Šta je novo?

Huawei P10 lite

I ja ću u ponedeljak da poručim ovu kao što je Alexxx1 extra izgleda

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Evo po ko zna koji put,danas mi je zaboo mob 5x po 30 sec ...Toliko sam siznuo da mi je doslo da ga mlatnem u patos .. Od 5x ,2x se smrzo kada sam pokusao da pokrenem kameru..Jednom na glupavom fejsu...definitivno u toku sl nedelje prelazim na lg G6..Ako me i on izneveru,odoh na jabuku,koju sam do sada izbegavao sve ove god.Danas mi je bas prekipelo.

Izvadi karticu i kupi ljudsku [emoji6] jeftinije je od G6 i od tupave jabuke. Btw i jabuke koče [emoji23]

Sent from my 3310

Evo po ko zna koji put,danas mi je zaboo mob 5x po 30 sec ...Toliko sam siznuo da mi je doslo da ga mlatnem u patos .. Od 5x ,2x se smrzo kada sam pokusao da pokrenem kameru..Jednom na glupavom fejsu...definitivno u toku sl nedelje prelazim na lg G6..Ako me i on izneveru,odoh na jabuku,koju sam do sada izbegavao sve ove god.Danas mi je bas prekipelo.
Hahahaha pa ja to pisem jos odavno [emoji2]
Najgore kad mi zamrzne na 20ak sekundi kad mi je najpotrebniji ali prezivljava se nekako dok ne uzmem jabuku.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Možda je problem do SD kartice do sada nikakavo zabadnje mi se nije desilo, da li su vaši telefoni dual sim i gde ste uzeli te telefone? Ja sam uzeo telefon u Telenoru, sing sim je i nemam ubačenu SD karticu.

Kad god sam imao SD karticu u telefonu uvek sam imao neke random probleme.. ili je do toga ili ko zna sta radite sa telefonima, nemoguce da P10L zabada a P9L leti.. a mozda je i do default launchera. Uzmem od ljudi tipa, S6, P9 (regularni), P10, juce probao i P10+, i nekako deluje sve tromije i lagovito u odnosu na Nova launcher kod mene, na dosta slabijem telefonu.. bukvalno bi isao po kucama i instalirao ljudima Novu..

Poslednja izmena:
Ogranici background processe na 4. I sve ce biti ok. I moj sledeći primarni fon ce biti jabuka.

Meni jos nikad nije zabo telefon, jedino sto mi se nekad desi da ne mogu da skinem nista sa store samo stoji downloading i proradi tek posle restarta.

Da nije emui smeća, telefon bi verovatno uvek "leteo".

Ja sam X puta pisao u cemu je problem.
Nisam ograničio procese na 4, nema potrebe za tim.
Telefon uzet u Telenoru. Sve radi bez ikakvih zabadanja koje ste vi naveli.

Sent from my 3310

Btw, google app je još veće smece koje koci sam tel, zato se lepo ugasi. [emoji41]
Prebace se animacije na 0.5 cisto reda radi [emoji23]

Sent from my 3310

Ja sam presao ovde,sa Neksusa, ***, navikao na Google now launcher. I sve sam prebacio na Google aplikacije, sem dialer-a(jer ne moze). I nemam problema.

A sto gasite sve Google aplikacije? Ne trpe se sa EMUI-em, je li?

Ne gasimo sve, samo glupi google search, tj app ubija tel. A realno, nikakvu svrhu ne vidim da imam search bar [emoji23] a i ostale njene funkcije su mi meh. Ljudima kartica stara X godina i zabada im tel zbog toga, odma pljuju tel, pominju neke voćkice koje su realno tupave a i iste umeju poprilicno da zabadaju. [emoji6]

Sent from my 3310

Ugasen Google search, izvadjena sd kartica... ;)

Ograničenje procesa resava problem.

Poslednja izmena:
Stopke, cache brisni takodje [emoji6] ja imam sad 10~12 aplikacija u pozadini i sve radi ok, a imam i sd [emoji6]

Sent from my 3310

Obrisao cache particiju vise puta.

Što se tiče futrole/maske, vidim u VIPu da je original preklopna za P10 2500din, znači pojeftinila. Moram otići u ušće da vidim tamo kakvo je stanje. Trebalo bi da je sad jeftinija i za Light.
Inače nemam nikakvu zaštitu na ekranu a nosim ga u radnom odelu na poslu, u torbici, džepovima i za sad nema tragova na ekranu.

Stvarno ne znam šta radite sa tim telefonima. Ja sam sa Honor 8 lite baš stoka (Facebook, Facebook Page Manager, 2x Instagram, 2x Twitter, VK, 2x G+, 4x Gmail, Outlook, 2x Flickr... Sve šiba real time sync), nisam ograničio ništa, ugašene jedino mape i bespotrebne notifikacije, koristim Google Now redovno i čak sam u Nova Launcher ubacio i onaj Nova Google Companion da ga pokrece svajpom na levo kao na Google/Pixel Launcheru, Kingston 16GB Class10 kartica u telefonu... Nema nikakvog štuckanja niti zabadanja i izvukao mi je tako 870+ sati uptime pa je pao restart jer je legao update sistema. :D

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja se ne žalim. Ja imam dual sim i sve mi radi ok. Imao sam jedan problem sa tonom nije hteo da pusti ton na neki klip na yt restarovao sam ga i od tada nikakvih problema

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Ma brate kad zena koristi telefon mora da trokira kada se guske ne skidaju sa instagraga i facebooka , ne gase notifikaciju i ostalo.
Meni nikada nije zamrzo ili nesto imam ove whts i viber i jos ovo novine i kladionicu.
Sta one rade a to vidim po mojoj zeni dobro im i rade telefoni.
Najvise volim kada dodjem kuci a ona kaze nesto laptop ne radi i ja udjem i vidim burazeru pa dobro nije prokuvao sta si mu sve zadala.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Džaba, nekima je lakse da kukaju kako ne valja. A ja i dalje tvrdim da je tel više nego odlican, za pare koje kosta. Ne mogu očekivati neku ultra giga kameru itd. Ali je za ono što meni treba, super. [emoji41]

Sent from my 3310

Telefon je sasvim Ok za pare. Ali u poredjenju sa nekim modelima I to Huawei brenda koji su cak malo jeftiniji....diskutabilno. Ali opet nije problem u hardveru vec u Emui 5.1. koji bi trebalo da se malo ispegla za P10 lite jer je medju prvima kod Huawei sa stock firmware. Bice bolje, bez nervoze.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

pshnd@
Nista lose nisam mislio uzeo sam primer moje zene a veruj mi postujem zene to je onako narodski receno, balkanski sovinizam.
Po meni zene su zahtevniji korisnici i posto joj je ovaj P10 lite trokirao kako ona kaze uzeo sam joj A5 sada a ja nasledio njen.
Meni je suvise zenski fon i suvise mi je mali i tanak zato sam ga i stavio na prodaju

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Stvarno ne znam šta radite sa tim telefonima. Ja sam sa Honor 8 lite baš stoka (Facebook, Facebook Page Manager, 2x Instagram, 2x Twitter, VK, 2x G+, 4x Gmail, Outlook, 2x Flickr... Sve šiba real time sync), nisam ograničio ništa, ugašene jedino mape i bespotrebne notifikacije, koristim Google Now redovno i čak sam u Nova Launcher ubacio i onaj Nova Google Companion da ga pokrece svajpom na levo kao na Google/Pixel Launcheru, Kingston 16GB Class10 kartica u telefonu... Nema nikakvog štuckanja niti zabadanja i izvukao mi je tako 870+ sati uptime pa je pao restart jer je legao update sistema. :D

Zasto ne mogu da nadjem taj Google companion nigde u Novi? Imam prime btw..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Zasto ne mogu da nadjem taj Google companion nigde u Novi? Imam prime btw..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Imaš ga na ApkMirror. Ne mogu da dobiju dozvolu da ga zvanično puste preko Gplay pa ga jedino sa ApkMirror možeš svući. :)

I? Zabada?

Sent from my 3310
Da, osim kad se ograniče procesi.

Meni ovo ovako prvi put posle sto godina. U međuvremenu sam koristio lg g2, g4 i sony z3.
Džaba, nekima je lakse da kukaju kako ne valja. A ja i dalje tvrdim da je tel više nego odlican, za pare koje kosta. Ne mogu očekivati neku ultra giga kameru itd. Ali je za ono što meni treba, super. [emoji41]

Sent from my 3310
Ja ne kukam, telefon zabada iz nekog razloga, kad se ne podesi kako treba.

Nazad
Vrh Dno