Pobrkao sam forume mugy je pisao na drugom forumu o problemu sa lampicom stalno je svetlela zelenom bojom. Telefon je uzeo u mts-u, bio je dual sim.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Treba da menja boje. Kod mene menja. Narandzasta je do 90 posto a od 90 posto postaje plavaKod mene od starta pri punjenju sija samo zelena lampica, a tako je i kod drugih iz okruženja koji imaju ovaj fon. Kod prethodnog Honor 7 lite se menjala boja u zavisnosti koliko je baterija napunjena.
Plavi P10 lite uzet u MTS-u. Što se zabadanja ili drugih problema tiče sve OK, imam SD 32GB class 10.
A da li ti radi ta zuckasta dioda uopste, recimo kod tapatalka.....mislim mozda je problem I u softveru....nije iskljucenoKad punim stalno sija zeleno u tome je problem.
A kako ti prijavljuje recimo notifikacije kod tapatalka? To je ista boja kao kad se puni.Tako mi radi od kada sam ga kupio, pre bilo kog update
Evo sad ces dobiti notifikaciju. Zivo me zanima koje je bojeSad sam instalirao tapatalk pa da vidimo
***a, ma nema veze, bitno da svetli, sta sad. Koji je model single sim ili dyal.sim?Zelena
A kod vibera ti je ljubicasta ili I tu zelena. U stvari imas samo zelenu, da?Single sim
Za dual sim stigao i zvanični update...
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari