Kalibracija boja nije ista i eventualno ako jedan ima zastitnu foliju a drugi nists ili staklo. Zastitna folija daje malo zuckastu nijansu. PozzzxProveriću u toku dana.
I ja sam u Telenoru kod mene je i dalje 185 i nema ažuriranje?I meni je jutros stigao 199 u Telenor u sam. Iskreno nisu mi jasni ovi sto očekuju od apdejta da dobiju drugi fon
Posle skoro 5 godina riknuo mi je Samsung (sta je sve jadan preziveo cudi me da nije bacio kasiku posle par nedelja koriscenja) i pre par dana sam uzeo Huawei P10 lite. Pazario sam vec i Nikklin Frosted Shield futrolu (sa kojom sam prezadovoljan) ali ne mogu nigde iskopati tempered glass koji pokriva ceo ekran. Narucio sam neki najobicniji tg preko KP (kostao je oko 300 din) i ne pokriva dobar deo ekrana... Da li imate neku preporuku za tempered glass koji pokriva kompletnu povrsinu ekrana?
Da li je dobra opcija i MONSTERSKIN 360 folija (rezervna opcija, ako ne iskopam zglavni tempered glass...)?
Ja imam tu Monsterskin i sasvim je pristojna. Malo vise se masti pri koriscenju, ali stiti od sitnijih udaraca i grebanja.Koju bi onda preporucili izmedju monsterskin i tih pancir folija? Razlika u ceni na KP je zanemarljiva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari