Šta je novo?

Huawei P10 lite

Sto ne proverite komponente (display, senzor, itd.) pomocu CPU-Z, AIDA64 i sl?

Proveriću u toku dana.

Nema zaštitne folije ni na jednom telefonu, pogledao sam CPU-Z i AIDU, jedina razlika je u build verziji softvera, moja je B198, njegova je B197. U svakom slučaju zadovoljan sam sa vidljivošću po Suncem, preživeću slabiju belu boju.

Konacno se setise da puste update za februar B199 :D Malo kasne :D Najverovatnije update B203 za mart,stize polovinom aprila :wall:
Ne vidim bas nikakvu znacajnu razliku u odnosu na B197.

Mts
940849e4266e24105039fa68e6ee2a84.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

I meni je jutros stigao 199 u Telenor u sam. Iskreno nisu mi jasni ovi sto očekuju od apdejta da dobiju drugi fon

^
Ni meni nisu jasni ovi sto kupe smartphone,a koriste ga kao obican telefon i nemaju nameru da nesto nauce,vec sto im prvo padne na pamet,to je.

Kod mene na Vip-u nema ništa..... još uvek B183.... ,[emoji19]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ako ću čekati smartphone da me nauci.. Uživaj... Ide sad novi update..

^
Ne kapiras brate.Ako vec hoces da si u koraku sa tehnologijom,moras nesto i da ucis i da se cimas oko nje.E bas bi voleo da izbace neki update koji ce srozati fon skroz,pa bas da vidimo onda sta se desava :D Ziv ti meni bio i neka te fon sluzi ;)

Ne kapiras ti očigledno. Ne robujem telefonu niti tehnologijama

Imaš neki problem očigledno. Fon koristim kao i svaki drugi prosečan korisnik, poziv, mail, slikanje ponekad.. Al ubij me ne kontam nerviranje zbog nedolazeceg apdejta ili zbog toga što ništa nije promenio ili što mi je bat sad slabija za 2 posto

Meni stvarno nije jasno. Na VIP smo zaglavljeni na 183? Kolega par postova pre mene zakovan na 185 U telenoru, a jedan clan pre njega je vec na 199 u istom tom Telenoru?! Pa od cega to zavisi, kako bre to stizu update-i i kome? Ovo je krajnje smehotresno. P.S. Meni telefon radi super, nego sam bas znatizeljan da skapiram po kom principu stizu update-i :/

^Hahaha, mislim da ni u Huawei-u ne znaji kako to ide [emoji16]

Nego, za ove kojima je stigao B199, jel' ima neke razlike u radu u odnosu na prethodnu verziju? Baterija, kamera, brzina, bilo sta..?

Samo da pojasnim očekujem da ažuriranje dobijem na telefonu, a ne da ga povežem na komp pa da onda instaliram update.

Posle skoro 5 godina riknuo mi je Samsung (sta je sve jadan preziveo cudi me da nije bacio kasiku posle par nedelja koriscenja :D ) i pre par dana sam uzeo Huawei P10 lite. Pazario sam vec i Nikklin Frosted Shield futrolu (sa kojom sam prezadovoljan) ali ne mogu nigde iskopati tempered glass koji pokriva ceo ekran. Narucio sam neki najobicniji tg preko KP (kostao je oko 300 din) i ne pokriva dobar deo ekrana... Da li imate neku preporuku za tempered glass koji pokriva kompletnu povrsinu ekrana?

Da li je dobra opcija i MONSTERSKIN 360 folija (rezervna opcija, ako ne iskopam zglavni tempered glass...)?

Poslednja izmena:
Posle skoro 5 godina riknuo mi je Samsung (sta je sve jadan preziveo cudi me da nije bacio kasiku posle par nedelja koriscenja :D ) i pre par dana sam uzeo Huawei P10 lite. Pazario sam vec i Nikklin Frosted Shield futrolu (sa kojom sam prezadovoljan) ali ne mogu nigde iskopati tempered glass koji pokriva ceo ekran. Narucio sam neki najobicniji tg preko KP (kostao je oko 300 din) i ne pokriva dobar deo ekrana... Da li imate neku preporuku za tempered glass koji pokriva kompletnu povrsinu ekrana?

Da li je dobra opcija i MONSTERSKIN 360 folija (rezervna opcija, ako ne iskopam zglavni tempered glass...)?

Imas 3d staklo ali se ono meni ne sveidja jer ako ti je telefon beli i staklo je belo sa otvorima za huawei logo, i po mom misljenju samo ruzi telefon. Ja koristim pancir foliju koja je ista kao i monsterskin i prezadovoljan sam, makar pokriva ceo ekran i bukvalno se i ne primecuje. Cak mi se bolje pokazala ja mislim pqncir fokija od monsterskina.

@Serbian91 ja uglavnom imam pozitivna iskustva sa monsterskin folijama. Mada i košta prilično

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Koju bi onda preporucili izmedju monsterskin i tih pancir folija? Razlika u ceni na KP je zanemarljiva...

Poslednja izmena:
@filni ja zakovan na b185 u mtsu SS. Nikad se ne zna kada cemo dobiti update ali telefon super radi. :)

Koju bi onda preporucili izmedju monsterskin i tih pancir folija? Razlika u ceni na KP je zanemarljiva...
Ja imam tu Monsterskin i sasvim je pristojna. Malo vise se masti pri koriscenju, ali stiti od sitnijih udaraca i grebanja.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

@FILIP St. Sad se setih za ono sa osvetljenem ekrana.:D Isti slucaj i kod mene i devojke na telefonima.Kod nje je bela,bela,a kod mene na telefonu ima tu zuckastu nijansu.Zeznuli nesto sa osvetljenjem,ali sad,sta je tu je.

Jedno pitanje, ja foliju uopšte nemam jer ne podnosim to na telefonu, već skoro pola godine tako i ne primećujem neka oštećenja mada nešto ne čuvam tel. Da li staklo ima neku svoju zaštitu ili imam sreće za sada. Ne pitam za padove, lomove i slično već za ogrebotine

Imas neku srecu ili bas cuvas dobro telefon.
Meni se izgrebao već posle mesec dana a pogotovo ne primetno na zadnjoj strani.

Ne znam u čemu je stvar ali tako je
A šta je sa prednjim staklom, jel se može grebati

Vrh Dno