Pozdrav svima, hteo bi da vas pitam šta mislite da li je bolji p10 Lite ili moto g5 plus? Tu su negde mada značilo bi da čujem vaše savete, hvala unapred![]()
Pozdrav @venom2, ja sam zalepio staklenu zastitu i neces moci da zalepis kako treba jer je ekran po ivicama zaobljen, al sam ja resio problem futrolom, tako da su futrola i staklo u istom nivou, i vec sam se navikao i ne pravi nikakav problem.
Apsolutno tačno. Vidne prednosti na strani p10 lite su 32 naspram 16 GB rom, ac standard za wi-fi, slušalice i brzo punjenje.ja mislim de ne opravdava razliku od 9000din razlika u ceni...e sad, ako gledas da ide na rate i da ti je to 400din/meseceno vise po racunu...
I Honor nema ziroskop, sto je meni bilo bitno pri izboru.Apsolutno tačno. Vidne prednosti na strani p10 lite su 32 naspram 16 GB rom, ac standard za wi-fi, slušalice i brzo punjenje.
I da, upravo i gledam za doplatu na rate.
Poslato sa P8 lite uz pomoć Tapatoka
Lose radi Nova na Nugatu na Huawei modelima.Probaj neki drugi launcher,Arrow,Apex,Zen,CM,....Uzeh danas ovaj telefon. Prijatno sam se iznenadio sa obzirom da sam samo flagshipe koristio do sad. E sad ima par stvari koje me nerviraju su npr. sto ne moguda promenim ikone nikako. Skinuo sam onaj pixel icon pack i kad idem apply na nova launcher samo kresuje na home screen i nista ne promeni.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
To je to. Hvala!To ti je generalni usage ja mislim, za SOT sam ja proveravao u settings - battery - Consumption level - hardware - screen
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari