Šta je novo?

Huawei P10

Znaci nista od p10 kad su muckare ovi kinezi 😀 koju alternativu traziti mimo a5

U stvari u daljoj proizvodnji koriste oleophobic coating, dok za memoriju/RAM nista ne garantuju.

A ove sto valja mts dolaze sa kojim komponentama, dobrim ili losim? 😀

Nije to obavezno toliko "lose", vec je ekstremno licimerno i bezobrazno da bas _svi_ novinari dobiju "dobre" verzije.

A trebalo bi da je random. I u EU i kod nas je sigurno stiglo i sporijih verzija.

Bolje i takva memorija nego da ti crkne ploca ili displej bude crven 😀

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

U prvom izvinjenju su jos to rekli, imali su problem u proizvodnji sa coating-om i Gorilla glass-om, ali su to resili.
U Kini cak mozes otici (u neke) zvanicne Huawei prodavnice da ti to srede (valjda na licu mesta?).

https://www.engadget.com/2017/04/20/richard-yu-statement-on-huawei-p10-storage-gate/

This isn't the first time that consumers have been up in arms over the P10. Late last month, it was discovered that some P10 units didn't come with oleophobic coating on the screen; it was only applied to the screen protector which was already stuck on the phones. Some speculated that Huawei was cutting costs here, but Yu explained in the same blog post that it was to do with Gorilla Glass 5's in-cell touch panel having issues with the original coating technique -- it would leave behind a temporary interference pattern due to static build-up when in use.

Luckily, this is no longer an issue on the later batches of P10 thanks to a new anti-static coating technology, and Yu added that the official Huawei stores across China can help apply this coating to the units that are lacking it. Just too bad that they won't be able to swap out the slower memory chips as well.

Da naprave zvanicnu aplikaciju za testiranje uredjaja i da mi omoguce po zelji da zamenim uredjaj u slucaju da imam slabiju memoriju/RAM.
Kao i da garantuju da ce dalje u proizvodnji i servisima koristiti valjane delove.
Vracene telefone nek srede i vrate u prodaju kroz refurbished program.

Sta je tu sada toliko nemoguce i nerealno?

A ne ovo sada, cak iako kupis valjan telefon, uopste ne mora da znaci da ce posle servisa dobiti telefon iste specifikacije (ili bolje) nazad.
Apsolutno se slažem! No svako je kriv za svoje greške i vreme će pokazati da li će uvo uticati na njih i u kojoj meri. Meni lučno se ne sviđa ovo što su uradili.
Nema tu razmisljanja, p10 mozda cak i pre s7.

I sa ovim se slažem. Svaki ima svojih prednosti i mana. I sam se zanosim idejom da pređem na p10 sa s7

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sa s7e pravi upgrade je p10 plus koji je preskup i dalje...
Obratio bih samo paznju na p10 i trotlovanje kirina, vidim da se pisalo na netu o tome.. Valjda su ispeglali apdejtom.

Mislim da mora jače da throttluje zato što je zbijen u malom prostoru i samim tim se brže greje nego kod npr mate9. Zato mislim da je i dalje najbolji huawei mate9

Da li pralizti sa s7 edge na p10 ?

tapatapataattattaa s7edge

Nema svrhe prelaziti. Na p10+ ili Mate 9 ima vise smisla preci

Mislim da ću preći ... A onda kasnije mogu na p10 ili Mate 9 posto ce mi uskoro isteći ugovor

Jel uzeti P10 u mts-u ? Imam trenutno Box 2 - fiksni i mobilni postpaid (Miks XL) pa ne znam dal mogu za gotov keš da uzmem ?

Uzeo sam p10 plus javljam utiske

E nek si... Nadam se da ćeš biti zadovoljan...
Koliko te izašao...? Ako nije tajna

Huawei Mate 9

Dao sam 80 eura I moj s7e... Nije tajna sto bi bila I mogu vam reci da sam zadovoljan velicinom ekrana... Mada mozda kasnije padne neki p10 plus ali i ovo je ok... Stvarno je prelep telefon... Kamera kida baterija mi se cini da je isto ekstra cackam ga a on nece sa je sruci za 2 %

Pa koji si na kraju uzeo, obican ili plus? Kazes "uzeo sam p10 plus" pa onda "mozda kasnije padne neki p10 plus". Zbunjujes meeeeee 😀

Ne ne uzeo sam obican ne plus to ova tastatura pamti pa sama okida... P10 obican I kazem da je ok skroz svidja mi se skroz... Evo za 29 % baterije nagurah 2h sota

Kucao sa p10

IMG_20170504_024407.jpg
Narucio sam p10 preko k.p.
Dobio sam ovaj punjac.
Prodavac ima 500 ocena.

Moj utisak o telefonu:
Brzina 9/10
Baterija 6/10
Kamera 7.5/10
Ekran 8.5/10
Utisak u ruci 9.5/10
Zvuk u toku razgovara 9.5/10
Muzika preko njega 8.5/10
Wifi 9/10.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zasto si dao S7edge i jos doplario 80e za P10, sem ako je s7edge bio u katastrofalnom stanju.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ne ne uzeo sam obican ne plus to ova tastatura pamti pa sama okida... P10 obican I kazem da je ok skroz svidja mi se skroz... Evo za 29 % baterije nagurah 2h sota

Kucao sa p10

Mozes li da proveris da li tvoj primerak ima oleophobic premaz.. dolaze li iz mts sa tim premazom posto citam da su sredili oko toga

Najbolje je da snimi video (mnogi ljudi ne znaju da li je oleo ili ne, njima svejedno "klizi" prst i manje se masti) , jer će i za ostale to dobro doći. Uglavnom i da ima na njegovom, možda na tvom neće biti. Nikad se ne zna, kocka je sve i ram i interna i oleo. Šta ubodes ub'o si.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Telenorov P10, upravo stiglo obaveštenje o dostupnom ažuriranju na B123.

Nije mi jasno zasto si dao S7edge i jos doplario 80e za P10, sem ako je s7edge bio u katastrofalnom stanju.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Zato sto bolje radi Huawei za moje potreba brzi je fluidniji tacniji lepsi ne znam vise mi lezi u ruci.... Poceo je da me smara edge ekran ozbiljno I da me nervira u mnogo situacije. Kamera mi je mozda i bolja na p10 nego na s7e ako to pola ljudi nece da kaze jer mi ne sminka boje kao s7e... Hteo sam da prodjem sa s7e na p9 plus samo zato sto telefon bolje radi I brze u radu... Sve u svemu ja sam zadovoljan vise nego sto sam planirao...

Da vidimo tu kidalicu, baci par fotki na flickr ili neki oblak kad budeš mogao. Čestitam na kupovini.

PS. Razlika u jačini i kvalitetu zvuka u toku razgovora između S7E i P10? Muzika na sluškama?

Da vidimo tu kidalicu, baci par fotki na flickr ili neki oblak kad budeš mogao. Čestitam na kupovini.

PS. Razlika u jačini i kvalitetu zvuka u toku razgovora između S7E i P10? Muzika na sluškama?
Bacicu kad slikam nesto valjano... Moj licni utisak je takav iskreno samo da vidimo baterija kakve je sve ostalo mi je mnogo bolje (moje mišljenje) zvuk u slusalici mi je isti ne znam nisam obraćao penzija na to samo znam da ovaj telfon ima bolji signal I stalno je 4-5 critice dok je Samsung padao na 1 u istim uslovima... Slusalice ne znam videću nisam probao ali nisam ni neki fanatik za muziku preko fona I slusam samo kad putujem negde... Ali provericu I to... Kazem za sad samo baterije ali vidim da su na recenzijama zadovoljni I da moze 5-6 sati sota da gura sto je ok skroz za ovako tanak telfon

Kucao sa p10

Whiplasher je par strana ranije dao lepo poređenje autonomije s7 vs p10.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne znam sta znaci ali vrednosti su vece nego na s7e...
98ef61a0843c262a7b12e49c7d24a9ca.jpg

Pisem sa p10

Nazad
Vrh Dno