- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Uhhhh... Koja cigla brt, ali ne bih se bunio. :d
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Uhhhh... Koja cigla brt, ali ne bih se bunio. :d
Ma telefon radi posao a citajuci iza ispade da je najlosi koji je ikada napravljen.
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Probao na mom uzetom u Telenoru, kaže da je otključan, prosto neverovatno..Za sve koji jos uvek ne znaju,dali im je fon SIM FREE ili ne.Kucajte *#*#2846579#*#* zatim Network Information Query>SIM Lock Info.Ako tamo pise SIMLOCK_DEACTIVE,onda je vas fon SIM FREE.Moj fon je uzet u MTS-u i SIM FREE je.Proverio i sa karticom drugih operatera.
Prebacivanje sa wi-fi na mobile data ako je lošiji signal na wi-fi može da se isključi. Ako se dobro sećam čak te i pita na početku da li želiš to da uključiš. Elem, isključuje se u opcijama wi-fi pod wi-fi+. Ima 3 stvari, to prebacivanje sa wi-fi na mobile data, automatsko uključenje-isključenje wi-fi kad se nađe u dometu poznate mreže i automatska provera dostupnih mreža. Na žalost, mislim da se ne može isključivati pojedinačno nego se isključuje opcija wi-fi+.Meni telefon radi odlicno, sve je kako treba. Testiracu i brzo punjenje ovih dana, cisto da vidim da li je i to ok, deluje mi sporije od brzog punjenja na Alcatel Pixi Poweru... Ali svakako brze nego na P9 Lite. Osim staklenih ledja sto je veliki minus (iako to lepo izgleda), primetio sam da cesto svicuje sa wifi na mobile data ako je malo slabiji signal na wifi. P9 Lite, Meizu M2 Note i Huawei tablet rade na drugom kraju stana bez problema, dok ovaj ume cesto da napise ono "avoided poor connection". Ne bi to smelo da se desava al ajd to mislim da moze i da se iskljuci. Sve ostalo je super.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ja probao da prebacim sa p9 lite i radi super. Koristis Phone Clone na p10l a na p9l instaliras phone clone v5 i potvrdis Qr code i prebaci ti sta god hoces pomocu Hotspot konecije. 1gb prebaci za nekolko minuta.Meni je P10 Lite otkljucan (iz Telenora je). Probao sam sve mreze i radi sve. Inace, nece da prebacuje fajlove preko NFC i Wifi direct na i sa P9 Lite. Sve sam probao i nista. Preko Bluetootha radi sve kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari