Šta je novo?

Huawei P10 lite

Sa parnim brojem je update za dual SIM verziju ?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni zabada kamera a nemam memorijsku. single sim verzija, sw je 183

Ma zabada i sa karticom i bez, necu vise da se mesam, nikad karticu nisam stavio a dobijao poneko zamrzavanje. Nema veze to sa memo karticom.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Kod mene je V. B170, I radi perfektno. SOC nikad ispod 5 sati. Od kad je pisano ovde o zabadanjima , FB, Instagram i još neke zahtevne app nikad ne brišem iz RAMa, zaključane su da se ne brišu. Minimum u pozadini radi desetak aplikacija. Kartica mi je class 10 16GB.

Momci, koje futrole koristite?
Ja danas kupio telefon, i drzim ga ko malo vode na dlanu, posto bezi iz ruke ko lud...

A staklo?
Ja sam dobio neko, ali je oko pola cm krace,sa strana. A procitao sam da je neko u NS kupio u nekom prolazu, zakrivljeno staklo.

Uzeo u podhodniku u Novom Sadu kod čoveka koji najbolje stavlja zaštitu za ekran. Kod njega sam kupio Nilkin kožnu futrolu i stavio silikonsku zaštitu za ekran na fotografiji je obična zaštita koju sam zamenio sa silikonskom koja je skuplja. Sve preporuke
d69722a7debe9070d0501727b8d6aff0.jpg
13ec5695e6dff7135889b2a9c562ad07.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Mnogo me plasi, sto je lomljiv...i to sto nema gorila glas...

Dovoljno je staviti silikonsku zaštitu na ekran, ne vidi se uopšte jeste oko 1000 dinara ali vredi svaku paru.

Dovoljno je staviti silikonsku zaštitu na ekran, ne vidi se uopšte jeste oko 1000 dinara ali vredi svaku paru.

Ali, koju silionsku zastitu a da pokriva ekran do kraja ?... a ne ono do ivice i onaj zaobljen deo ostane nepokriven !

Ja sam stavio silikonsku koja ide od ivice do ivice, nikako ona što ima crni okvir jer je ta jako loša zato što staklo ne lepi nego samo po ivici tako da se lako može odlepiti. E sad da li ova moja pokriva tačno do ivice ili mm od ivice ja ne vidim jer je jako dobro zalepljeno. Mislim da je u wulfu ta oko 700 dinara ali nisam siguran da umeju da zalepe. Kod ovog čoveka gde sam ja uradio je 1200 ali je perfektno zalepi. Njegova radnja je kad ideš od zare prema pošti u desnom prolazu ne možeš je omašiti.

A u kojem gradu se vi ljudi nalazite? Ja kad bih krenuo od Zare, zavrsio bih na Kalemegdanu.

Piše ti lepo par postova gore - Novi Sad.

Sent from my Honor 8

Sledeci vikend sam u NS, moze to malo detaljnije, da znam da nadjem?
Ako ne sme da se reklamira ili sta vec, moze u na pp.

Juce mi je pao sa metar visine, na parket, skliznuo sa novcanika. Znaci, premro sam.

Kompletna informacija u vezi sa futrolom i lepljenjem zaštitne folije u Novom Sadu prodavnica se nalazi u podhodniku (centar grada kod Trčike) ako ulazite u podhodnik kod Zare skrenete odmah DESNO i nastavite da idete desnom stranom prođete i RIM mobil i prodavnicu cipela na uglu, savijete DESNO u hodnik i sa DESNE strane je prodavnica dodatne opreme o kojoj sam govorio gde sam kupio futrolu i stavio zaštitu za ekran. Po meni čovek je najbolji u Novom Sadu on godinama samo to radi, vrlo je pedantan rekao bih do perfekcije.

Poslednja izmena:
Jel neko sa Mts mreze dobio update u poslednje vreme. Evo sad uzeo neki p10l dual sim preko Mts-a, poslednji firmware c432b124. Ne dobijam nikakav update.....na Ff poslednji b184.... Sta se dogadja....

Poslednja izmena:
Nije mi jasno,otkud tebi iz MTS-a DUAL SIM?Koliko ja znam kod njih su sve SINGLE.I ja sam uzeo kod njih i sa jednom SIM karticom je.DUAL SIM poslednji firmware za Evropu je B124,a za SINGLE je B183.Sve ti je u redu sa telefonom.Provrio kod druga na DUAL SIM modelu i kod njega je jos uvek B124 i nema nikakvog update-a.

Da li zna neko gde mogu da zamenim ovo staklo nazad i ko to radi u BG.
Vidim da je cena staakla 750 din na KP ali zamenu ne znam gde ima da se radi

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Nije mi jasno,otkud tebi iz MTS-a DUAL SIM?Koliko ja znam kod njih su sve SINGLE.I ja sam uzeo kod njih i sa jednom SIM karticom je.DUAL SIM poslednji firmware za Evropu je B124,a za SINGLE je B183.Sve ti je u redu sa telefonom.Provrio kod druga na DUAL SIM modelu i kod njega je jos uvek B124 i nema nikakvog update-a.
Za poslovne korisnike daju dual sim. Nisam nesto zadovoljan, al kad je dzabe dobar je. Uporedjujem sa p9 lite I sto vise uporedjujem bolji mi.moj stari p9 lite cak I kamera nista bolja nego na p9 lite. Primetio sam I da malo vise greje od njegovog prethodnika p9l. Viber mi je odmah zakuco. Ekran mu takodje nije dobro kalibrisan pa sam jedva I to podesio. Sve u svemu sem sto ima 3/32gb i otg nista drugo.....Cuo sam da na DS verzijama druga kartica ispada iz mreze. Da li mi neko to moze potvrditi. Ja za dan koriscenja nisam primetio...
Poslednji Firmware za EU je b184 medjytim kod nas nije autorizovan.
Video sam da u nekim zemljama odavno ode OTA b182....
Nije mi jasno zasto DS model zapostavljaju dok za SS ide normalno ota I aitorizacija za b183.
7075053d1bb33886fe5faf2adea3e502.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam znao da ima update i za Dual sim.Hvala ti na obavestenju.Mislim da je Huawei sa tim svojim podelama na regione i update-ima,napravio haos.Gde ima da se skine zadnja verzija za Dual sim?

@Alexxx1 Supruga koristi dual sim verziju i do sada nijedna kartica nije ispala iz mreze stim sto je sim2 isecena. Verzija je b124 a telefon je iz Madjarske.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

@Alexxx1 Supruga koristi dual sim verziju i do sada nijedna kartica nije ispala iz mreze stim sto je sim2 isecena. Verzija je b124 a telefon je iz Madjarske.

Hvala na odgovoru. Pozzz

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Futrola sa Aliexpresa 2.77$ nakon pola godine nigde nije popustila. U prethodnim postovima neko je spominjao da u N.S. ima zakrivljeno staklo pa nikako put da me nanese u tom pravcu. Ovako bez ikakve zastite i pun kartica jos uvek nema ni najmanje ogrebotine ili tackice.
7fdc6b96024bb265910f3e3495f4fcbf.jpg
f50b51216c7d3254a04fd8fac06535d1.jpg
80a7cf9e6bb1777c2a6bafeb67b79f5f.jpg

Ja bas sad gledam istu, samo cu u drugoj boji [emoji23] deluje ok skroz. Ima na istu foru samo sa rupicama pozadi.

Sent from my 3310

Vrh Dno