Šta je novo?

Huawei P10 lite

Verovatno nama kojima se dešava povremeno štucanje problem pravi neka app koja nije optimizovana za android 7, pa divlja u pozadini. Imam ih 80 pa me mrzi da se akam sa proverom koja pravi problem. Ograničio sam pozadinske procese i telefon radi kao sat, pa i ne mislim više o tome. :)

Sve se može rešiti [emoji41] ima raznih aplikacija koje otkrivaju lose aplikacije [emoji41]

Sent from my 3310

imam ga oduvek, ne radi lepo na N, ne može da čita podatke...

Da li se isplati menjati enkran na ovom telefoni za 55 eura, znaci samo staklo tac radi?

Pa to bi ti trebao znati da li ti se isplat. Mislim glupo je pitati nekog drugog da li ti se isplati da menjas staklo. Usput, jel se da li pise odvojeno ili sastavljeno? [emoji23] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa to bi ti trebao znati da li ti se isplat. Mislim glupo je pitati nekog drugog da li ti se isplati da menjas staklo. Usput, jel se da li pise odvojeno ili sastavljeno? [emoji23] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Ne palamudi, mislio sam kakvi su to ekrani dal se isplati, jer mi je nekako jeftino a ako ne mozes da pomognes ne traci svoje vreme radi nesto korisno :)

Pa ne palamudim, lepo ti kazem. Eto npr ja bih menjao ako je 55e

Naravno da se piše odvojeno.
Da li mogu stići da jedem?
Dali su mi da jedem.

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Pogledaj sliku...
2911108501206b0861085f3dcec5d917.jpg

Naravno da se piše odvojeno.
Da li mogu stići da jedem?
Dali su mi da jedem.

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока
Ebga, nikad se nisam zapitao da li stizem da jedem[emoji23], uvek jedem kad mogu... Sala mala, bez hard filings

A na to mislite. Pa imate BBS za te stvari. Ja Gsam koristim da vidim SOT, talk time i awake ukupan.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Evo danas,u sred igrice Clash Royal,zabode mi na minut,ne mrda nista..Kao kada komp zabode..Sizim vec,polako ali sigurno..Instaliracu BBS(mada za njega treba root da bih ga iskoristio) da vidim sta mi zabada,ako ne resim,prodajem ga momentalno...Nemam ja vise nerava da resavam to u 2017.God

Poslednja izmena:
Evo danas,u sred igrice Clash Royal,zabode mi na minut,ne mrda nista..Kao kada komp zabode..Sizim vec,polako ali sigurno..Instaliracu BBS(mada za njega treba root da bih ga iskoristio) da vidim sta mi zabada,ako ne resim,prodajem ga momentalno...Nemam ja vise nerava da resavam to u 2017.God
Welcome to the club. Polako skupljam pare za drugi telefon khm jabuku khm.
Sinoc na instagramu da udjem u kameru - kresuje. Pre neki dan na poslu poceo da ludi kao nikad i to bas kad mi je trebao najvise. Vracam se na jabuku definitivno prvom prilikom.
Ps. Sve telefone do sada sam nosio bez maske i ovo je prvi telefon koji mi se izgrebao po ivicama onako, bas je lose to reseno.

Čitam ove postove i sve mi je draže što sam se ipak odlučio za honor 8 lite. Ovo radi k'o popi*delo. :d

Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk

Obrises Cache particiju u boot meniju kad zaglupi i resen problem.

Pa brisao sam X puta..sto.Rece neko cache se pravi uvek..Imam android od 2009. Sve znam sto se moze znati..Cak sam jedno vreme kuvao sam romove za tadasnji hts evo .. Ovo mi se nije desavalo na p9lite..Pre toga sam ima lg g4,uglavnom jace telefone.. Ovo je prvi da freezuje,da zabode i sl.. Ja za to zivaca nemam,iskreno..Da mu ja svako malo brisem cache,da ga cistim,ma daj..da mu limitiram procese...Msm da je do sustema ovo,ne do samog telefona..Nisu uradili kako treba update i kraj.. A da ga resetujem,pa sve naloge ponovo da vracam,ma idi.. Na g4 sam se svakodnevno igrso sa romovima,ali sada nema zivaca za to.. Hvalio sam ovaj telefon bas.. Ali me je demantovao..Kad on zamrzne na Clash Royal,pa sta da hvalim bre..Mozda je moj slucaj izolovan,ali onaj glupi Tesla 6.1,sto sam imao za posao,malo losije radio od ovoga sad..Ovaj kad radi,on pici,a kad zabode ostavim ga na sto,pa cekam da se sam omrzne..Uh bas sam besan

Meni je P9 lite tako počeo da se ponaša posle apgrejda na Nougat, ali posle sam ga uspešno sredio i sad kod ženčeta šljaka vrhunski. :)

Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk

limitiraj background procese na 4 i sljaka ko sat :)

Ja se opet ponavljam, nemam nista limitirano, i imam clash royal. [emoji41] ne zabada, uopste. Probajte da izvadite memorijsku karticu na par sati. Testirajte ga tad, opteretite ga. Ako ne zabode, eto rešenja [emoji41] nova memorijska.

Sent from my 3310

Kupio sam samsungovu memorijsku 64gb,ako ona zabada,ima da je progutaju :D..Probacu,hvala..

Probajte i sto je pshnd pisao za gasenje "Google" aplikacije i mapa. Meni su se ionako Here Maps pokazale bolje od GMaps, a "Google" aplikacija je beskorisna.

Google se odma gasi, to sam zaboravio da napomenem [emoji16] a Here Maps su mnooooooogo bolje.

Sent from my 3310

Izgleda da je do memorijske..Navodno kalsa 10..Ima da je progutaju tamo gde sam je kupio.. 10 im majke :D ..Testiram jos..Ali rekao bih da je to p.s. ako je memorijska,kako je 2 meseca radilo sve glatko? Hm

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno