Šta je novo?

Huawei P10 lite

Meni je dual sim uzet u gigatronu a vip karticu koristim

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Ma znam samo kažem. I meni još na b124

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Meni od ovog b183 fon poceo da brljavi. Fingerprint cas radi, cas ne, face i mesenger se posvadjali i ne komuniciraju, koci strasno.... Dal da ga resetujem?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni kocio do sad..A sad cu tek da vidim da li ce..Pa idi na reset ako te ne mrzi da radis sve iz pocetka :) .. Ja i dalje ne verujem da p9lite radi ko sat,a da ovaj zabada.. A nahvalio sam gaaa...Sad pratim stanje

Imam telefon oko 3 meseca, ovo mu je drugi update, radi bez mane, nikad nije štucnuo. Vidim da su popravili da prilikom gašenja BT iz trake ikonica se pravilno menja u zavisnosti od statusa.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Meni od ovog b183 fon poceo da brljavi. Fingerprint cas radi, cas ne, face i mesenger se posvadjali i ne komuniciraju, koci strasno.... Dal da ga resetujem?

Meni kocio do sad..A sad cu tek da vidim da li ce..Pa idi na reset ako te ne mrzi da radis sve iz pocetka :) .. Ja i dalje ne verujem da p9lite radi ko sat,a da ovaj zabada.. A nahvalio sam gaaa...Sad pratim stanje
Developer options pa background process limit.. At most 4 process. Trebalo bi da sredi.

Evo jedan edit posle ovog apdejta, sinoc nisam mogao da se nakacim ni na mobilne podatke. Sta uradise[emoji33] [emoji23]

Developer options pa background process limit.. At most 4 process. Trebalo bi da sredi.

Probao..to sve sredi..Ali brate necu samo 4 procesa..Nisam kupio tel da bi ja njemu gasio procese..Nije ovo 2009.God.. Ima da radi,za sta mu zvrjiji1.3Gb rama nekorisceno

Evo jedan edit posle ovog apdejta, sinoc nisam mogao da se nakacim ni na mobilne podatke. Sta uradise[emoji33] [emoji23]

Isti slucaj danas posle updatea na b183...Izasao sam iz dometa wifi-a,i nece mobile data pa to ti je..A pre toga je radilo,mislim danas ko kretno..Morao sam na airplane mod on off,pa proradi...Daleko od toga da pljujem telefon,ali poceo je da me nervira opasno zabadanjem..Mada posle ovog upadea se malo popravio

Odradite clear cache particije ako vam zabada, hoce da zaglupi nekad zbog toga.

Ugasite telefon, volume up+power button dok se ne upali i udje u meni gde se nalaze clear cache, reboot i hard reset i odradite "Wipe cache partition".
Ne gube se nikakvi podaci.

Probao..to sve sredi..Ali brate necu samo 4 procesa..Nisam kupio tel da bi ja njemu gasio procese..Nije ovo 2009.God.. Ima da radi,za sta mu zvrjiji1.3Gb rama nekorisceno
Ne vidim razliku u radu, pre(dok radi normalno) i posle paljenja.

Dajte neki link sa alija ako je ko uzimao tempered glass odatle, uzeo sam odmah jedno kod nas u radnji, ali je kratko po ivicama. Ako je neko uzimao a da paše potpuno.

Ponekad da smanjim do kraja.

Jedina varijanta je da ugasis skroz notifikacije, tj stavis none za zvuk.

Sent from my 3310

^^
Nije baš praktično tako.

Ne vidim razliku u radu, pre(dok radi normalno) i posle paljenja.

Ima razlike kada se ukljuci ... Poubija skoro sve pozadinske app,i tipa chroome reloaduje,stranu po stranu..On posle screen off,poubija sve sem njemu random 4 procesa koja ostavi..Kada ides na on,i hoces u chrome recimo,on reload sve .. Dok bez tog ukljucenog,on drzi X app u pozadini,sto je i poenta 3gb rama.. No dobro..Ovo resenje sto si rekao,zaista ubrza sve..Ali nije permanentno resenje za mene licno

Dajte neki link sa alija ako je ko uzimao tempered glass odatle, uzeo sam odmah jedno kod nas u radnji, ali je kratko po ivicama. Ako je neko uzimao a da paše potpuno.
Nećeš naći ni jedno da leže skroz kako treba, sva su ili kraća ili se po ivicama vidi da ne leže.

Zbog zakrivljenosti ekrana ni jedno staklo neće da paše kako treba, eventualno neka folija obična

I u jednom i u drugom slučaju nećeš primećivati to posle par sati korišćenja telefona, a i ja se vodim mišlju da je bolja ikakva zaštita, pa nek i ne bude estetski najbolje rešenje.

Ima razlike kada se ukljuci ... Poubija skoro sve pozadinske app,i tipa chroome reloaduje,stranu po stranu..On posle screen off,poubija sve sem njemu random 4 procesa koja ostavi..Kada ides na on,i hoces u chrome recimo,on reload sve .. Dok bez tog ukljucenog,on drzi X app u pozadini,sto je i poenta 3gb rama.. No dobro..Ovo resenje sto si rekao,zaista ubrza sve..Ali nije permanentno resenje za mene licno
Jedino chrome. Ostalo je sve full. Njega mozes da zakljucas da uvek bude u ramu.

Jel ima i na zadnjoj kameri ovaj bokeh kao i na prednjoj?

E, aj vi koji imate problema sa multitaskingom, kočenjem i sl. pokušajte ono što je ispravilo probleme na nekoliko P9 lite posle apdejta na Nougat.
U Google Mapama - settings - notifications - pogasiti sve što se može pogasiti po sekcijama
U Google app - settings - notifications - your feed - pogasiti sve u notifikacijama.
Restartovati telefon. :)

Ja sam na P9 lite ostajao bez RAMa, kamera se palila i po 10s nekad, multitasking je bio nula i čak se telefon zakucavao. Od kako sam to pogasio radio je odlično. Isprobano na još uređaja i isto je rešilo problem. Pa ono... Vredi probati. :)

Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk

evo baš sam probao, nadam se da ce biti ok, mada mi je i sa limitiranim pozadinskim procesima fon u fulu :D javljam baš... ps:sve se tripujem da je možda i do toga što imam tipa 100 aplikacija na fonu, pa neka brljavi(daj bože da su google i maps) :D

Poslednja izmena:
Ja ne limitiram procese, samo sam ugasio google app, netreba mi. Ranije sam gasio i mape, ali sad ne. Inace radi ok fon.

Sent from my 3310

kako da je ugasim ?

edit: snašao sam se, ugasio sam je i ja pa ćemo da vidimo :)

Poslednja izmena:
Settings>Apps>*nadjes tu koja ti smeta*>Disable.

Vrh Dno