Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ides u podešavanja, aplikacije, izaberes mape i disable. Tako za google app takodje. Posle toga, ne mora, ali je korisno, obrišeš cache iz recivery-a i vozi. [emoji41]

Sent from my 3310

Generalno, mape i ne moras, ako ih koristis. Mada, skini Here mape, imas i offline mode, tako da su one pun pogodak.

Sent from my 3310

@djomla43 da mislio sam na Chrome pretraživač i kažeš da taj pretraživač guta memoriju, onda je najbolje koristiti koji pretraživač? A mape i ne koristim za navigaciju imam Sygic.

@djomla43 da mislio sam na Chrome pretraživač i kažeš da taj pretraživač guta memoriju, onda je najbolje koristiti koji pretraživač? A mape i ne koristim za navigaciju imam Sygic.
Ja koristim cm dosta dobar a malo troši

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Skini CM Browser, ja ga od skoro koristim. Dobar je i Chrome, mada ume da zabode ponekad. Probas, vidis. Savet, pošto si nov u Androidu, NEMOJ skidati NIKAKVE cleanere i tako te gluposti. [emoji16]

Sent from my 3310

Chrome sa skinom Samsunga? [emoji16] ne hvala [emoji23]

Sent from my 3310

Nije klasično Samsung TouchWiz đubre ...
Probaj, stvarno je OK browser ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Klasika... Boat browser cca 25-30mb, CM 20mb, Samsung browser 125 mb :D Svaki im je posao takav :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Al lep [emoji106][emoji16][emoji23]

Pozdrav, čitam ovu temu i vidim kako više forumaša piše o smrzavanju, blokiranju uredjaja. I iskreno ne kupuje mi se takav telefon, više bi mi odgovarao telefon po lošijim specifikacijama na papiru, ali da radi fluidno. Ako mozete da napišete da li, i koliko često blokira? thx

Kom smrzavanju? Vidis kako je vreme napolju [emoji16]
Ima i nas koji se uopste ne zale na tel, tako da [emoji41]

Sent from my 3310

Super, jer tel na papiru deluje super, a i odlično izgleda.
A zna da nervira kada zablokira, i ne obavlja ni osnovnu funkciju, a to je ipak telefon :)

Za te pare je super. [emoji41] nosio sam Htc one m7 kad je izašao, LG g3, G4 kad su izašli, generalno sam uvek imao jače aparate, ovaj je odlican. [emoji41]

Sent from my 3310

Imam telefon 4 meseca, ni jedan jedini put nije imao bilo kakvih problema. Restartovan 3 puta da obavi apdejt i to je to.

Pozdrav, čitam ovu temu i vidim kako više forumaša piše o smrzavanju, blokiranju uredjaja. I iskreno ne kupuje mi se takav telefon, više bi mi odgovarao telefon po lošijim specifikacijama na papiru, ali da radi fluidno. Ako mozete da napišete da li, i koliko često blokira? thx
Ja sam uzeo u MTS pre 7 dana i imao sam vec 2x dobro zakucavanje telefona. Inace telefon radi super ali eto jutros na primer kada sam hteo uci u kameru telefon je zakucao na jedno dobrih 15 secundi. Msm da mu problem pravi memorijska kartica od 64gb samsungova ali iskreno necu da se cimam oko toga posto me ne iritita.

Supruga koristi 6 meseci telefon i maksimalno ga maltretira ne pamtim da je ikad restartovala telefon namerno sem kad joj se isprazni baterija. Nema naviku ni da gasi aplikacije kad izadje iz istih vec samo tera dalje i do sada nikad nije zablokirao niti stucnuo a koristi ga kao dual sim. Ona je prezadovoljna a i ja ne gnjavi me pitanjima tipa a sto sad ovo nece, pa ovo opet koci itd.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Kod mene je dual SIM varijanta već 5 meseci i ne zabada, a maltretiram ga maximalno. Nije rutovan i ne koristim memorijsku. Radi dobro i mogu da kažem da sam zadovoljan. Da nije tako već bih ga promenio do sad.

Ja sam se zalio na smrzavanje...I isto imam samsung karticu 64gb..Ona je problem...Tako da..Kao sto je vec neko rekao,kartice brljave najvise.. Uskoro mi stize g6 pa cu bas da uporedim koji je pouzdaniji

Spora kartica ubija tel. Ja sam uzeo skoro sdhc class 10, sve radi kako valja.

Sent from my 3310

Druže to su gluposti. Nije mi se desilo jos da fon blokira, stuca ili slicno. Sve radi savrseno a baterija je fantazija. Topla preporuka za p10 lite.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Druže to su gluposti. Nije mi se desilo jos da fon blokira, stuca ili slicno. Sve radi savrseno a baterija je fantazija. Topla preporuka za p10 lite.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
To sto se tebi nije dogodilo ti ne daje za pravo da ga kazes da da su to gluposti i da se ne dešava, pogotovo kada barem 3 coveka iznad kazu da im se desava.

Meni lično se desava da npr udjem u kameru sa lock screena i da cekam po 10ak sekundi da kamera pocne da funkcioniše ili dok listam instagram i stigne mi poruka na mesindzeru telefon zaglupi momentalno i laguje dok se ne ugasi jedna ili druga aplikacija. Naravno ima jos dosta slucajeva koje sam navodio i pre. Uglavnom ko koristi drustvene mreze dosta i kome se koriscenje telefona ne svodi na citanje blica i gledanje najboljih momenata iz Zadruge, parova itd. onda ce sigurno naići na ovakve situacije.

Poslednja izmena:
Tablet fan, imas li memorijsku u telefonu? Ako imas, probaj da je izvadis i koristi normalno tel, pa javi jel ima tih problema. Koleginici je zabadao tel (doduše p9l) sa instagramom i sl, sve dok nismo izvadili memorijsku i obrisali cache iz recovery-a. I sad vec mesecima radi kako treba. Nije više brisala cache, ne ume [emoji16]

Sent from my 3310

To sto se tebi nije dogodilo ti ne daje za pravo da ga kazes da da su to gluposti i da se ne dešava, pogotovo kada barem 3 coveka iznad kazu da im se desava.

Meni lično se desava da npr udjem u kameru sa lock screena i da cekam po 10ak sekundi da kamera pocne da funkcioniše ili dok listam instagram i stigne mi poruka na mesindzeru telefon zaglupi momentalno i laguje dok se ne ugasi jedna ili druga aplikacija. Naravno ima jos dosta slucajeva koje sam navodio i pre. Uglavnom ko koristi drustvene mreze dosta i kome se koriscenje telefona ne svodi na citanje blica i gledanje najboljih momenata iz Zadruge, parova itd. onda ce sigurno naići na ovakve situacije.

Ja se slazem sa covekom,isto mi se desava,zakuca da mogu samo da ga pustim da se smiluje i proradi.. O androidu znam mnogo..Pocevsi od 2009.God pa do dana danasnjeg.. Ovde je problem memorijska,ali ne verujem da je samo to..Nusam imao vremena da testiram detaljno,ali sam primetio da kad zabode,na tih 15sec,ram biva spusten na 1gb slobodnog..pojedu ga glupavi fb mesindzer i ostale drustvene stvari..Fb je najgora aplikacija od kad postoji android.. Mislim da cim se malo optereti krece da zabada..E sad,izbaciju karticu na par dana da vidim kako se ponasa.. Suma sumarum,ako ga koristis kako treba,sto znaci da ima 4+h screen on time..Ocekuj da zabode gotovo 99% ...I da,moram da kazem da mi je baterija kad sam ga uzeo cepala do 5+ screen on..Sa posl updateom ne mogu prebacim 3,5-4h..

Zezala kamera i na P9l do poslednjeg update-a, kad su je sredili.

Problem sam resio koriscenjem druge app za kameru.

Izbacio bih ja memorijsku samo ne znam kako da cu bez memorije [emoji1]
Probacu sutra pa javljam je'l pomaze ista.

Probaj bez nje dan, dva. Ako radi kako treba, eto ti problema [emoji41] a rešenje je nova.

Sent from my 3310

Vrh Dno