Šta je novo?

Huawei P10 lite

Hvala. Bezveze im je to, verzije, podverzije, dual, dual - prc... Čisto omalovažavanje.

Stigla su mi stakla sa alija, i ustvari su ista kao i ova sto se kod nas prodaju za 500 dinara.

Na ivicama ne leže lepo, ostaje ogroman luft na bočnim i na gornjim i donjim ivicama, tako da sam skinuo, još mi se i neka prašina zavukla pored čišćenja pola sata..

Dobio sam 2 kom u pakovanju pa mozda nekad kasnije stavim opet, nadam se sa više uspeha, ali taj luft je neizbežan i jako ružno izgleda, čisto zbog zaštite da stoji.

Za par evra je možda i bolje da ne bude estetski najidealnije ali bar sa čitavim ekranom.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Imam utisak da se posle onog apdejta od pre desetak dana nekako telefon više greje na punjaču. Dal još neko ima taj utisak? Ja doduše nisam radio factory reset posle apdejta.

WAS-LX1

Pozdrav svima, hteo bi da vas pitam šta mislite da li je bolji p10 Lite ili moto g5 plus? Tu su negde mada značilo bi da čujem vaše savete, hvala unapred :)

Pozdrav svima, hteo bi da vas pitam šta mislite da li je bolji p10 Lite ili moto g5 plus? Tu su negde mada značilo bi da čujem vaše savete, hvala unapred :)

P10 Lite. Lepsi uzivo, i citam da je dobio skoro neki update. Lenovo mi nije nesto sa updatima siguran. Dobije se jedan glavni bez podverzija i to je to. Na ovom ce, verovatno, doci 7 do kraja, a mozda, i 8.0.

@omtw i meni se jako greje telefon pri punjenju ili malo duzem koriscenju u gornjem delu oko senzora prsta, telefon je star nekoliko dana.

Jel neko nasao temperirano staklo koje vredi staviti a da nema onaj luft sa strane...moze i link za case ko ima i zadovoljan je istim

Pozdrav @venom2, ja sam zalepio staklenu zastitu i neces moci da zalepis kako treba jer je ekran po ivicama zaobljen, al sam ja resio problem futrolom, tako da su futrola i staklo u istom nivou, i vec sam se navikao i ne pravi nikakav problem.

@nones70, koju si futrolu i staklo uzeo, moze neki link...

I ja sam na kraju zalepio staklo, najobicnije sa alija, 2,83e dva komada.. Kome treba nek se javi u p.m.

Jeste da ne leže lepo i da se na ivicama vidi luft, ali samo kada je ugašen ekran, i uklopljeno sa običnom providnom silikonskom maskom ne smeta toliko i posle par sati se ne zapaža i ne smeta ni malo pri radu.

Kao što rekoh, bolje manji estetski nedostatak ali čitav i zaštićen ekran.

Može li mala pomoć?
Treba da produžim ugovor u VIP-u, pa se dvoumim između P10 lite i Honor 8 lite.

Poslato sa P8 lite uz pomoć Tapatoka

ja mislim de ne opravdava razliku od 9000din razlika u ceni...e sad, ako gledas da ide na rate i da ti je to 400din/meseceno vise po racunu...
Apsolutno tačno. Vidne prednosti na strani p10 lite su 32 naspram 16 GB rom, ac standard za wi-fi, slušalice i brzo punjenje.
I da, upravo i gledam za doplatu na rate.

Poslednja izmena:
Evo koga zanima kako izgleda kada se stavi staklo. Prva slika je bez maske druga sa.
74575099120bf459572298a6777ade5d.jpg
f44e6688d9c8b958237b15b1d89d19b0.jpg

Gde si uzeo plavi?

U mts-u, imaš detaljnije par stranica pre, kada sam pisao kad sam ga uzeo.

Šteta što ga nema u vipu

Apsolutno tačno. Vidne prednosti na strani p10 lite su 32 naspram 16 GB rom, ac standard za wi-fi, slušalice i brzo punjenje.
I da, upravo i gledam za doplatu na rate.

I Honor nema ziroskop, sto je meni bilo bitno pri izboru.

Uzeh danas ovaj telefon. Prijatno sam se iznenadio sa obzirom da sam samo flagshipe koristio do sad. E sad ima par stvari koje me nerviraju su npr. sto ne moguda promenim ikone nikako. Skinuo sam onaj pixel icon pack i kad idem apply na nova launcher samo kresuje na home screen i nista ne promeni.

Uzeh danas ovaj telefon. Prijatno sam se iznenadio sa obzirom da sam samo flagshipe koristio do sad. E sad ima par stvari koje me nerviraju su npr. sto ne moguda promenim ikone nikako. Skinuo sam onaj pixel icon pack i kad idem apply na nova launcher samo kresuje na home screen i nista ne promeni.

Lose radi Nova na Nugatu na Huawei modelima.Probaj neki drugi launcher,Arrow,Apex,Zen,CM,....

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni radi dobro Nova, jedino pukne kada pokušam da postavim fabrički vidzet za vremensku prognozu.

To da,tako je meni bilo na P9L.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ma neka ga ovako sto se tice launchera.
E sad me buni ovo usage, je'l to sot ili je to kao na iphone-u?
31d04a8bb950b0cd15834ac7329a78b0.jpg

To ti je generalni usage ja mislim, za SOT sam ja proveravao u settings - battery - Consumption level - hardware - screen

Meni piše 20h u upotrebi, a to sigurno nije SOT :-D
fb81951122cb919e148c2e87edfb4b2a.jpg

To ti je generalni usage ja mislim, za SOT sam ja proveravao u settings - battery - Consumption level - hardware - screen

To je to. Hvala!

Jel se isplati preći sa p9l na p10l?

Nisam siguran,mada opet dobijas fast charging,giga rama vise,nesto jaci procesor i verovatnije duzu podrsku za jedan update.

Procesor je isti, kod mene na P9l sa prelaskom na Nougat sam dobio +100MHz na procesoru, sto je i jedina razlika izmedju procesora.

Brze punjenje i vise memorije(3/32 u odnosu na 2/16) su jedine osetne razlike, tehnicki. Mislim da je i kamera nesto bolja na P10l.

Da li se isplati zavisi od tebe i koliko ti znace te prednosti. Dosta ces trebati da doplatis uz prodaju polovnog P9 lite.

Nazad
Vrh Dno