Šta je novo?

Huawei P10 lite

Od 0 do 100 sat i deset minuta se puni. To kod vas onda nešto nije dobro

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Za malo jače od pola sata se napuni od nekih 15% do 85%. To i jeste funkcija fast charge-a. Posle od 85% do 100% uspori i to traje oko 20min.

Ja sam dobio i power bank kad sam kupio telefon. Čak i taj power bank ima opciju brzog punjenja

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Nisam od 1, oko 15~20% pa do 100 % punim. Kod kuce mi se sa mojim punjacem ili zeninim od G3 napuni brzo, oko sat vremena. Na poslu koleginica drži od p10 lite punjac, puni uzasno sporo. Tako da, ako ti puni oko 2h, onda je loš punjac. Zeni je jednom geknuo punjac, sporo je punio, pa smo menjali.

Sent from my 3310

When it comes to battery charging, the P10 lite supports quick charging and the supplied charger is a rated as high as 18W ( 9V/2A).
To go from 10% to 100% takes 87 minutes with the final 22 minutes accounting for the last 10% (from 90% to 100%). To get to 50% from 10% takes around half an hour.

Tako bi trebalo da ide sa 2 ampera na 3000 mAh ...

Meni ampere pokazuje da se puni na 2.7A i to prilično konstantno. Ali samo sa njegovim org punjačem i kablom. Sve ostale kombinacije ni blizu toga ne mogu da izvuku, npr kad ga stavim na punjač od H7l pokazuje negde 1.2 - 1.4A i varira, hoće da spadne i ispod 1A.
9f0a009baa80c0aef5cc74801edeed57.jpg

Poslednja izmena:
Neka me neko ispravi ako gresim ali brzina punjenja zavisi i od toga koliko ti je baterija napunjena, posto se radi o fast charging-u.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Upravo tako, ali do nekih 80-90% bi trebalo da je puna i konstantna brzina, a nakon toga da opada do 100%.

Kod mene baterija na 66%.Ampere pokazuje max. 1970 mA.Proverio upravo i drug kod njega na fonu.Isto_Od nekih 1950-2010 mA.Sto znaci da je sve ok.Pitaju me ljudi,dali ce ovaj punjac od 2A da osteti bateriju na telefonu koji ne podrzava brzo punjenje.Ne.Ponasace se kao i punjac koji ide uz taj uredjaj.Proverio na nekoliko uredjaja.Kada povezem ovaj punjac od P10 Lite,Ampere pokazuje amperazu,kao da je prikljucen punjac od tog uredjaja.Punio sam bateriju na nekoliko uredjaja sa ovim brzim punjacem i nema nikakvih problema.

Poslednja izmena:
Pa zar p10 lite ne dolazi sa punjačem od 2 ampera ?

Neksusi dolaze sa punjačima od 3A i nema nikakvih problema sa bilo kojim telefonom, prikačeni telefon će povući onoliko koliko treba...

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. :) Doslo je vreme da zamenim svoj Soni M4, koristio sam ga vise od dve godine, svasta je preziveo, kamera otkazala ranije nego sto treba, ali mislim da su padovi u pitanju. Razmisljao sam o P10 lite varijanti, LG Q6 ili Samsung A3 ili A5. Gledao sam i HTC U Play Kakva su vasa iskustva? Uzimao bih na ugovor kod operatera, pa bi mi manje vise cena ista bila, sa izuzetkom doplate za dva zadnja nabrojana modela. Hvala puno na odgovorima.

Lagano procitaj temu, videces misljenja o telefonu, moguce mane i kvalitet istog.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Pozdrav ljudi. :) Doslo je vreme da zamenim svoj Soni M4, koristio sam ga vise od dve godine, svasta je preziveo, kamera otkazala ranije nego sto treba, ali mislim da su padovi u pitanju. Razmisljao sam o P10 lite varijanti, LG Q6 ili Samsung A3 ili A5. Gledao sam i HTC U Play Kakva su vasa iskustva? Uzimao bih na ugovor kod operatera, pa bi mi manje vise cena ista bila, sa izuzetkom doplate za dva zadnja nabrojana modela. Hvala puno na odgovorima.
S obzirom da ti telefon često pada kao što sam kažeš, možda nije loše da zaobiđeš ovaj model iz razloga što je staklen sa obe strane, što opet automatski povlači duplo veće šanse da se razbije prilikom pada.

Samo reči hvale za ovaj narodni model (to kažem zato što sve više ljudi u rukama drži ovaj model i obzirom na masovnost ima tedenciju da postane narodni). Tačno da su mu leđa glatka ali to možeš rešiti uzimanjem kvalitetne futrole ili maske. Za te pare koliko treba da izdvojiš mislim da trenutno nema bolji u tom srednjem segmentu uz ogradu da nisam imao prilike da isprobam ostale modele tako da ovo pričam na osnovu ličnog iskustva.

Ja licno toplo preporucujem ovaj tel. Nekoliko ljudi iz mog okruženja je na moju sugestiju uzelo ovaj tel, takodje i P9L pre nego se ovaj pojavio, svi su zadovoljni.

Sent from my 3310

Ja isto treba za mesec dana da menjam m4, koji me je sluzio dve godine odlicno! Da ima bar 16gb memorije, ne bih ga menjao, ovako... I meni se svidja ovaj model, mada se dvoumim izmedju j7 2017 i njega, a tu negde je i honor 8 lite. Ja cu da sacekam da vidim hoce li se u vipu pojaviti huawei mate 10 lite, cena bi trebalo da bude oko 350e, mislim da ce on biti ubedljivo najbolji izbor...

Sacekaj mozda bolje Mate, odlicno izgleda tel.

Sent from my 3310

Ja isto treba za mesec dana da menjam m4, koji me je sluzio dve godine odlicno! Da ima bar 16gb memorije, ne bih ga menjao, ovako... I meni se svidja ovaj model, mada se dvoumim izmedju j7 2017 i njega, a tu negde je i honor 8 lite. Ja cu da sacekam da vidim hoce li se u vipu pojaviti huawei mate 10 lite, cena bi trebalo da bude oko 350e, mislim da ce on biti ubedljivo najbolji izbor...

Ta memorija je najveca Sonijeva mana. Tonu zivaca sam istrosio zbog toga. Nisam upoznat sa mate 10 lite modelom, pogledacu. Meni se kao najbolja zamena cini LG Q6...

Snaga mate - a jeste u jakoj bateriji i jakom procesoru. A na lite nece ici jak proc sto znaci da je sve to tu negde, srednja klasa. Po meni je najbolja varijanta iphone se, ako ne smeta manji ekran i ios

Za sve koji jos uvek ne znaju,dali im je fon SIM FREE ili ne.Kucajte *#*#2846579#*#* zatim Network Information Query>SIM Lock Info.Ako tamo pise SIMLOCK_DEACTIVE,onda je vas fon SIM FREE.Moj fon je uzet u MTS-u i SIM FREE je.Proverio i sa karticom drugih operatera.

^
Radi i na P9 Lite, hvala.

Ma telefon radi posao a citajuci iza ispade da je najlosi koji je ikada napravljen.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno