A ove sto valja mts dolaze sa kojim komponentama, dobrim ili losim? 😀
Gde su ovo oko oleo najavili ? Ako stvarno bude tako to je super vest..U stvari u daljoj proizvodnji koriste oleophobic coating, dok za memoriju/RAM nista ne garantuju.
Apsolutno se slažem! No svako je kriv za svoje greške i vreme će pokazati da li će uvo uticati na njih i u kojoj meri. Meni lučno se ne sviđa ovo što su uradili.Da naprave zvanicnu aplikaciju za testiranje uredjaja i da mi omoguce po zelji da zamenim uredjaj u slucaju da imam slabiju memoriju/RAM.
Kao i da garantuju da ce dalje u proizvodnji i servisima koristiti valjane delove.
Vracene telefone nek srede i vrate u prodaju kroz refurbished program.
Sta je tu sada toliko nemoguce i nerealno?
A ne ovo sada, cak iako kupis valjan telefon, uopste ne mora da znaci da ce posle servisa dobiti telefon iste specifikacije (ili bolje) nazad.
I sa ovim se slažem. Svaki ima svojih prednosti i mana. I sam se zanosim idejom da pređem na p10 sa s7Nema tu razmisljanja, p10 mozda cak i pre s7.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kakav si ti bog sa tim menjanjem telefona!!Uzeo sam p10 plus javljam utiske
tapatapataattattaa s7edge
Ne ne uzeo sam obican ne plus to ova tastatura pamti pa sama okida... P10 obican I kazem da je ok skroz svidja mi se skroz... Evo za 29 % baterije nagurah 2h sota
Kucao sa p10
Zato sto bolje radi Huawei za moje potreba brzi je fluidniji tacniji lepsi ne znam vise mi lezi u ruci.... Poceo je da me smara edge ekran ozbiljno I da me nervira u mnogo situacije. Kamera mi je mozda i bolja na p10 nego na s7e ako to pola ljudi nece da kaze jer mi ne sminka boje kao s7e... Hteo sam da prodjem sa s7e na p9 plus samo zato sto telefon bolje radi I brze u radu... Sve u svemu ja sam zadovoljan vise nego sto sam planirao...Nije mi jasno zasto si dao S7edge i jos doplario 80e za P10, sem ako je s7edge bio u katastrofalnom stanju.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Hahaha sto bre pa mora da se proba sve...Kakav si ti bog sa tim menjanjem telefona!!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Da vidimo tu kidalicu, baci par fotki na flickr ili neki oblak kad budeš mogao. Čestitam na kupovini.Kamera kida
Bacicu kad slikam nesto valjano... Moj licni utisak je takav iskreno samo da vidimo baterija kakve je sve ostalo mi je mnogo bolje (moje mišljenje) zvuk u slusalici mi je isti ne znam nisam obraćao penzija na to samo znam da ovaj telfon ima bolji signal I stalno je 4-5 critice dok je Samsung padao na 1 u istim uslovima... Slusalice ne znam videću nisam probao ali nisam ni neki fanatik za muziku preko fona I slusam samo kad putujem negde... Ali provericu I to... Kazem za sad samo baterije ali vidim da su na recenzijama zadovoljni I da moze 5-6 sati sota da gura sto je ok skroz za ovako tanak telfonDa vidimo tu kidalicu, baci par fotki na flickr ili neki oblak kad budeš mogao. Čestitam na kupovini.
PS. Razlika u jačini i kvalitetu zvuka u toku razgovora između S7E i P10? Muzika na sluškama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari