Šta je novo?

Huawei P10 lite

Imam telefon vec dva meseca i radi besprekorno. Zaista nemam nikakvih primedbi.

Medjutim, primetio sam da na jednom mestu ima nesto zuto koje se primecuje kad je na ekranu neka svetla boja, najvise kad je bela. Zanima me da li je neko imao slicna iskusta, sta bi to moglo da bude? Na ivici ekrana mi se pocinje folija da odlepljuje (monster skin), da li to moze da bude od prasine koja se eventualno uvukla? Ili je ekran?

Inace, telefon sam uzeo preko lika sa Kupujem Prodajem i imam garanciju na godinu dana.

Verovatno lepak od folije. Probaj da skines foliju i obrises ekran.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jeste, bilo je do folije. Sada je sve kristalno cisto. Ode mi 1000 dinara (plus jos 1000 za novu) ali mi je izuzetno drago sto nije do ekrana.

Može savet?
Nokia 6 ili P10 lite

Meni danas pade telefon na ekran ,iz dzeba,i puce zastitno staklo samo tako...Btw i dalje mi se desava da zabode i 20sec nema sanse da ista uradim...Neka app to sve pravi...Mislim da je mozda glupi FB,jer ocajnije app nema.. Ali pocinje strasno da me nervira sve to..Do sada ni je dan tel mi se nije freezovao tako..Sve savete odavde sam pokusao,i dalje se desava,sem kada limitiram procese na 4... Pocecu ja da razmisljam gde da nadjem lare za lg v30

Sačekaj Xiaomi Mi A1

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Drugari, ako neko trazi zakrivljeno zastitno staklo za p10 lite koje naleze lepo, evo nasao sam u Novom Sadu, cena 700din. Nisam siguran da li smem da ostavim detalje radnje? Nalazi se u podzemnom prolazu kod Zmaj Jovine u centru, wolf mobile se zove radnja, koliko sam video imaju vise boja u ponudi. Mogu da potvrdim da staklo definitivno lepo naleze celom povrsinom ekrana, samo mi se cini da imam vise refleksije sada (tipa da kada je na ekranu crno nesto mogu da vidim svoj odraz vise nego bez stakla) mada moguce da se tripujem... evo nekoliko slika
45137dda2b23a5b1e548078494a72927.jpg
82e27bc3d0cb118ef4c9cd51512d2e3d.jpg
98add0febd761eef1580246376941a99.jpg
ceac71ca59979e2403752b34868136a4.jpg

Meni danas pade telefon na ekran ,iz dzeba,i puce zastitno staklo samo tako...Btw i dalje mi se desava da zabode i 20sec nema sanse da ista uradim...Neka app to sve pravi...Mislim da je mozda glupi FB,jer ocajnije app nema.. Ali pocinje strasno da me nervira sve to..Do sada ni je dan tel mi se nije freezovao tako..Sve savete odavde sam pokusao,i dalje se desava,sem kada limitiram procese na 4... Pocecu ja da razmisljam gde da nadjem lare za lg v30
Samo blokada procesa na 4 :) ili brisanje problematicne app. Fejs insta ne znam sta bi drugo moglo.

Cache iz recovery-a brisi. Mozda i memorijska, ako je ubačena, pravi problem. Ako je stara, spora.

Sent from my 3310

Otkada sam uradio reset posle apdejta na b183 nisam imao nijedno zamrzavanje, fon radi sasvim normalno. Instaliran fejs i sve ostalo i nista vise ne pravi probleme.

Ja bez reseta, bez limitiranih procesa i sl, bez ikakvih problema sve radi. Pritom mi je ovo prvi "slabiji" fon, pre ovoga sam uglavnom imao jače telefone.

Sent from my 3310

Ni jedno zabadanje nisam imao od kad sam ga uzeo, dva meseca već, a ne ispuštam ga iz ruke.

Takođe da se priključim pozitivnoj strani, telefon imam od marta-aprila i nikakvih problema nemam, bez ikakvih limitiranja, brisanja cashe I sl.

Aktivno ga koristim za heavy-use, i ni jednom me nije izdao, radi kao sat.

@Sljammy
Ajde mani me se tih kliničkih fora, lepo sam te pitao dal imaš dotični uređaj, pošto kažeš da je bolji od P10 Lite, pa da ljudi ovde vide iskustva i poređenje, možda bi nekom značilo.

Mislio sam da je provokacija s obzirom da sam napisao u ovoj temi, izvini.
Probao sam je samo na kratko pa ne bih mogao neko detaljnije poredjenje. Stock rom je znacajna prednost, posebno ako ispostuju update kao sto je najavljeno.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Je'l zna neko moze li se ikako pojacati zvuk na 3.5mm izlazu posto bez ruta ne nalazim resenje.
Sve vise pocinje da me nervira telefon i sve mi se cini da ce biti zamenjen uskoro.

Moracu ja da odradim reset definitivno.. Brisao sam cache kz recoverya,sve zivo sam pokusao..Ostalo je jos da smaknem ove glupave app,pa da vidim...Ne desava se zabadanje cesto,ali ae desava..Sto neko rece..Do sada sam uvek imao jace telefone i nije to bio problem..Dok sam imao Nexus,odmorio sam se.. Mada fon za te pare je savrsen,da se ne lazemo...Mislim da bi tek bio masina da nema ovaj skin od 10gb :D

Meni ne zabada ništa, uzeo sam ga pre 10 dana samo disejblovao fabricke aplikacije.
Taj reset keša je glupost jer android iznova pravi novi stalno

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Nije glupost. Veruj mi ;) koleginici p9 lite zabadao najstrašnije, cim sam obrisao iz recovery-a cache, kao nov, i mesecima radi kako valja.

Sent from my 3310

Pravi cache iznova, i vremenom valja brisati. Jer bi nastavio da gomila i gomila. Ume i po par GB da zauzme. Nisu to baš rešili kako valja. [emoji23]

Sent from my 3310

@tablet_fan meni je ok zvuk, slusam na sluskama koje su došle sa njim.

Sent from my 3310

Obrisao si cache neke aplikacije koja ti je pravila problem pa misliš da ti je brisanje kompletnog keša rešilo stvar. Isti efekat samo uz manje cimanja bi dobio da si izolovao tu aplikaciju i obrisao samo nju ili njen keš.
Ljudi trpaju svašta bespotrebno na telefon od antivirusa, pet različitih aplikacija za muziku, cleanere i koješta a to više ****** pravi nego što koristi.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ne pricam o pojedinačnoj aplikaciji i njenom cache-u, već o kompletnom cache-u.
Ja lično problem nikakav nemam sa telefonom [emoji41]

Sent from my 3310

Greška[emoji3]

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno