Šta je novo?

Huawei P10

Ne. Ja sam objasnio samo sta je "zadimljavanje".

Problem je što se to dešava po paljenju aplikacija, što nema veze sa vezom.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Već 2 update, P10 Plus🙂
B123
8601fa0d8fb56bccf138fe7cb928ea45.jpg

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Zadovoljan sa baterijom?
Ja se premisljam izmedju ovog i S8+ modela

Tapatalk

Ne. Ja sam objasnio samo sta je "zadimljavanje".

Problem je što se to dešava po paljenju aplikacija, što nema veze sa vezom.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dešava se valjda samo kada uključis neki mod štednje baterije. Kada uključis normalan mod nema toga.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ne postoji na nugatu vise ta opcija izbacena je,bila je u MM-u,ali sam testirao vise modela i pod MM sa performance modom desava se i pod njim 🙂 zato sam i pitao jel na p10 ispravljeno to,koliko vidim nije i po stranim forumima prigovaraju ***

Bio u Ušću u Huaweiju, Telenoru, VIPu i MTSu, P10 koji je kod nas je SINGLE SIM.

Šteta.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Da li je nekako moguce proveriti koju memoriju/RAM ima telefon bez benchmark-a?
Tipa preko SN/IMEI-a i sl?

Nisu bas male razlike...

Lutrija 🙂

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ma znam, samo im je cena dosta velika (550e).

Nije ok za Huawei. Tragicno je sto nasi operateri prodaju samo Single SIM, voleo bih bas da cujem neko racionalno objasnjenje?
Inace uredjaj je skroz ok, i ja sam se igrao danas sa njim. Ako zanemarimo iOSovski smek skina, ovo sve ostalo je ok. Doduse sem GBoarda i toga sto nema kapacitivne tastere.

...
Bar nagrada ovog puta nije da ti ne explodira telefon...

I sta sad, bolje je uzeti polovan telefon nego nov u vakumu?
Ja nisam ni znao za to dok nisam kupio. Ispostavilo se da imam tu najbrzu memoriju, a kod nas u Bosni su svi dual sim preko mreza. I mate 9 ja mislim i ostali.

A sto se tice nov ili polovan. Ovo mi je prvi fon da sam kupio preko operatera. Do sada sve preko oglasa. Ista stvar jer i 90 posto sa oglasa ima garancija operatera.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma znam, samo im je cena dosta velika (550e).

450e novi ne korišćeni sa mreže i fiskalnim, nekoliko komada, ali singl.

Slažem se da Huawei ne može da odvali cenu kao Samsung i Apple, nisu jednostavno ta liga, niti opravdavam ova dva bezobrazna, ruku na srce P10 je pozicioniran sa S7, odnosno ispod S7 jer je jeftiniji, nije pozicioniran u rangu novih perjanica tj. S8.

Tek je usao na trziste,ko kaze da ce stalno dolaziti u singl varijanti

Posto ne mogu vise da zakljucavaju telefone na jednu mrezu, novi pilicarski fazon domacih operatera je da naprave od dual sim telefona single sim telefon.

Pitanje za ljude koji su uzeli ovaj telefon: kako ste zadovoljni kamerom i baterijom?

P10 ili a52017 koji uzeti a5 preko boxa 1850 din a p10 2500din vredi li doplate.. hvala

^Moje misljenje je da vredi, jedina prednost A5 je amoled (i to kako kome), sve je na strani P10.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nema tu razmisljanja, p10 mozda cak i pre s7.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni izrazito smeta Huawei-jev stav povodom RAM-a i memorije.

http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/mate9/html/performance.htm
Prvo sa Mate 9 promovisu LPDDR4, kao 40% brzi, a UFS 2.1, kao 100% brzi u odnosu na eMMC 5.1

I onda sa P10 tvrde kako je sve to u stvari isto i nije bitno sta vam zapadne.

Samsung je sa Note 7 napravio gresku, koja je bila i na stetu kompanije i na stetu kupaca.
Huawei je sa ovim potezom isao samo na kupcevu stetu. Tacno su znali sta rade i namerno su ostetili kupca.

Mozda se ta brzina ne oseti toliko u normalnom radu, ali cela ideja da imam "losiji" telefon i da su hteli da me prevare me odvlaci od kupovine.

Vratili su sve na staro što se tiče Mate 9 🙂 ?
Sada piše na stranici ufs 2.1

uploadfromtaptalk1493816726967.png

Da, skinuli su sa zvanicnog sajta sve informacije o RAM-u i Memoriji za Mate 9, da se kupci "ne bi zbunili"...
Ali su ipak vratili kad su krenuli jos vise da ih prozivaju...

Vec su se dva puta zvanicno izvinjavali povodom P10.
Problem je sto su se izvinjavali sto su ih provalili...

Apsolutno nikakvu odgovornost nisu preuzeli, niti rekli kako ce da rese situaciju.

Pa sta ocekujes da urade ? Obicnom korisniku to nece biti bitno, nece ni osetiti razlike u radu.
Ne branim ih, ali ne znam sta oni sad treba da urade, snize p10 ma 250e u znak izvinjenja ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da naprave zvanicnu aplikaciju za testiranje uredjaja i da mi omoguce po zelji da zamenim uredjaj u slucaju da imam slabiju memoriju/RAM.
Kao i da garantuju da ce dalje u proizvodnji i servisima koristiti valjane delove.
Vracene telefone nek srede i vrate u prodaju kroz refurbished program.

Sta je tu sada toliko nemoguce i nerealno?

A ne ovo sada, cak iako kupis valjan telefon, uopste ne mora da znaci da ce posle servisa dobiti telefon iste specifikacije (ili bolje) nazad.

Jeste stvarno zeznuta situacija.. ali po meni je gore što nisu stavili oleo premaz na mob od 600e nego da li ima ufs ili emmc 🙂
A tu im je izgovor bio još smešniji ,u fazonu ne može oleo na gg5 a posle toga nisu mogli oleo zbog čitača otiska .. kakvi ludaci prevarantski

Za sada izbegavati novije huawei uređaje

Poslednja izmena:
A ove sto valja mts dolaze sa kojim komponentama, dobrim ili losim? 😀

Nazad
Vrh Dno