Hahahaha pa ja to pisem jos odavno [emoji2]Evo po ko zna koji put,danas mi je zaboo mob 5x po 30 sec ...Toliko sam siznuo da mi je doslo da ga mlatnem u patos .. Od 5x ,2x se smrzo kada sam pokusao da pokrenem kameru..Jednom na glupavom fejsu...definitivno u toku sl nedelje prelazim na lg G6..Ako me i on izneveru,odoh na jabuku,koju sam do sada izbegavao sve ove god.Danas mi je bas prekipelo.
Ogranici background processe na 4. I sve ce biti ok. I moj sledeći primarni fon ce biti jabuka.Evo po ko zna koji put,danas mi je zaboo mob 5x po 30 sec ...Toliko sam siznuo da mi je doslo da ga mlatnem u patos .. Od 5x ,2x se smrzo kada sam pokusao da pokrenem kameru..Jednom na glupavom fejsu...definitivno u toku sl nedelje prelazim na lg G6..Ako me i on izneveru,odoh na jabuku,koju sam do sada izbegavao sve ove god.Danas mi je bas prekipelo.
Znači ja sam guska? Hvala kolega. :d :d :dkada se guske ne skidaju sa instagraga i facebooka
Zasto ne mogu da nadjem taj Google companion nigde u Novi? Imam prime btw..Stvarno ne znam šta radite sa tim telefonima. Ja sam sa Honor 8 lite baš stoka (Facebook, Facebook Page Manager, 2x Instagram, 2x Twitter, VK, 2x G+, 4x Gmail, Outlook, 2x Flickr... Sve šiba real time sync), nisam ograničio ništa, ugašene jedino mape i bespotrebne notifikacije, koristim Google Now redovno i čak sam u Nova Launcher ubacio i onaj Nova Google Companion da ga pokrece svajpom na levo kao na Google/Pixel Launcheru, Kingston 16GB Class10 kartica u telefonu... Nema nikakvog štuckanja niti zabadanja i izvukao mi je tako 870+ sati uptime pa je pao restart jer je legao update sistema.
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Imaš ga na ApkMirror. Ne mogu da dobiju dozvolu da ga zvanično puste preko Gplay pa ga jedino sa ApkMirror možeš svući.Zasto ne mogu da nadjem taj Google companion nigde u Novi? Imam prime btw..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Da, osim kad se ograniče procesi.I? Zabada?
Sent from my 3310
Meni ovo ovako prvi put posle sto godina. U međuvremenu sam koristio lg g2, g4 i sony z3.Stvarno ne znam šta radite sa tim telefonima. Ja sam sa Honor 8 lite baš stoka (Facebook, Facebook Page Manager, 2x Instagram, 2x Twitter, VK, 2x G+, 4x Gmail, Outlook, 2x Flickr... Sve šiba real time sync), nisam ograničio ništa, ugašene jedino mape i bespotrebne notifikacije, koristim Google Now redovno i čak sam u Nova Launcher ubacio i onaj Nova Google Companion da ga pokrece svajpom na levo kao na Google/Pixel Launcheru, Kingston 16GB Class10 kartica u telefonu... Nema nikakvog štuckanja niti zabadanja i izvukao mi je tako 870+ sati uptime pa je pao restart jer je legao update sistema.
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Ja ne kukam, telefon zabada iz nekog razloga, kad se ne podesi kako treba.Džaba, nekima je lakse da kukaju kako ne valja. A ja i dalje tvrdim da je tel više nego odlican, za pare koje kosta. Ne mogu očekivati neku ultra giga kameru itd. Ali je za ono što meni treba, super. [emoji41]
Sent from my 3310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari