I moj je dual iz Gigatrona i nisam dobio update. A sim kartica nema nikakve veze sa tim.Meni je dual sim uzet u gigatronu a vip karticu koristim
Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka
Meni od ovog b183 fon poceo da brljavi. Fingerprint cas radi, cas ne, face i mesenger se posvadjali i ne komuniciraju, koci strasno.... Dal da ga resetujem?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Developer options pa background process limit.. At most 4 process. Trebalo bi da sredi.Meni kocio do sad..A sad cu tek da vidim da li ce..Pa idi na reset ako te ne mrzi da radis sve iz pocetka.. Ja i dalje ne verujem da p9lite radi ko sat,a da ovaj zabada.. A nahvalio sam gaaa...Sad pratim stanje
Developer options pa background process limit.. At most 4 process. Trebalo bi da sredi.
Evo jedan edit posle ovog apdejta, sinoc nisam mogao da se nakacim ni na mobilne podatke. Sta uradise[emoji33] [emoji23]
Ne vidim razliku u radu, pre(dok radi normalno) i posle paljenja.Probao..to sve sredi..Ali brate necu samo 4 procesa..Nisam kupio tel da bi ja njemu gasio procese..Nije ovo 2009.God.. Ima da radi,za sta mu zvrjiji1.3Gb rama nekorisceno
Jel hoces da smanjis do kraja ili samo da bude tise od ringtone-a?Još jedno pitanje, može li ikako da se smanji samo ton za notifikacije, bes da se smanji ringtone?
Ne vidim razliku u radu, pre(dok radi normalno) i posle paljenja.
Nećeš naći ni jedno da leže skroz kako treba, sva su ili kraća ili se po ivicama vidi da ne leže.Dajte neki link sa alija ako je ko uzimao tempered glass odatle, uzeo sam odmah jedno kod nas u radnji, ali je kratko po ivicama. Ako je neko uzimao a da paše potpuno.
Jedino chrome. Ostalo je sve full. Njega mozes da zakljucas da uvek bude u ramu.Ima razlike kada se ukljuci ... Poubija skoro sve pozadinske app,i tipa chroome reloaduje,stranu po stranu..On posle screen off,poubija sve sem njemu random 4 procesa koja ostavi..Kada ides na on,i hoces u chrome recimo,on reload sve .. Dok bez tog ukljucenog,on drzi X app u pozadini,sto je i poenta 3gb rama.. No dobro..Ovo resenje sto si rekao,zaista ubrza sve..Ali nije permanentno resenje za mene licno
Nema.Jel ima i na zadnjoj kameri ovaj bokeh kao i na prednjoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari