Ja koristim cm dosta dobar a malo troši@djomla43 da mislio sam na Chrome pretraživač i kažeš da taj pretraživač guta memoriju, onda je najbolje koristiti koji pretraživač? A mape i ne koristim za navigaciju imam Sygic.
Skini CM Browser, ja ga od skoro koristim. Dobar je i Chrome, mada ume da zabode ponekad. Probas, vidis. Savet, pošto si nov u Androidu, NEMOJ skidati NIKAKVE cleanere i tako te gluposti. [emoji16]@djomla43 da mislio sam na Chrome pretraživač i kažeš da taj pretraživač guta memoriju, onda je najbolje koristiti koji pretraživač? A mape i ne koristim za navigaciju imam Sygic.
Ja sam uzeo u MTS pre 7 dana i imao sam vec 2x dobro zakucavanje telefona. Inace telefon radi super ali eto jutros na primer kada sam hteo uci u kameru telefon je zakucao na jedno dobrih 15 secundi. Msm da mu problem pravi memorijska kartica od 64gb samsungova ali iskreno necu da se cimam oko toga posto me ne iritita.Pozdrav, čitam ovu temu i vidim kako više forumaša piše o smrzavanju, blokiranju uredjaja. I iskreno ne kupuje mi se takav telefon, više bi mi odgovarao telefon po lošijim specifikacijama na papiru, ali da radi fluidno. Ako mozete da napišete da li, i koliko često blokira? thx
Druže to su gluposti. Nije mi se desilo jos da fon blokira, stuca ili slicno. Sve radi savrseno a baterija je fantazija. Topla preporuka za p10 lite.Pozdrav, čitam ovu temu i vidim kako više forumaša piše o smrzavanju, blokiranju uredjaja. I iskreno ne kupuje mi se takav telefon, više bi mi odgovarao telefon po lošijim specifikacijama na papiru, ali da radi fluidno. Ako mozete da napišete da li, i koliko često blokira? thx
To sto se tebi nije dogodilo ti ne daje za pravo da ga kazes da da su to gluposti i da se ne dešava, pogotovo kada barem 3 coveka iznad kazu da im se desava.Druže to su gluposti. Nije mi se desilo jos da fon blokira, stuca ili slicno. Sve radi savrseno a baterija je fantazija. Topla preporuka za p10 lite.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
To sto se tebi nije dogodilo ti ne daje za pravo da ga kazes da da su to gluposti i da se ne dešava, pogotovo kada barem 3 coveka iznad kazu da im se desava.
Meni lično se desava da npr udjem u kameru sa lock screena i da cekam po 10ak sekundi da kamera pocne da funkcioniše ili dok listam instagram i stigne mi poruka na mesindzeru telefon zaglupi momentalno i laguje dok se ne ugasi jedna ili druga aplikacija. Naravno ima jos dosta slucajeva koje sam navodio i pre. Uglavnom ko koristi drustvene mreze dosta i kome se koriscenje telefona ne svodi na citanje blica i gledanje najboljih momenata iz Zadruge, parova itd. onda ce sigurno naići na ovakve situacije.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari