Šta je novo?

Huawei P10 lite

Izgleda da je do memorijske..Navodno kalsa 10..Ima da je progutaju tamo gde sam je kupio.. 10 im majke :D ..Testiram jos..Ali rekao bih da je to p.s. ako je memorijska,kako je 2 meseca radilo sve glatko? Hm

Hm, pa mozda je 2 meseca bila ispravna, pa se sad pokvarila? Prilicno ocigledno. Plus Samsung nije nikakav autoritet u svetu memorija, to je bukvalno poslednje sto bih ja uzeo.

Samsung samo usisivac, ostalo nista [emoji23]

Sent from my 3310

Citas mi misli. Od svih Samsung uredjaja koje sam imao, samo usisivac nije zezao :D

Hahahahhahahah, mi smo na poslu uzeli neki usisivac njihov, radi lepo [emoji23] a ja sam daaaaaaavno imao čak 2 Samsung telefona, kad je retko ko znao za Samsung [emoji23]

Sent from my 3310

Formatirao karticu,i za sada nisam doziveo zamrzavanje...Cekam,pratim,pa cemo videti.. Uzeo sam nju preko,jer je bila povoljna..Dok sam imao G4,fotkao dosta jer je camera ubica,a i u dng formatu mi je cuvalo,pa mi je trebala memorija..Sada,mogu i bez nje na ovome

Bio dobar G4, ali me smorio pa sam se rešio istog [emoji41]

Sent from my 3310

Ova moja kartica sto mi je u p10 je isto bila u G4. Moguće da je G4 toliko los da je kvario i memorijsku karticu a ne samo matičnu ploču [emoji1]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Hahahhahahaha, ne verujem, meni je isto bila u G4 pre ovoga, i nema problema. Sem što sam skoro pokušao neke silne pesme da prebacim iz foldera u drugi i zabola mi kartica [emoji23] tj udaren je write protect, i mora je bacim [emoji23]

Sent from my 3310

Već duže vreme se patim sa raznim bloatware aplikacijama kao što su Parallel Space i Multiple Accounts. Ko je koristio zna kako to đubre srče bateriju. Danas nađem na XDA ovo. Uz malo muke rezultat je sledeći
dd4a0d80bbab87f265caeb3636c4f136.jpg

Ko što rekoh, dugo sam se patio sa bloatwareom, tako da je ovo sad milina, a pritom radi kao sat. Meni lično ovo treba zbog Vibera jer mi je neophodan na oba broja, ali može da se klonira bilo koja aplikacija, pa kom treba nek izvoli.

Poslednja izmena:
Meni na G4 otisla ploca,hteo sam da crknem od muke :D .. Sredio sam je jednom,sam,ali drugi put joj nije bilo spasa...E peobacu ovo za tween app..Paralell space me ubi

Citam da pojedini imaju problema sa P10 Lite, na kraju ce ispasti da svuda zezaju SD kartice. Ja nemam SD kartu (imam dual sim pa su mi oba mesta zauzeta) i stvarno telefon radi kao zmaj, do sada sam uvek koristio da ih tako nazovem telefone vise klase, ovo mi je prvi "ekonomski" model i malo je reci da sam zadovoljan.

Zeza SD i na p9 lite

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Ja od poslednjeg apdejta imam povremeno problem kad mi stigne sms ili poruka na viber. Nije cesto, tj. desilo mi se 7-8 puta samo. Naime kada ne vidim pop up poruku odmah nego posle nekog vremena i otkljucam telefon da bih video poruku bude mi otvoreno nekoliko drugih aplikacija, tipa imenik, beleske,... i nece da se zatvore na "Back" taster nego moram da idem ili na srednji da se vratim na pocetni ekran, sto nekad isto nece ili da odem na desni i izbacim te aplikacije iz kesha.

Povremeno mi stigne obavestenje tipa da su pronadjene aplikacije koje pojacano trose bateriju ( viber, capture ). Jel postoji negde neko podesavanje da mi te poruke vise ne stizu ?

Povremeno mi stigne obavestenje tipa da su pronadjene aplikacije koje pojacano trose bateriju ( viber, capture ). Jel postoji negde neko podesavanje da mi te poruke vise ne stizu ?
Settings>Battery pa imas gore podesavanja i onda prvo podesavanje iskljucis.

Ako jos nekog nervira defoult dialer i zeli stock android verziju, meni lepo radi guglova "Phone" aplikacija. Guglajte google dialer i idite na prvi apkmirror link.

Mene je licno defoult huawei dialer izbacivao iz takta sa svojim feature-om da favorites kontakti nisu odmah vidljivi...

@tablet_fan da ne znas mozda kako da dodjem do pregleda najvecih potrosaca struje za mesec dana. Daje mi samo jedan dan da pogledam, ne i range da odaberem?

@tablet_fan da ne znas mozda kako da dodjem do pregleda najvecih potrosaca struje za mesec dana. Daje mi samo jedan dan da pogledam, ne i range da odaberem?

Ne verujem da to mozes da odradis bez neke dodatne aplikacije namenjene za to.

Korisnik sam Huawei p10 lite od 31.5.2017.
Desio se problem sa telefonom prvo je poceo da gubi mrezu a zatim je ekran prestao da radi.
Telefon je u servisu od 21.8.2017 do 13.9.2017 salju mi poruku da dodjem u poslovnicu i preuzmem uredjaj.
Odlazim 14.9 i sokiram se dok covek iznosi mobilni iz magacina uvijen u papir i zavezan sa ( gumicom ima vise namena ) sada sta ce se dalje desavati videcemo.
Pritom agonije sa servisom katastrofa i mnogo losa iskustva!!!
Ali sto se telefona tice Ok je sve radilo dok se nije desio ovaj problem.

Kad misle kinezi da izbace kernel?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Evo i ja da se prijavim u grupu sa dva "problema"[emoji16]
Pre par dana smanjim zvono nesto iznad minimuma, nakon nekog vremena pojacam, medjutim samo se opet smanjivalo, rešenje restart. Drugi problem je Chrome pravio, nije hteo da skida nista sa neta, kaže nema SD. Samo sam disableovao i ponovo enableovao Chrome. Cisto ako neko bude imao ovaj problem sa Chromeom da zna rešenje. Ostalo sve radi kako treba [emoji41]

Sent from my 3310

Imas mnogo boljih browsera od Chrome svakako.

CM browser se meni odlicno pokazao na P9 Lite, i Samsung browser je dobar.

Hvala na savetu, probacu CM. Smara i mene Chrome, ali navika je cudo. [emoji16]

Sent from my 3310

Telefonom sam veoma zadovoljan, imam ga oko 4 meseca, ali jedini ovlašćeni servis (Mobis Electronic) je razočaravajući, nedopustivo loš, jednom rečju - katastrofa! Nije mi jasno da jedna tako ozbiljna firma kao što je Huawei dozvoli sebi ovako nešto. Sumnjam da bih se ikada ponovo opredelio za Huawei telefon, ma koliko dobar bio, znajući ovo što sada znam.

Razbio sam zadnje staklo. Telefon je radio, samo sam zalepio providnu foliju da se slučajno ne raspadne. Kako je drug mesec dana pre mene razbio ekran, i preko VIP-a (da ne izgubi garanciju) čekao deo već mesec dana, pozvao sam direktno ovlašćeni servis. Devojka reče oko 5000 dinara, moram da donesem telefon da se utvrdi kvar i naruči deo, a čeka se uglavnom više od 30 dana! U redu, pošto je moj telefon funkcionalan, pitam da ga donesem da utvrde kvar, naruče deo i pozovu me kad stigne. Ne može, mora telefon da ostane. Shvatam, ponudim da platim deo i popravku unapred, da ne rizikuju ako odustanem (kao da niko više neće razbiti staklo!), ali - NE MOŽE! Zašto? Pa, ima puno sličnih telefona pa bi moglo da dođe do greške! Zamislite... Nasmejem se i objasnim da ja imam ime i prezime a telefon IMEI, ali, kaže devojka, ne bi bilo u redu da meni odmah zamene a drugi čekaju. Pomislih da li da se smejem ili da plačem! Objasnim joj da i ja čekam, samo koristim telefon u međuvremenu, i ponovo da ću sve unapred da platim, ali i dalje ne može. Tad mi je sve bilo jasno i odustao sam. Pozvao sam prvi servis sa Googla i zamenio staklo za 25 eur, danas za sutra.

Moj drug čeka ekran već dva i po meseca, pre neki dan su mu rekli da je deo na carini i da će sve biti gotovo za 15 dana! Sramota.

Koliko je samo P10 Lite telefona zvanično prodato u Srbiji, preko operatera, i koliko će ih još biti prodato, a ovlašćeni servis ne može da naruči nekoliko najugroženijih delova da ima na lageru - staklo sa prednje (ekran) i zadnje strane. Kao da će da se pokvare čak i ako ih ne ugrade odmah ili uskoro, da im ne istekne rok trajanja možda. I odakle i kako ti delovi putuje mesecima, kada ja naručim iz Kine bilo šta, preko AliEx-a, i najsporijim načinom isporuke, besplatno, stigne za 2-3 nedelje?

Za mene stvarno neprihvatljivo.

Ne znam da li je bas do Mobisa, meni su na g4 zamenili plocu za manje od 7 dana i to za vreme praznika.

Evo i ja da se prijavim u grupu sa dva "problema"[emoji16]
Pre par dana smanjim zvono nesto iznad minimuma, nakon nekog vremena pojacam, medjutim samo se opet smanjivalo, rešenje restart. Drugi problem je Chrome pravio, nije hteo da skida nista sa neta, kaže nema SD. Samo sam disableovao i ponovo enableovao Chrome. Cisto ako neko bude imao ovaj problem sa Chromeom da zna rešenje. Ostalo sve radi kako treba [emoji41]

Sent from my 3310
Ovo sa zvonom se desavalo i kod mene i i sto tako samo restart pomagao

Meni od svega najvise instagram baguje, crashuje u kameri i kada mi neko neko posalje dm iskoci mi stara poruka neka random gore..

Ja nisam mogao da zgutam ova stuckanja i presao na honor9.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Ti si u lovi [emoji16]
Salu na stranu, opako izgleda H9, meni ugovor zarobljen u Telenoru, tako da vi morati da zivim sa P10L [emoji16]

Sent from my 3310

Nazad
Vrh Dno