Hahahaha pa ja to pisem jos odavno [emoji2]Evo po ko zna koji put,danas mi je zaboo mob 5x po 30 sec ...Toliko sam siznuo da mi je doslo da ga mlatnem u patos .. Od 5x ,2x se smrzo kada sam pokusao da pokrenem kameru..Jednom na glupavom fejsu...definitivno u toku sl nedelje prelazim na lg G6..Ako me i on izneveru,odoh na jabuku,koju sam do sada izbegavao sve ove god.Danas mi je bas prekipelo.
Ogranici background processe na 4. I sve ce biti ok. I moj sledeći primarni fon ce biti jabuka.Evo po ko zna koji put,danas mi je zaboo mob 5x po 30 sec ...Toliko sam siznuo da mi je doslo da ga mlatnem u patos .. Od 5x ,2x se smrzo kada sam pokusao da pokrenem kameru..Jednom na glupavom fejsu...definitivno u toku sl nedelje prelazim na lg G6..Ako me i on izneveru,odoh na jabuku,koju sam do sada izbegavao sve ove god.Danas mi je bas prekipelo.
Znači ja sam guska? Hvala kolega. :d :d :dkada se guske ne skidaju sa instagraga i facebooka
Zasto ne mogu da nadjem taj Google companion nigde u Novi? Imam prime btw..Stvarno ne znam šta radite sa tim telefonima. Ja sam sa Honor 8 lite baš stoka (Facebook, Facebook Page Manager, 2x Instagram, 2x Twitter, VK, 2x G+, 4x Gmail, Outlook, 2x Flickr... Sve šiba real time sync), nisam ograničio ništa, ugašene jedino mape i bespotrebne notifikacije, koristim Google Now redovno i čak sam u Nova Launcher ubacio i onaj Nova Google Companion da ga pokrece svajpom na levo kao na Google/Pixel Launcheru, Kingston 16GB Class10 kartica u telefonu... Nema nikakvog štuckanja niti zabadanja i izvukao mi je tako 870+ sati uptime pa je pao restart jer je legao update sistema. 😀
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Imaš ga na ApkMirror. Ne mogu da dobiju dozvolu da ga zvanično puste preko Gplay pa ga jedino sa ApkMirror možeš svući. 🙂Zasto ne mogu da nadjem taj Google companion nigde u Novi? Imam prime btw..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Da, osim kad se ograniče procesi.I? Zabada?
Sent from my 3310
Meni ovo ovako prvi put posle sto godina. U međuvremenu sam koristio lg g2, g4 i sony z3.Stvarno ne znam šta radite sa tim telefonima. Ja sam sa Honor 8 lite baš stoka (Facebook, Facebook Page Manager, 2x Instagram, 2x Twitter, VK, 2x G+, 4x Gmail, Outlook, 2x Flickr... Sve šiba real time sync), nisam ograničio ništa, ugašene jedino mape i bespotrebne notifikacije, koristim Google Now redovno i čak sam u Nova Launcher ubacio i onaj Nova Google Companion da ga pokrece svajpom na levo kao na Google/Pixel Launcheru, Kingston 16GB Class10 kartica u telefonu... Nema nikakvog štuckanja niti zabadanja i izvukao mi je tako 870+ sati uptime pa je pao restart jer je legao update sistema. 😀
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Ja ne kukam, telefon zabada iz nekog razloga, kad se ne podesi kako treba.Džaba, nekima je lakse da kukaju kako ne valja. A ja i dalje tvrdim da je tel više nego odlican, za pare koje kosta. Ne mogu očekivati neku ultra giga kameru itd. Ali je za ono što meni treba, super. [emoji41]
Sent from my 3310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari