Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ma telefon radi posao a citajuci iza ispade da je najlosi koji je ikada napravljen.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Ma slazem se... Cackam i danas sestrin fon,ma sve letiii kao ludoo..zaboravio sam kako to izgleda.. Moj je falican..za vikend mu radim facory reset,i ide na test..u sredu mi stize g6 pa cemo da vidimo presosti i mane..U svakom sl,ovaj tel je jako dobar samo sto je meni izgledao zapao los..Jer od pocetka nije radio kako treba.. Sestein je identican,uzala ga isto u mts-u 5 dana pre mene.. I leti telefon..

Meni telefon radi odlicno, sve je kako treba. Testiracu i brzo punjenje ovih dana, cisto da vidim da li je i to ok, deluje mi sporije od brzog punjenja na Alcatel Pixi Poweru... Ali svakako brze nego na P9 Lite. Osim staklenih ledja sto je veliki minus (iako to lepo izgleda), primetio sam da cesto svicuje sa wifi na mobile data ako je malo slabiji signal na wifi. P9 Lite, Meizu M2 Note i Huawei tablet rade na drugom kraju stana bez problema, dok ovaj ume cesto da napise ono "avoided poor connection". Ne bi to smelo da se desava al ajd to mislim da moze i da se iskljuci. Sve ostalo je super.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni se stanje malo popravilo od kad sam odradio factory, instalirao novu i otarasio se nekih aplikacija.

Za sve koji jos uvek ne znaju,dali im je fon SIM FREE ili ne.Kucajte *#*#2846579#*#* zatim Network Information Query>SIM Lock Info.Ako tamo pise SIMLOCK_DEACTIVE,onda je vas fon SIM FREE.Moj fon je uzet u MTS-u i SIM FREE je.Proverio i sa karticom drugih operatera.
Probao na mom uzetom u Telenoru, kaže da je otključan, prosto neverovatno..

Pa sad više niko ne zaključava telefone. Ja sam imao i p9 lite uzet u Vipu isto nije bio zaključan

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Meni telefon radi odlicno, sve je kako treba. Testiracu i brzo punjenje ovih dana, cisto da vidim da li je i to ok, deluje mi sporije od brzog punjenja na Alcatel Pixi Poweru... Ali svakako brze nego na P9 Lite. Osim staklenih ledja sto je veliki minus (iako to lepo izgleda), primetio sam da cesto svicuje sa wifi na mobile data ako je malo slabiji signal na wifi. P9 Lite, Meizu M2 Note i Huawei tablet rade na drugom kraju stana bez problema, dok ovaj ume cesto da napise ono "avoided poor connection". Ne bi to smelo da se desava al ajd to mislim da moze i da se iskljuci. Sve ostalo je super.

Prebacivanje sa wi-fi na mobile data ako je lošiji signal na wi-fi može da se isključi. Ako se dobro sećam čak te i pita na početku da li želiš to da uključiš. Elem, isključuje se u opcijama wi-fi pod wi-fi+. Ima 3 stvari, to prebacivanje sa wi-fi na mobile data, automatsko uključenje-isključenje wi-fi kad se nađe u dometu poznate mreže i automatska provera dostupnih mreža. Na žalost, mislim da se ne može isključivati pojedinačno nego se isključuje opcija wi-fi+.

Da, tako je, mora sve te opcije da se iskljuce. Brzina mi je 15 do 2o mbit na drugom kraju stana te me cudi da ga tako lagodno raskaci... ali posto je 4g brzina mnogo veca, mozda zbog toga. Iskljucio sam tu opciju dok sam na gajbi. Ali ipak primecujem da mu je wifi slabiji nego na p9 lite.

Po zakonu,operateri nikada nisu ni smeli da zakljucavaju telefone na svoju mrezu.Jer,ne prave oni telefone.Ali,mi i zakon.Kod mene WIFI radi odlicno.Posebno me je odusevio GPS,jer hvata satelite u trenutku,bez obzira kakvo je vreme napolju.Mate 10 Lite je dobar,ali meni licno ne treba tablet u dzepu.A nema ni toliko nista spektakularno u odnosu na ovaj model.Veliki ekran,a bateriju slabu stavili.neka prvo stigne kod nas,pa cemo posle pricati.P10 Lite je sasvim po mome ukusu.Koristio sam telefone i sa 5.5 i 6 inca ekranom.Neka hvala.Jedino za sta bih zamenio moj P10 Lite je Samsung Galaxy C7.Nazalost,nema ga kod operatera.

Mislim da su Iphone model svi zakljucani kod operatera.
P10 Lite uzet u VIPu otkljucan a A5 uzet u telenoru zakljucan .

Meni je P10 Lite otkljucan (iz Telenora je). Probao sam sve mreze i radi sve. Inace, nece da prebacuje fajlove preko NFC i Wifi direct na i sa P9 Lite. Sve sam probao i nista. Preko Bluetootha radi sve kako treba.

Meni je P10 Lite otkljucan (iz Telenora je). Probao sam sve mreze i radi sve. Inace, nece da prebacuje fajlove preko NFC i Wifi direct na i sa P9 Lite. Sve sam probao i nista. Preko Bluetootha radi sve kako treba.
Ja probao da prebacim sa p9 lite i radi super. Koristis Phone Clone na p10l a na p9l instaliras phone clone v5 i potvrdis Qr code i prebaci ti sta god hoces pomocu Hotspot konecije. 1gb prebaci za nekolko minuta.

ef158d2d5c1da3cfaf462f4831ef07c0.jpg
f240ce631d166d9a560b75606aa2544f.jpg

Poslednja izmena:
Mislio sam na njihov wifi direct ili NFC, ne na aplikaciju. To je lako. Cudi me da ne radi direktno preko Huawei Beam. Sa P9 Lite na P9 Lite i na P8 Lite je radilo odlicno.

Da li neko ima problema sa pojacavanjem tona? Ja ga pojacam, on vrati na otprilike malo ispod pola i tako jedno pet, sest puta i posle toga je ok.

Ton zvona? Meni se desilo pre izvesnog vremena da tako tripuje, par dana se sam smanjivao. Samo sam restartovao fon i sve je bilo ok.

Sent from my 3310

Ma da.Non stop me *****ava, ja pojacam do kraja on nakon izvesnog vremena sam smani i tako pet sest puta ja pojacavam i posle ne smanjuje

Ma samo ga restartuj, od tada nisam imao probleme sa smanjivanjem.

Sent from my 3310

Ajd probacu, mada nesto i nisam zadovaljan tel, jel imas problema sa seckanjem, npr messenger?

To ti je do mesinger aplikacije a ne do telefona

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Slabo koristim messanger, tako da ne znam. Inace tel mi odlicno radi. Kočenja samog telefona izaziva losa memorijska kartica, tj spora. Uzmite sdhc class 10 i nema problema. I obrisite cache iz recovery-a i rešeno. Tako sam ja kod koleginice na P9L kad je počeo da koci kao najgori krs. Nakon toga, nikakvih problema nije imala.

Sent from my 3310

Ma nemam memorijsku, a i za sada mi nije potrebna. Desava se i ovako povremeno seckanje, onda ocistim memoriju i uradim optimizaciju i bude bolje neko vreme. Kako da obrisem cache iz recovery-a?

Ugasis tel, pritisnes vol+ (ako se ne varam) drzis to i upalis, sve vreme drzis vol+ dok se ne pojavi meni. Tu izaberi delete cache partition. Menjas opcije na vol+/- a na power potvrđujes. Posle samo reboot i to je to. Ako nije vol+ onda je vol-. Nisam 100% siguran. Ne čačkaj ostale opcije, da ne formatiras tel.

Sent from my 3310

Messenger i fb su najgore app koje su ikad napravljene za android... A moj p10lite zabada kada ih pokrenem najstrasnije... Ocaj od aplikacija.. Izvadio sam sd i obrisao cache..I dalje zapuca j msm da je zbog odredjenih tupavih app..Za vikend radim factory reset..I dajem ga sestri..Pa cemo da vidimo

Tako je i meni, samo stavim ograničenje na 4 aplikacije koje rade u pozadini i telefon radi odlično, nema kočenja i bagova.

To vam je znak da ugasite Facebook koji ce vam *****

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Za face samo flagship

Slazem se...Mada na p9lite,koji sam dao sestri kada sam uzeo p10lite,radi kao metak sa sve fejsom i zenskim zezancijama :D,to mene nervira.. Od prvog dana,moj p10lite ne radi bas savrseno...9 je radio mnogo fluidnije

verujem, meni z3 pre ovog leteo sa svim glupostima, jedino što se odlepio ekran :D
možda jednostavno nisu sve aplikacije optimizovane za nugat...

Izgleda da svaki drugi P10 Lite ima neku fabricku gresku.Kod mene sve aplikacije rade odlicno i bez ikakvih problema.Primetio sam kada me neko zove i krene ton za zvono,poneka krene tise i onda se samo od sebe pojaca.Toliko je glasno,da imam osecaj da ce zvucnik da eksplodira.To se veoma retko desava.Imam neki utisak,da ovaj fon vise radi,onako kako on hoce,a ne kako hoce korisnik.

Nazad
Vrh Dno