Šta je novo?

Huawei P10 lite

Pokušavam da podesim tastatura da bude qwerty umesto da bude qwertz probao tamo gde ide unos tamo podesim srpski latinica izgled qwerty ali jok. Šta sam propustio?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nabaci SwiftKey. To ti je Microsoftova. Meni je posle WP/W10m najbolje legla. :)

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Pozdrav svima. Sutra bih trebao kupiti novi mobitel, a p10 lite mi se cini kao najbolji u cjenovnom rangu do 250e. Zanima me da li je moguce koristenje dual sim opcije i neka iskustva korisnika o kameri,ekranu i bateriji, jer sam citao da mu baterija i nije bas pohvaljena. Nakon problematicne Xperie Z3 nadam se da ce ovaj biti pun pogodak :D

Djomla, sa koje mreze ti je telefon? Moj je sim free, al' i dalje je na B124 i nema nikakav update preko ota.

Pozdrav svima. Sutra bih trebao kupiti novi mobitel, a p10 lite mi se cini kao najbolji u cjenovnom rangu do 250e. Zanima me da li je moguce koristenje dual sim opcije i neka iskustva korisnika o kameri,ekranu i bateriji, jer sam citao da mu baterija i nije bas pohvaljena. Nakon problematicne Xperie Z3 nadam se da ce ovaj biti pun pogodak :D

Ne znam kakve glasine si cuo o bateriji al meni baterija drzi barem 3 dana uz prosecno dnevno drdanje..uz to ima i brzo punjenje.

A meni uz hardcore drndanje drzala dan

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Djomla, sa koje mreze ti je telefon? Moj je sim free, al' i dalje je na B124 i nema nikakav update preko ota.

Kod mene je B170, uzet kod vipa. Imam utisak da je bolje radio pre nego što je ažuriran. Elem, naručio sam juče honor 9 isto preko vipa a ovaj ću da dam klinki pa ću da uradim factory reset, možda će prestati bagovi sa pop up porukama. U poslednje vreme mi se nekoliko puta desilo da opera prijavi not responding. Nisam oduševljen telefonom, verovatno je razlog što sam pre njega imao 5X koji je odlično radio. Jedino je baterija bolja kod P10 lite.

Poslednja izmena:
Ja sam zadovoljan baterijom. Narocito brzo punjenje

Poslednja izmena:
Mene samo zanima sto je tolika razlika u verzijama? Je l' ima neki nacin da se forsuje update?

Zanima me gde ima da se kupi original maska i koja bi cena bila. Gledao sam nilkin crnu lepa je ali je 1500 din. Kontam da je toliko i original pa ako jeste onda bolje da kupim original. Ne bih da ga nosim bez zaštite jer je zadnja strana od stakla.

Sent from mTalk

Imas nillkin na kp za 1000din i dobije se folija gratis.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja sam uzeo ovu

Ultra Thin Back Protection Cases For Huawei P10 Lite Matte PC Full Hard Case For Huawei P10 lite P10 Plus Cover
http://s.aliexpress.com/6vUB7BRb
(from AliExpress Android)
Tanka je, crna, za 270 dinara je odlična.

Ova sa AliExpressa izgleda dobro.

No, sto se tice ovih Nillkinovih. Da li ima i u cemu je razlika izmedju modela Super Frost, Scrub i Sparkle..i koja se preporucuje ?

Superfrost je isto sto i scrub, to je klasican case, a sparkle je na preklop.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ova crna sa alija je jako elegantna i nije skupa, gledaću da je poručim. A da li ima kod nas da se uzme originalna maska?

@TosaNS da malo pročitate ovu temu u nazad, imali bi sve informacije, i gde i koliko novca i utisci i......

Kod mene je B170, uzet kod vipa. Imam utisak da je bolje radio pre nego što je ažuriran. Elem, naručio sam juče honor 9 isto preko vipa a ovaj ću da dam klinki pa ću da uradim factory reset, možda će prestati bagovi sa pop up porukama. U poslednje vreme mi se nekoliko puta desilo da opera prijavi not responding. Nisam oduševljen telefonom, verovatno je razlog što sam pre njega imao 5X koji je odlično radio. Jedino je baterija bolja kod P10 lite.
Ja koristim Maxthon browser I nikad, ali nikad nije javio not responding. Pop up nisam doživeo za ovih par meseci. Imam Hi security anti virus I savremena na vreme prečešljam sistem sa njim. Pobije sva g***a i gotova stvar. U pozadini mi je uvek minimum 10 aplikacija, a telefon ne pamtim kad sam ugasio sem kad ode baterija. Tako da kad čitam neke postoje, kao da ne posedujemo iste aparate.

i moj je sa telenora,radi sasvim pristojno inace, ali je imao dva smrzavanja od po 15-tak sekundi, u oba slucaja sam koristio Firefox i bio na benchu, i otvarao slike sa externih linkova. Izbaci me na home screen na kraju sa porukom da Firefox ne reaguje.
ovako je sasvim solidan telefon,baterija pristojna, jedino ne mogu da se naviknem na velicinu ekrana,ispod 5,7 mi ne odgovara.

Firefox i bench.. why, tapatalk nista?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Samo u toj situaciji , kad u toj kombinaciji otvaram atachmente... Inače tapatalk nisam nikad koristio

Pa zasto :) Probaj, ne moze bolje za forumasenje, bolje mi je i od desktopa..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

heheh jednostavno nisam...probacu :)

ne bi to trebalo da se dogadja,ali se ocigledno ne slazu firefox apk i fon

Da li je neko uzeo, posto vidim da su se pojavila, ono 5D zakrivljeno staklo za P10Lite i jel ima nekih komentara? Vredi li uzimati ili ne?

CM Browser je odlican, batali FF [emoji16]

Sent from my 3310

A šta fali google pretraživaču? Koji ekvilajzer da stavim i da li ima nekog efekta? Više bi mi odgovaralo da ima neku svoju varijantu za podešavanj kvaliteta zvuka ono što sam našao je efekat sws slušalica i to je to!?

Kakav google? Chrome mislis? Mnogo jede RAM-a, a sam Google app ugasis, nema potrebe za istom. I mape takodje gasi, ako ih ne koristis. Te dve aplikacije najviše guse tel. Svaki, ne samo ovaj [emoji16]

Sent from my 3310

I gde nadje podešavanja za ekvilajzere? [emoji16] ja nemam u stock aplikaciji za muziku.

Sent from my 3310

Kako ugasiti mape?

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno