Momci, koje futrole koristite?
Ja danas kupio telefon, i drzim ga ko malo vode na dlanu, posto bezi iz ruke ko lud...
Mnogo me plasi, sto je lomljiv...i to sto nema gorila glas...
Dovoljno je staviti silikonsku zaštitu na ekran, ne vidi se uopšte jeste oko 1000 dinara ali vredi svaku paru.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Za poslovne korisnike daju dual sim. Nisam nesto zadovoljan, al kad je dzabe dobar je. Uporedjujem sa p9 lite I sto vise uporedjujem bolji mi.moj stari p9 lite cak I kamera nista bolja nego na p9 lite. Primetio sam I da malo vise greje od njegovog prethodnika p9l. Viber mi je odmah zakuco. Ekran mu takodje nije dobro kalibrisan pa sam jedva I to podesio. Sve u svemu sem sto ima 3/32gb i otg nista drugo.....Cuo sam da na DS verzijama druga kartica ispada iz mreze. Da li mi neko to moze potvrditi. Ja za dan koriscenja nisam primetio...Nije mi jasno,otkud tebi iz MTS-a DUAL SIM?Koliko ja znam kod njih su sve SINGLE.I ja sam uzeo kod njih i sa jednom SIM karticom je.DUAL SIM poslednji firmware za Evropu je B124,a za SINGLE je B183.Sve ti je u redu sa telefonom.Provrio kod druga na DUAL SIM modelu i kod njega je jos uvek B124 i nema nikakvog update-a.
Hvala na odgovoru. Pozzz@Alexxx1 Supruga koristi dual sim verziju i do sada nijedna kartica nije ispala iz mreze stim sto je sim2 isecena. Verzija je b124 a telefon je iz Madjarske.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari