Ti baš imaš faličan telefon[emoji853]Ma kakvo je to brzo punjenje,kada se od 0-100% puni za skoro 2 i po sata.Za koliko bi se napunila baterija,sa punjacem od 1A?
When it comes to battery charging, the P10 lite supports quick charging and the supplied charger is a rated as high as 18W ( 9V/2A).
To go from 10% to 100% takes 87 minutes with the final 22 minutes accounting for the last 10% (from 90% to 100%). To get to 50% from 10% takes around half an hour.
S obzirom da ti telefon često pada kao što sam kažeš, možda nije loše da zaobiđeš ovaj model iz razloga što je staklen sa obe strane, što opet automatski povlači duplo veće šanse da se razbije prilikom pada.Pozdrav ljudi.Doslo je vreme da zamenim svoj Soni M4, koristio sam ga vise od dve godine, svasta je preziveo, kamera otkazala ranije nego sto treba, ali mislim da su padovi u pitanju. Razmisljao sam o P10 lite varijanti, LG Q6 ili Samsung A3 ili A5. Gledao sam i HTC U Play Kakva su vasa iskustva? Uzimao bih na ugovor kod operatera, pa bi mi manje vise cena ista bila, sa izuzetkom doplate za dva zadnja nabrojana modela. Hvala puno na odgovorima.
Ja isto treba za mesec dana da menjam m4, koji me je sluzio dve godine odlicno! Da ima bar 16gb memorije, ne bih ga menjao, ovako... I meni se svidja ovaj model, mada se dvoumim izmedju j7 2017 i njega, a tu negde je i honor 8 lite. Ja cu da sacekam da vidim hoce li se u vipu pojaviti huawei mate 10 lite, cena bi trebalo da bude oko 350e, mislim da ce on biti ubedljivo najbolji izbor...
Snaga mate - a jeste u jakoj bateriji i jakom procesoru. A na lite nece ici jak proc sto znaci da je sve to tu negde, srednja klasa. Po meni je najbolja varijanta iphone se, ako ne smeta manji ekran i ios
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari