom smislu, kamera, procesor, baterija itd. Ja sam moj prodao pre par dana za 350e sa Harmony OS i preporučujem prebacivanje na Harmony. Sa Harmony OS rešava se skoro sve sa Google, sem Gpay i Android Auto.Unapred se izvinjavam na dugom i iscrpljujućem postu i pitanjima/pričama.
Dakle, posle X godina na P30 Pro, planiram meni i ženi uzeti P50 pro.
Vidi, imam skoro 3god P50 pro, iako se neko zalio i lajao na huawei, to sam ja, po forumu i huawei zajednici znaju. Da budem iskren, urodilo je plod. Za sad sve radi kao po loju, veruj mi. Sto se tice Google, instaliras micro G, i sve osim walleta i Android auta radi perfect, neces imat zerke. Kamera, sije, i dan danas, video je malkice slabiji eto. Kad kupujes, ja msm da mu je sad realna cena oko 300e. Vidi, bilo je i skart verzija P50 pro, ja sam imao pa sam dobio zamenu, jer se grejao jako. Zato oprez. Sto se samog telefona tice, perfect je. Imao je problem sa wifi ali ja EMUI 14 ispravio sve i jednostavno lezi. Baterija je boljka, ako zivi na njemu 24h, racunaj max 6h jakog koriscenja. Ako je prosecan, onda ide dan. Dobija se 66w punjac, koji nadoknadjuje ovu manu. Kad budes kupovao, trazi od prodavca da dobijes original punjac. Eto ukratko 😁Hvala na brzom odgovoru!
Počinjem od nazad, 250e za ''eksperiment'', da nije ništa strašno tako je, i da se izgubi 20-30e apsolutno nije bitno. Tako je kad je nešto malo retko i nema ga.... da imam nekog da ''isprobam'' iz prve ruke, sve bi rešio.
Apsolutno tačno! Počinje da zeza zoom i autofocus, neće da ''uvati'' kako treba. Sve prepisujem tumbanju, habanju pa i ispadanju. Sve poslovne aplikacije rade bez problema, multitasking, ma nema šta ne može![]()
E to je ono što mi treba, živimo brzo, pišemo i pamtimo malo.... Ova vrsta podsetnika je dobra. Znači mi.
Zanima me da li ovo rešenje sa HarmonyOS stvarno dosta stvari reši.
Slazem se, ali jedino je P50pro bolji po pitanja lezanja u ruci, i sto nema veliki noc nek rupicu prednje kamere. A savetujem ako moze novija verzija Huaweia, i to ako si u mogucnosti, flegsipNemoj. Uzmi mate 50 pro, mogu se naći već za 300e , mnogo bolji telefon u svakom smislu, kamera, procesor, baterija itd. Ja sam moj prodao pre par dana za 350e sa Harmony OS i preporučujem prebacivanje na Harmony. Sa Harmony OS rešava se skoro sve sa Google, sem Gpay i Android Auto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari