Šta je novo?

Huawei P10 lite

Evo i meni
a06ef842a0c535cb1b95ab3a29ee9464.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Super, potvrdjeno I na Ffinderu, prolazi autorizacija

b3aed091eb38d9424a1ccefed8ca0f63.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sad sam provjerio i odmah okačio - vjerovatno jutros, ne znam tačno - inače tel je iz T-mobile CG. A inače je ista verzija prošla još poodavno autorizaciju ali nisam htio preko FF ništa da radim :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel to samo dual sim telefoni dobijaju, ili?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da ovaj je samo za dual sim

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

***a, ma nema veze, bitno da svetli, sta sad. Koji je model single sim ili dyal.sim?

Ma i to što kažeš, verovatno ne radi jedna od 3 boje a da ga zbog toga šaljem u servis, pa čekam i na kraju nešto drugo za...... dok budu ovo menjali, kad ga 1 otvore više to nije to

Samo da pohvalim ovaj put Huawei podrsku I gospodjicu Silviju za podrsku i azuriranje dual sim modela :)

b13b742b8212a21224e501694d77a144.jpg

Poslednja izmena:
Evo da pomognem drugaru pukla su mu ledja ova od stakla sto su da li neko zna gde da menja.
Pitao je u dva servisa traze 4500 a u Viberu 2500.
Nasli smo deo za 750 na kp odnosno ledja pa me zanima da li se nekom desilo ovo i gde je menjao

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

E sad skontah da i meni na punjacu sija samo zeleno,sem kada je ispod 20%,tipa 10% stavim na punjac,tada je narandzasta,a posle do 100% sija zeleno..Pored svih bagova i zabadanja i bez sd kartice,jos fali da mu je to falicno,i da ga tresnem u patos...Inace uzet u mtsu,sigle sim

Ljudi razmislite malo.Ako to sa led lampicom nije nikakav problem,zasto mi je servis rekao da je problem sa plocom i dali mi nov telefon?Na ovom modelu je normalno da dok se puni baterija,lampica sija od 0-10% crveno,od 10-90% narandzasto i od 90-100% zeleno.Kod mene je na predhodnom fonu,plave boje svetlela konstantno zelena,pa me uzasno nerviralo,sto moram da se setam po nekoliko puta do telefona,da vidim dokle je stiglo punjenje.Kao i da je nema lampica.Posto,nekoliko mojih prijatelja imaju ovaj fon,najlakse mi je bilo da uporedim sa njihovim telefonima.Kod njih menja boje,a kod mene samo zelena.Sve je bilo jasno kada smo svi instalirali program LED Blinker Notifications i uradili test.Kod njih rade sve boje,osim sive,a kod mene plava,zelena i jedva se upali crvena.Ostale nikako.To jeste hardverski problem,jer su u servisu menjali softver i nije pomoglo.Problem je sto je Huawei,stavio veoma losu led lampicu za notifikaciju.Vi sada kako hocete,ili reklamirajte ili koristite tako.Ja nisam hteo takav fon,jer placam sve ispravno,pa mora i na njemu da bude sve ispravno.Ko zna sta bi bilo dalje?Mozda bi prestala lampica i da radi.Znam samo da ne postoje dva Huawei P10 Lite,koji ni priblizno isto rade.Kod svakoga,neka posebna *******cija sa ovim telefonom.Ovaj sad sto je kod mene radi odlicno,ali to ce biti poslednji telefon kompanije Huawei koji sam ja kupio.Sve mi je to nekako nesigurno i svileno.A sa tim podelama na regione i update-ima su me ubedili skroz,da odustanem od njih.

Drugi put
Da li je neko menjao ledja na telwfonu i gde?

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Probao i ja taj LED blinker i nešto slabija je crvena, na mesto žute sija zelena a ona ljubičasta je u sredini plava a okolo crvena, bela je onako skoro kao svetlo plava dok su plava i zelena ok. Moj je isto plavi fon i ne menja mi se za crni a nisam ni za to da ga otvaraju i menjaju ploču ili još gore da menjaju led na ploči. Pitanje je samo da li će ovo da se pogorša

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Probao i ja taj LED blinker i nešto slabija je crvena, na mesto žute sija zelena a ona ljubičasta je u sredini plava a okolo crvena, bela je onako skoro kao svetlo plava dok su plava i zelena ok. Moj je isto plavi fon i ne menja mi se za crni a nisam ni za to da ga otvaraju i menjaju ploču ili još gore da menjaju led na ploči. Pitanje je samo da li će ovo da se pogorša

Ma nece, ne opterecuj se. Ako ti to bas smeta onda ga odnesi, ali meni licno to nije bitno. Bitno je da ti radi led notifikacija e sad dal je zuta ili zelena....apsolytno nebitno. Kad punim telefon nikad mi nije zelena pikazatelj. Ako sam resio da pogledam telefon kliknucu da vuzuelno pogledam procente. Necy ga iscupati na 90% I ako je zelena. Pratices ako se to pogoesava nosi, ali sumnjam.

Ma navikao sam se za ova 3 meseca, čekao sam više od mesec dana da dođe plavi u MTS jer mi je isticao ugovor za box. Još dvoje poznanika u to vreme uzelo telefon i kod njih isto stanje od početka pa nisam obraćao pažnju, a izgleda serijska greška. Ima 2 godine garancije pa ne žurim za sad ostaje ovako.

Uporedio sam sada moj telefon sa sestrinim..Uzeli smo u 5 dana razlike u mts-u. Na oba tel svetli zeleno u toku punjenja,ali led radi,u svim bojama..Samo ovo kod punjenja brljavi..Drugo..imamo istu verziju sw,ali njen radi ko metak bez da stucne,dok moj uzass.. Prost primer,otvorim obe cam,njen otvara instant,moj zabode na 20sec..Otvaram fb,njen instant refreshuje,moj se smrzo..Dakle,problem je kod mene neki,into sad tek vidim,kako telefon treba da radi zapravo...Moj radi kao single core za 256mb rama... Ostalo mi je da jos jednom uradim fac reset,pa ako i data bude brljavio,ide na reklamaciju

Uporedio sam sada moj telefon sa sestrinim..Uzeli smo u 5 dana razlike u mts-u. Na oba tel svetli zeleno u toku punjenja,ali led radi,u svim bojama..Samo ovo kod punjenja brljavi..Drugo..imamo istu verziju sw,ali njen radi ko metak bez da stucne,dok moj uzass.. Prost primer,otvorim obe cam,njen otvara instant,moj zabode na 20sec..Otvaram fb,njen instant refreshuje,moj se smrzo..Dakle,problem je kod mene neki,into sad tek vidim,kako telefon treba da radi zapravo...Moj radi kao single core za 256mb rama... Ostalo mi je da jos jednom uradim fac reset,pa ako i data bude brljavio,ide na reklamaciju
Instaliraj Cpu z I proveri kako ti rade jezgra, da li koce na gornjoj frekvenci, koliko Rama ti je slobodno(oko 50% je normalno), koja temperatura cpu I tt. Ako je to u redu moguce da ti neka aplikacija pravi problem. Uradices reset, ako se to I tada desava onda I dalje ne mora da znaci da je hardver nego systemska greska u softveru. Ti recimo dobijes update ali inicijalni softver fabricki ostaje skoro ne promenjen u njemu I nakon update. Moguce da je problem bio prilikom inicijalnog fleshivanja. To se lako vidi kad se fleshuje custom rom. Tipa nebo zemlja stock firmware za p9 lite I cystom rom Elite recimo. Ali kako p10l jos uvek nema cystom romove najbolje je ds odneses na servis. Oni ce fleshovati full firmware I utvrditi da li je softverske prirode ili neka komponenta.

Poslednja izmena:
E sad skontah da i meni na punjacu sija samo zeleno,sem kada je ispod 20%,tipa 10% stavim na punjac,tada je narandzasta,a posle do 100% sija zeleno..Pored svih bagova i zabadanja i bez sd kartice,jos fali da mu je to falicno,i da ga tresnem u patos...Inace uzet u mtsu,sigle sim
Jesi li posle vadjenja kartice obrisao cache iz recovery-a?

Sent from my 3310

Dobih na poslu P10 Lite, cim sam ga upalio stiglo je azuriranje na 183. Telenor je u pitanju. Kao privatni telefon imam P9 Lite i ovde me razocaralo sto su ledja od glatke plastike, dakle telefon je ko slicuga na ledu :D Inace, radi bolje od P9 Lite, a kamera je vidim dosta unapredjena. Ekran je, takodje, bolji. Nego sam primetio da sistem (firmware) zauzima skoro 10GB!!. Mislim, nije frka, imam i SD karticu od 32... ali van pameti je da sam sistem toliko zauzima... takodje, pakovanje je dosta bednije uradjeno od pakovanja za P9 Lite, kablovi na sluskama su tanji i nekako deluju bednije, takodje i onaj kljucic za vadjenje kartice je budi bog s nama u odnosu na P9 Lite... mogli su bar da ostave to ako su vec pakovanje napravili tako bezveze. Usteda na svakom koraku. Al ajd, lep je telefon, radi fino.

0YV7oqe.png

Za vas ne znam,ali kod mene mora da bude ono sto sam platio,a ne sta mi zapadne.Nisam ja fon kupio kod preprodavca,polovan na pijaci.Za mene to sa led notifikacijom,nije nebitna stvar.Ako vec ima mogucnost da podrzava vise boja,ima tako i da bude.Kao sto sam rekao_Ovaj fon,izgleda kod svakoga radi drugacije,i kod svakoga ima neku posebnu *******ciju.Huawei,pokazuje da nije toliko ozbiljna firma,kao sto deluje.Kinez je to,nas brat.Kao i mi,sve sto radi,uradi ga polovicno i od proste stvari,pravi komplikovanu.

Meni LED notifikacija radi normalno (u razlicitim bojama, kako treba). Sad sam isprobao. Inace, primecujem da brze trosi bateriju nego P9 Lite. Otprilike 5% je vise potrosio za isto vreme, iako sam na P9 Lite slusao muziku. Takodje, spoljni zvucnik (za notifikacije i audio) je losiji nego na P9 Lite. Nekako vise dreci, nema bas tako cist zvuk. I nesto nisam primetio da je to brzo punjenje toliko "brzo". Alcatel Pixi Power koji ima klinac, sa 5000mAh, se puni drasticno brze (isto ima brzo punjenje). Jeste brze od P9 Lite, ali nista spektakularno.

Meni LED notifikacija radi normalno (u razlicitim bojama, kako treba). Sad sam isprobao. Inace, primecujem da brze trosi bateriju nego P9 Lite. Otprilike 5% je vise potrosio za isto vreme, iako sam na P9 Lite slusao muziku. Takodje, spoljni zvucnik (za notifikacije i audio) je losiji nego na P9 Lite. Nekako vise dreci, nema bas tako cist zvuk. I nesto nisam primetio da je to brzo punjenje toliko "brzo". Alcatel Pixi Power koji ima klinac, sa 5000mAh, se puni drasticno brze (isto ima brzo punjenje). Jeste brze od P9 Lite, ali nista spektakularno.

Imam ista zapazanja i sto se tice brzog punjenja takodje.

Ma kakvo je to brzo punjenje,kada se od 0-100% puni za skoro 2 i po sata.Za koliko bi se napunila baterija,sa punjacem od 1A?

Meni se puni za jedva nešto malo više od jednog sata od 0-100%.

Koja 2 sata? Mnogo manje se puni. Doduše, koleginica ima plavi iz MTS-a, sa njenim punjacem mnogo sporo puni, a ja sa mojim dosta brze. Svakako 2 sata je preterano.

Sent from my 3310

Nazad
Vrh Dno