Podržavam coveka u potunosti videćemo kako ce se ponasa to.. Samo sto sam primetio da se greje lepo kad se igra ali to je zbog metala ali nije da ne moze da se drzi oseti se mada se I s7 edge grejao mada vidno manje ali ok ne smetaWhiplasher je par strana ranije dao lepo poređenje autonomije s7 vs p10.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Evo uz poprilican teror 🙂Whiplasher je par strana ranije dao lepo poređenje autonomije s7 vs p10.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Telenorov P10, upravo stiglo obaveštenje o dostupnom ažuriranju na B123.
Zato sto bolje radi Huawei za moje potreba brzi je fluidniji tacniji lepsi ne znam vise mi lezi u ruci.... Poceo je da me smara edge ekran ozbiljno I da me nervira u mnogo situacije. Kamera mi je mozda i bolja na p10 nego na s7e ako to pola ljudi nece da kaze jer mi ne sminka boje kao s7e... Hteo sam da prodjem sa s7e na p9 plus samo zato sto telefon bolje radi I brze u radu... Sve u svemu ja sam zadovoljan vise nego sto sam planirao...
Pa sad za selfi kamere ne znam ne koristim je mnogo za glavu kameru mislim da je rame uz rame jer su softwarski manje ispaglanije od Samsunga I mislim da je nemoguće da jedna kamera moze da uhvati vise detalja od dve... Boje su realnije... Ali opet se vraćam na tu fluidnost koju najviše vidim I ocekujem na telefonu a Huawei je na android ispred svih Pogotovu sa kirin 960 jer ima tu vestacku intelognciju koja pamti I ubrzava telfon onako kako ga vi koristi te... Daleko od toga da je ovaj losiji oba su brutalna telfona da za moje potrebe Huawei je meni bolji a i razlog prodje s7e je zakrivljen ekran koji je poceo da me smara... Hvala covek nadam se da hoce I tebe tvoj samo me jos baterija zanima ali ako moze sa mojim koriscenjem telefona da dogura do polaska u krevet to je meni to... Ako ne uskoro ce mi istice ugovor pa ce da jurimo p10 plus ili ako bude mate 9 ili 10 hahSto se tice brzine i fluidnosti oba su bra i tu se slazem, Sto se tice ekrana S7edge je po meni bolji i lepsi, P10 previse podsesa na jabuku.Kamera ja mislim da je bolja na S7edge dosta sam gledao sada ovih portret slika, bas ovih sto Huawei organizuje u Uscu i kad god sam je malo vise zumirao na telefonu ili racunaru meni je to katastrofa a to najvise forsiraju.Ne kazem da je losa kamera, jedna je od boljih ali nije tako dobra kao sto kazu🙂
Cestitke na kupovini i da tebi isounjava sve potrbno 🙂
Cestitke na kupovini!
Sto se tice signala na s7e i p10 to sam i pisao da s7e ima mnogo losiji signal u odnosu na p9 a logicno i p10.. Bukvalno sam se razocarao kada sam video.. Neko rece steta sto su izbacili grafik da vidimo i signal, na p9 mi je ona linija uvek bila zelena, bio unutra ili napolju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To je samo za Koreju valjda, tj za njihovo trziste.Onda si trebao da uzmes G6 jer je bar prema testovima na netu, ako im je verovati, sto se muzike tice #1 medju telefonima. Valjda ima neke opasne DAC-ove (4 komada) i moze da gura mocnije slusalice pored toga sto daje cistiji zvuk.
Zadovoljan sam sa P10 ali meni najbitnija stavka na telefonu je muzika. Oko 60Gb prostora na memorijskoj mi je ona razlicitih muzickih pravaca, da kazemo dance od ranih 70ih do danas. P10 ima jednostavnu apk za muziku koja se nadogradjuje pretpostavljam nekom sa play store medjutim kakvu god da instaliram ovaj mob ne pokazuje nikakve kvalitetnije muzicke karakteristike. Pre P10 sam koristio Samsung Galaxy S5 i on mi je u sluskama preko apk MixZing bukvalno tutnjao. MixZing se ne da instalirati na P10 moguce zbog 7.0 verzije. Svakako zvuk preko apk Poweramp je nekako slab, dinamicki opseg slab, izlazni signal slab, mnogi zvucni elementi nedostaju kada pustim goa ili psy goa trance, na S5 sam sve imao u punom muzickom spektru a nikada nisam morao zvuk da pojacavam na ugradjenom predpojacalu u apk. Molim vas pomoc, meni je muzika najvaznija, nju pustam poslednjih 10 god samo sa moba preko bluetooth risivera ili preko kablova na 2.0, 2.1 i 5.1 sistemima. Kakav je sound kod vas? Ako ni vama nije ok ja bih ga odmah prodavao i menjao za neki drugi. Hvala unapred nekom ko je relevantan za muziku.
Zadovoljan sam sa P10 ali meni najbitnija stavka na telefonu je muzika. Oko 60Gb prostora na memorijskoj mi je ona razlicitih muzickih pravaca, da kazemo dance od ranih 70ih do danas. P10 ima jednostavnu apk za muziku koja se nadogradjuje pretpostavljam nekom sa play store medjutim kakvu god da instaliram ovaj mob ne pokazuje nikakve kvalitetnije muzicke karakteristike. Pre P10 sam koristio Samsung Galaxy S5 i on mi je u sluskama preko apk MixZing bukvalno tutnjao. MixZing se ne da instalirati na P10 moguce zbog 7.0 verzije. Svakako zvuk preko apk Poweramp je nekako slab, dinamicki opseg slab, izlazni signal slab, mnogi zvucni elementi nedostaju kada pustim goa ili psy goa trance, na S5 sam sve imao u punom muzickom spektru a nikada nisam morao zvuk da pojacavam na ugradjenom predpojacalu u apk. Molim vas pomoc, meni je muzika najvaznija, nju pustam poslednjih 10 god samo sa moba preko bluetooth risivera ili preko kablova na 2.0, 2.1 i 5.1 sistemima. Kakav je sound kod vas? Ako ni vama nije ok ja bih ga odmah prodavao i menjao za neki drugi. Hvala unapred nekom ko je relevantan za muziku.
I za Rusiju . 🙂To je samo za Koreju valjda, tj za njihovo trziste.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nov sam pa ne znam kako da citiram, vi ce te mi reci, @Sale83 prostudiracu Fiio X3 ili X5, sad posle tvoje sugestije sam okrenuo drugu stranu i vidim pisu da pokazuju vrhunske rezultate a daleko su jeftinije od Sennheisera. @mikica023, imam u planu da kupim u trecem kvartalu ove godine One Plus, cekam testove 5ce i njegove audio karakteristike, pominje se neka cena izmedju 350 i 400$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari