Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ma u VIP-u smo i dalje na 183. Ovo je uzas.

Rootujte telefon i instalirajte Elemental rom i rešili ste sve probleme.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

flešujte telefon u dual sim odradite sve OTA update do sad (trenutno b198 kod mene) i hard reset... i onda uživajte, to sam ja uradio, telefon klizi :)

flešujte telefon u dual sim odradite sve OTA update do sad (trenutno b198 kod mene) i hard reset... i onda uživajte, to sam ja uradio, telefon klizi :)
Baš tako... i ja sam bio Vip C738... presao sam na dual sim C432 servisni rom B182... apdejti posle toga automatski stizu sve do B198...i da uradim uvek reset... radi kao zmaj... [emoji106]

Huawei P10 Lite

Kao sto sam napisao za C432 DS je izasao 5-og marta B206.Da ne bude kao i na SS-u sa update-om B199.izasao jos pre mesec dana,a jos uvek ga nema ;) Na DS-u je kod vecine B198,a na SS-u B197.Medjutim ni oni nisu stigli jos uvek svima.Na FF-u je poslednji za SS B199,a za DS B206.Pa,gde su?

Poslednja izmena:
Ja još ništa nisam dobio a moj je DS

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Ni ja. I dalje sam na 198 i radi odlično. Nesto je baterija slabija nego single sim, ali gruvam 4g i razgovore i imam 2 kartice.

Poslednja izmena:
Mislim da cemo mi sa DS da dobijemo b204. Kucajte u pretrazi u ff verxije warsaw-l21c432.
Trenutno prolazi proveru bez imei. Ocekujem da ce za koji dan biti full dostupan i sa imei i moci ce da se instalira. Totalnu zbrku su napravili i sa SS taj b199 stoji mesec dana i nista...
2068d42bae9214bdeaf3dc92b4f50557.jpg

Poslednja izmena:
Odustao sam od preklopne smart futrole bar za sada... Uzeo sam pre neki dan monsterskin silikon... Naleze perfektno a ne kao staklo kratko, usko i ivice ne zalepljene... Koristio sam breath pvc futrolu koja mi se za kratko vreme izlomila pa sam uzeo spigen man... Koja sa ms silikonom savrseno stoji cak mi se cini da da je odziv bolji od stakla... [emoji33]

Huawei P10 Lite

@Alexxx1 Sta ce i za koji model izaci,izgleda da vise ne znaju ni ovi iz Huawei-a,a kamoli mi. :D

jel moze upustvo kako se to radi?

Kad se ulogujes na forum preko kompa udji u temu na 147.stranu. Imas sve u sitna crevca.

A ' el može nešto da se za..be ? [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze ali mozes u tri klika da sve vratis na fabrička podešavanja i posle vratis iz bekapa kontakte, slike i ostalo.

jel moze link za OEM koji treba za dual sim, nema vise linka ovog iz uputstvana xda

nasao sve ok :)

Може ли исто да се одради са C185 региона у C432

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Може ли исто да се одради са C185 региона у C432

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Koriscenjem postupka sa 147.e strane moze se prebaciti bilo koji region u c432. Samo voditi racuna koji model imate sa 3 ili 4gb rama. Za 4gb to je was lxa1, a za 3gb was lx1. Pozzzz

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dva pitanja, telefon onda postaje dual sim? Drugo pitanje, od kad se update-ovao telefon, više ne mogu da vršim pretragu kontakta preko dialer-a, ne izlaze mi svi kontakti. Gde se beše uključuje to, ne mogu da pronađem u podešavanjima.

Postaje dual sim. Drugo pitanje nemam pojma, bag neki vrv. Meni npr posle jednog apdejta nije radilo brzo punjenje :)

Dva pitanja, telefon onda postaje dual sim? Drugo pitanje, od kad se update-ovao telefon, više ne mogu da vršim pretragu kontakta preko dialer-a, ne izlaze mi svi kontakti. Gde se beše uključuje to, ne mogu da pronađem u podešavanjima.

Contacts, more, organise contacts, rebulid index data.

Sent from my 3310

Da li je ovo normalna varijacija u kvalitetu, tj. maksimalnoj osvetljenosti ekrana?

19700102_023729.jpg

Oba su uzeta u mts-u, sva podešavanja ekrana su ista, oba su ovde stavljena na maksimalni brightness, sa isključenom auto opcijom. Levi je od brata koji je uzeo pre par nedelja, desni je moj koji sam danas uzeo. Primetio sam kada sam uzeo njegov telefon da proverim neka podešavanja, i naravno sad mi razlika bode oči :D

edit: Njegov ekran očigledno ima hladnije boje, moj ekran sa cold podešavanjem boja je bliži njegovoj default vrednosti, ali je i dalje kod njega bela čistija i svetlija.

Poslednja izmena:
Ocigledno da tu nesto nije u redu.Znam samo da ne postoje dva primerka ovog modela,da je na njima sve isto fabricki.Danas cu da uporedim sa devojkom,moj i njen telefon.Znam samo da je kod nje na telefonu prednja kamera mnogo bolja nego kod mene.Isti model,kod istog operatera,isti update.Sve u svemu,kako vreme ide,cene sve vece,a kvalitet sve manji.

Da li je ovo normalna varijacija u kvalitetu, tj. maksimalnoj osvetljenosti ekrana?

Pogledajte prilog 247655

Oba su uzeta u mts-u, sva podešavanja ekrana su ista, oba su ovde stavljena na maksimalni brightness, sa isključenom auto opcijom. Levi je od brata koji je uzeo pre par nedelja, desni je moj koji sam danas uzeo. Primetio sam kada sam uzeo njegov telefon da proverim neka podešavanja, i naravno sad mi razlika bode oči :D

edit: Njegov ekran očigledno ima hladnije boje, moj ekran sa cold podešavanjem boja je bliži njegovoj default vrednosti, ali je i dalje kod njega bela čistija i svetlija.
Probaj poređenje sa nekim fotkama iz galerije, jer oće nekad pretraživač da se igra sa bojama.

Vrh Dno