Šta je novo?

Huawei P10 lite

Mozda da probate da brisanjem cache-a iz recovery-a prvo, pre reseta.

Sent from my 3310

To mogu ovi što još uvek nisu uradili factory reset, za nas dvojicu je kasno :D

Ja da sam na vašem mestu, pre bilo kakvog reseta, prvo uradio samo vraćanje postavki na fabrička podešavanja.
Ne briše ništa.

Pobrkao sam forume mugy je pisao na drugom forumu o problemu sa lampicom stalno je svetlela zelenom bojom. Telefon je uzeo u mts-u, bio je dual sim.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Da,ja sam taj Mugy sa drugog foruma :) Uzeo sam u MTS-u P10 Lite plave boje,Single SIM.Posle 20-tak dana lampica za obavestenja,je u toku punjenja baterije,svetlela konstantno zeleno,bez obzira na koliko % bila baterija.Fon je prikazivao samo plavu,zelenu i jedva crvenu boju.Ostale vise nisu postojale.Odnet u MTS i poslat na servis.Mesec i po dana sam prolazio kroz teske muke i haos koji vlada u MTS-u.Na sve moguce nacine su pokusavali da isteraju svoje.Ubedjivali me da i ono sto vidim,ne vidim.Prvi problem posle vracanja fon-a sa servisa je bilo fizicko ostecenje od strane servisera (pocepana folija ispod zadnjeg stakla,lepljeni neki stikeri direktno na fon,zastitna folija unakazena.Drugi put,vracen fon sa zamenjenim zadnjim staklom i folijom,ali stavljena maticna ploca koja ima isti problem sa lampicom :D Ej,bre,u oci te gledaju i prave od tebe budalu.Ko da ja necu videti koje boje svetli lampica i kako radi.Tu sam pukao i odmah trazio novu zalbu na servis,ali da ovoga puta slusaju sta im pricam i da naglase ZAMENA,a ne POPRAVKA.Posle 2-3,su me zvali iz servisa da mi kazu da je zamena odobrena i da izaberem boju uredjaja.Uzeo sam crni,jer plavog nije bilo.Crni radi odlicno,za kasnije,videcemo ;) Inace servis je na daleko poznati Mobis.Ovo je poslednji put da sam nesto uzeo u MTS-u.Necu da ih vidim ni na slici.

Kod mene od starta pri punjenju sija samo zelena lampica, a tako je i kod drugih iz okruženja koji imaju ovaj fon. Kod prethodnog Honor 7 lite se menjala boja u zavisnosti koliko je baterija napunjena.
Plavi P10 lite uzet u MTS-u. Što se zabadanja ili drugih problema tiče sve OK, imam SD 32GB class 10.

Kod mene od starta pri punjenju sija samo zelena lampica, a tako je i kod drugih iz okruženja koji imaju ovaj fon. Kod prethodnog Honor 7 lite se menjala boja u zavisnosti koliko je baterija napunjena.
Plavi P10 lite uzet u MTS-u. Što se zabadanja ili drugih problema tiče sve OK, imam SD 32GB class 10.
Treba da menja boje. Kod mene menja. Narandzasta je do 90 posto a od 90 posto postaje plava

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Kod mene isto menja, kupljen u Mts-u, dual sim.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kod mene narandžasto pa zeleno kad dodje na 90%. A o servisima ne vredi trositi vreme, ja sam sa Begramom i Telenorom imao takve igranke, 6 puta su mi menjali tel dok mi nisu dali nov na kraju, pre par godina. Izgleda da idu svi na kartu da će stranka da se smori i odustane.

Sent from my 3310

Da li se isplati da ga zbog toga nosim u servis. Na viberu mi sija plava led za notifikaciju. Telefon je single SIM a i kod drugarice koja ima zlatni je isti slučaj. Nisam primetio druge smetnje.

Znam da je normalno već sam hteo da naglasim da ne sija samo zeleno već da je problem izgleda samo kod punjenja. E sad da li je problem hardverski ili softverski, pitanje je šta činiti, dok Mugy nije pomenuo nisam ni razmišljao o tome.
Mugy kada si pominjao da ti je fon prikazivao samo zelenu plavu i jedva crvenu boju da li si mislio na ekran ili notifikacije.

Kad punis tel, kako sija? Ako je narandžasto pa zeleno, to je ok skroz onda.

Sent from my 3310

Sad sam instalirao tapatalk pa da vidimo

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Za dual sim stigao i zvanični update...
d208c3adaecef818650e0a2935b32cb6.jpg
69ecd94d7d2162ad1023ffeba1e990bd.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kad ti stiglo ovo?

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Vrh Dno