Strpenja, stici ce svakom u rasponu od 7 dana.Moj nije, i dalje na 170.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
***a, ma nema veze, bitno da svetli, sta sad. Koji je model single sim ili dyal.sim?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ma nece, ne opterecuj se. Ako ti to bas smeta onda ga odnesi, ali meni licno to nije bitno. Bitno je da ti radi led notifikacija e sad dal je zuta ili zelena....apsolytno nebitno. Kad punim telefon nikad mi nije zelena pikazatelj. Ako sam resio da pogledam telefon kliknucu da vuzuelno pogledam procente. Necy ga iscupati na 90% I ako je zelena. Pratices ako se to pogoesava nosi, ali sumnjam.Probao i ja taj LED blinker i nešto slabija je crvena, na mesto žute sija zelena a ona ljubičasta je u sredini plava a okolo crvena, bela je onako skoro kao svetlo plava dok su plava i zelena ok. Moj je isto plavi fon i ne menja mi se za crni a nisam ni za to da ga otvaraju i menjaju ploču ili još gore da menjaju led na ploči. Pitanje je samo da li će ovo da se pogorša
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Instaliraj Cpu z I proveri kako ti rade jezgra, da li koce na gornjoj frekvenci, koliko Rama ti je slobodno(oko 50% je normalno), koja temperatura cpu I tt. Ako je to u redu moguce da ti neka aplikacija pravi problem. Uradices reset, ako se to I tada desava onda I dalje ne mora da znaci da je hardver nego systemska greska u softveru. Ti recimo dobijes update ali inicijalni softver fabricki ostaje skoro ne promenjen u njemu I nakon update. Moguce da je problem bio prilikom inicijalnog fleshivanja. To se lako vidi kad se fleshuje custom rom. Tipa nebo zemlja stock firmware za p9 lite I cystom rom Elite recimo. Ali kako p10l jos uvek nema cystom romove najbolje je ds odneses na servis. Oni ce fleshovati full firmware I utvrditi da li je softverske prirode ili neka komponenta.Uporedio sam sada moj telefon sa sestrinim..Uzeli smo u 5 dana razlike u mts-u. Na oba tel svetli zeleno u toku punjenja,ali led radi,u svim bojama..Samo ovo kod punjenja brljavi..Drugo..imamo istu verziju sw,ali njen radi ko metak bez da stucne,dok moj uzass.. Prost primer,otvorim obe cam,njen otvara instant,moj zabode na 20sec..Otvaram fb,njen instant refreshuje,moj se smrzo..Dakle,problem je kod mene neki,into sad tek vidim,kako telefon treba da radi zapravo...Moj radi kao single core za 256mb rama... Ostalo mi je da jos jednom uradim fac reset,pa ako i data bude brljavio,ide na reklamaciju
Jesi li posle vadjenja kartice obrisao cache iz recovery-a?E sad skontah da i meni na punjacu sija samo zeleno,sem kada je ispod 20%,tipa 10% stavim na punjac,tada je narandzasta,a posle do 100% sija zeleno..Pored svih bagova i zabadanja i bez sd kartice,jos fali da mu je to falicno,i da ga tresnem u patos...Inace uzet u mtsu,sigle sim
Meni LED notifikacija radi normalno (u razlicitim bojama, kako treba). Sad sam isprobao. Inace, primecujem da brze trosi bateriju nego P9 Lite. Otprilike 5% je vise potrosio za isto vreme, iako sam na P9 Lite slusao muziku. Takodje, spoljni zvucnik (za notifikacije i audio) je losiji nego na P9 Lite. Nekako vise dreci, nema bas tako cist zvuk. I nesto nisam primetio da je to brzo punjenje toliko "brzo". Alcatel Pixi Power koji ima klinac, sa 5000mAh, se puni drasticno brze (isto ima brzo punjenje). Jeste brze od P9 Lite, ali nista spektakularno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari